Bedzeil Rubber

Bedzeil van rubberr, ter bescherming van het matras tegen vocht. Niet onder het hoofdje plaatsen. dames en heren/mama en kind. Bedzeil Rubber. - Product ID 014504009

Bedzeil RubberTIP!
Bekijken
Bedzeil Molton - 50 X 90 CM

Bedzeil Molton - 50 X 90 CM

€8,95

Ter bescherming van het matras. Formaat 50x90 cm voor ledikant matrasmaat 60x120 cm. Veiligheidstip niet onder het hoofdje plaatsen. meer informatie Aanbieding bedzeil molton - 50 x 90 cm kopen.

Bedzeil Molton - 40 X 50 CM

Bedzeil Molton - 40 X 50 CM

€4,95

Ter bescherming van het matras. Formaat 40 x 50 cm voor wieg matrasmaat 40 x 80 cm. Veiligheidstip niet onder het hoofdje plaatsen. meer informatie Aanbieding bedzeil molton - 40 x 50 cm kopen.

SUPER
KORTING
-88%-90%-75%-80%-84%
Isoleerfles 1l Met Rubber Dop

Isoleerfles 1l Met Rubber Dop

€14,99

Gebruik iedere dag deze handige rvs isoleerfles.Met een inhoud van 1 liter is deze isoleerfles ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk of tijdens een heerlijke fietstocht.Deze robuuste rvs isoleerfles kan tegen een stootje, ook dankzij de rubber dop. Nauurlijk is deze isoleerfles niet alleen voor warme dranken maar ook koude dranken blijven in deze isoleerfles heerlijk koel.De schroefdop kan tijdens het schenken op de fles blijven, door de rubber dop iets open te draaien is het mogelijk om te schenken. Berg de isoleerflessen na het schoonmaken altijd op zonder schroefdop, dan ventileren ze beter. Aanbieding Isoleerfles 1L met rubber dop kopen.

Led Zaklamp Rubber

Led Zaklamp Rubber

€5,95

Rubberen LED zaklamp. Blijft drijven en is waterdicht tot 1 meter voor 30 minuten lang. De zaklamp wordt gevoed door 2 AA batterijen (LR06/penlite). meer informatie Aanbieding LED zaklamp rubber kopen.

Isoleerfles 0,5l Met Rubber Dop

Isoleerfles 0,5l Met Rubber Dop

€9,99

Gebruik iedere dag deze handige rvs isoleerfles.Met een inhoud van 0, 5 liter is deze isoleerfles ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk of tijdens een heerlijke fietstocht.Deze robuuste rvs isoleerfles kan tegen een stootje, ook dankzij de rubber dop. Nauurlijk is deze isoleerfles niet alleen voor warme dranken maar ook koude dranken blijven in deze isoleerfles heerlijk koel.De schroefdop kan tijdens het schenken op de fles blijven, door de rubber dop iets open te draaien is het mogelijk om te schenken. Berg de isoleerflessen na het schoonmaken altijd op zonder schroefdop, dan ventileren ze beter. Aanbieding Isoleerfles 0, 5L met rubber dop kopen.

Isoleerfles 0,75l Met Rubber Dop

Isoleerfles 0,75l Met Rubber Dop

€12,99

Gebruik iedere dag deze handige rvs isoleerfles.Met een inhoud van 0, 75 liter is deze isoleerfles ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk of tijdens een heerlijke fietstocht.Deze robuuste rvs isoleerfles kan tegen een stootje, ook dankzij de rubber dop. Nauurlijk is deze isoleerfles niet alleen voor warme dranken maar ook koude dranken blijven in deze isoleerfles heerlijk koel.De schroefdop kan tijdens het schenken op de fles blijven, door de rubber dop iets open te draaien is het mogelijk om te schenken. Berg de isoleerflessen na het schoonmaken altijd op zonder schroefdop, dan ventileren ze beter. Aanbieding Isoleerfles 0, 75L met rubber dop kopen.

Iisblokhouder Rubber

Iisblokhouder Rubber

€1,79

Vrolijk je drankje op met ijsklontjes in de vorm van sinaasappel partjes. Maak ze helemaal zelf met deze ijsblokhouder. Vul hem met water en stop ze in de vriezer en voila, daar heb je ijsblokjes. De houders zijn in 4 kleuren verkrijgbaar. Helaas kun je van te voren niet aan geven welke kleur je ontvangt. Aanbieding IIsblokhouder rubber kopen.

Gootsteenontstopper Rubber

Gootsteenontstopper Rubber

€3,19

Een verstopte wc of gootsteen? Dat is zo weer verholpen met de gootsteenontstopper van rubber. Aanbieding Gootsteenontstopper rubber kopen.

Handy Bezem Rubber

Handy Bezem Rubber

€7,99

Zonder steel.|Van rubber. Aanbieding Handy bezem rubber kopen.

Deurmat Rubber Ringen

Deurmat Rubber Ringen

€5,99

Deze praktische rubber deurmat voor buiten is ideaal voor elke deur. Geschikt voor zeer frequent gebruik. Deze schoonloopmat met een dikte van 12 mm zorgt er voor dat al het vuil buiten de deur blijft!Deze rubber deurmat is niet wasbaar. Aanbieding Deurmat rubber ringen kopen.

Ijslade Rubber Blauw

Ijslade Rubber Blauw

€2,99

Maak gemakkelijk zelf ijsklontjes met deze rubber ijslade. Vul de lade met water, leg deze in de vriezer en zodra het bevroren is, klik je ze zo uit de lade in je glas. Aanbieding IJslade rubber blauw kopen.

Gardena Rubber Ringen - 21 Mm

Gardena Rubber Ringen - 21 Mm

-50%

Na het vervangen van de rubber ring is het kraanstuk weerk 100% waterdicht en wordt er geen water verspild. Aanbieding Gardena Rubber Ringen - 21 mm kopen.

€2,49
Gardena Rubber Ringen - 33,3 Mm

Gardena Rubber Ringen - 33,3 Mm

-50%

Na het vervangen van de rubber ring is het kraanstuk weerk 100% waterdicht en wordt er geen water verspild. Aanbieding Gardena Rubber Ringen - 33, 3 mm kopen.

€2,49
Gardena Rubber Ringen - 26,5 Mm

Gardena Rubber Ringen - 26,5 Mm

-50%

Na het vervangen van de rubber ring is het kraanstuk weerk 100% waterdicht en wordt er geen water verspild. Aanbieding Gardena Rubber Ringen - 26, 5 mm kopen.

€2,49
Serax Bloempot Rubber - Set Van 3

Serax Bloempot Rubber - Set Van 3

€129,00

De rubberen set bloempotten van Serax is een uniek item in je interieur. Aanbieding Serax Bloempot Rubber - Set van 3 kopen.

Serax Bloempot Rubber - 16 CM

Serax Bloempot Rubber - 16 CM

€38,50

De rubberen bloempot van Serax is een uniek item in je interieur. Aanbieding Serax Bloempot Rubber - 16 cm kopen.

Serax Vaas Rubber - 10 CM

Serax Vaas Rubber - 10 CM

-17%

De rubberen vaas van Serax is een uniek item in je interieur. Aanbieding Serax Vaas Rubber - 10 cm kopen.

€11,95
Serax Vaas Rubber - 16 CM

Serax Vaas Rubber - 16 CM

-10%

De rubberen vaas van Serax is een uniek item in je interieur. Aanbieding Serax Vaas Rubber - 16 cm kopen.

€19,95
Serax Vaas Rubber - 24 CM

Serax Vaas Rubber - 24 CM

-7%

De rubberen vaas van Serax is een uniek item in je interieur. Aanbieding Serax Vaas Rubber - 24 cm kopen.

€27,50


Ledikanthoeslaken »
« 2-pak LedikantlakenDagaanbiedingen 21 december 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox