Bedzeil Rubber

Bedzeil van rubberr, ter bescherming van het matras tegen vocht. Niet onder het hoofdje plaatsen. dames en heren/mama en kind. Bedzeil Rubber. - Product ID 204076685

Bedzeil RubberTIP!
Bekijken
Bedzeil Molton - 50 X 90 CM

Bedzeil Molton - 50 X 90 CM

€8,95

Ter bescherming van het matras. Formaat 50x90 cm voor ledikant matrasmaat 60x120 cm. Veiligheidstip niet onder het hoofdje plaatsen. meer informatie Aanbieding bedzeil molton - 50 x 90 cm kopen.

Isoleerfles 1l Met Rubber Dop

Isoleerfles 1l Met Rubber Dop

€14,99

Gebruik iedere dag deze handige rvs isoleerfles.Met een inhoud van 1 liter is deze isoleerfles ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk of tijdens een heerlijke fietstocht.Deze robuuste rvs isoleerfles kan tegen een stootje, ook dankzij de rubber dop. Nauurlijk is deze isoleerfles niet alleen voor warme dranken maar ook koude dranken blijven in deze isoleerfles heerlijk koel.De schroefdop kan tijdens het schenken op de fles blijven, door de rubber dop iets open te draaien is het mogelijk om te schenken. Berg de isoleerflessen na het schoonmaken altijd op zonder schroefdop, dan ventileren ze beter. Aanbieding Isoleerfles 1L met rubber dop kopen.

SUPER
KORTING
-92%-76%-91%-68%-20%
Isoleerfles 0,5l Met Rubber Dop

Isoleerfles 0,5l Met Rubber Dop

€9,99

Gebruik iedere dag deze handige rvs isoleerfles.Met een inhoud van 0, 5 liter is deze isoleerfles ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk of tijdens een heerlijke fietstocht.Deze robuuste rvs isoleerfles kan tegen een stootje, ook dankzij de rubber dop. Nauurlijk is deze isoleerfles niet alleen voor warme dranken maar ook koude dranken blijven in deze isoleerfles heerlijk koel.De schroefdop kan tijdens het schenken op de fles blijven, door de rubber dop iets open te draaien is het mogelijk om te schenken. Berg de isoleerflessen na het schoonmaken altijd op zonder schroefdop, dan ventileren ze beter. Aanbieding Isoleerfles 0, 5L met rubber dop kopen.

Isoleerfles 0,75l Met Rubber Dop

Isoleerfles 0,75l Met Rubber Dop

€12,99

Gebruik iedere dag deze handige rvs isoleerfles.Met een inhoud van 0, 75 liter is deze isoleerfles ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar het werk of tijdens een heerlijke fietstocht.Deze robuuste rvs isoleerfles kan tegen een stootje, ook dankzij de rubber dop. Nauurlijk is deze isoleerfles niet alleen voor warme dranken maar ook koude dranken blijven in deze isoleerfles heerlijk koel.De schroefdop kan tijdens het schenken op de fles blijven, door de rubber dop iets open te draaien is het mogelijk om te schenken. Berg de isoleerflessen na het schoonmaken altijd op zonder schroefdop, dan ventileren ze beter. Aanbieding Isoleerfles 0, 75L met rubber dop kopen.

Gardena Rubber Ringen - 33,3 Mm

Gardena Rubber Ringen - 33,3 Mm

€2,49

Gardena Rubber Ringen - 33, 3 mm Aanbieding Gardena Rubber Ringen - 33, 3 mm kopen.

Gardena Rubber Ringen - 26,5 Mm

Gardena Rubber Ringen - 26,5 Mm

€2,49

Gardena Rubber Ringen - 26, 5 mm Aanbieding Gardena Rubber Ringen - 26, 5 mm kopen.

Gardena Rubber Ringen - 21 Mm

Gardena Rubber Ringen - 21 Mm

€2,49

Gardena Rubber Ringen - 21 mm Aanbieding Gardena Rubber Ringen - 21 mm kopen.

Handy Bezem Rubber

Handy Bezem Rubber

€7,99

Zonder steel.|Van rubber. Aanbieding Handy bezem rubber kopen.

Deurmat Rubber Ringen

Deurmat Rubber Ringen

€5,99

Deze praktische rubber deurmat voor buiten is ideaal voor elke deur. Geschikt voor zeer frequent gebruik. Deze schoonloopmat met een dikte van 12 mm zorgt er voor dat al het vuil buiten de deur blijft!Deze rubber deurmat is niet wasbaar. Aanbieding Deurmat rubber ringen kopen.

Verzorgingsborstel Rubber - Adori

Verzorgingsborstel Rubber - Adori

€3,99

Handige verzorgingsborstel voor honden. Aanbieding Verzorgingsborstel rubber - Adori kopen.

Vtwonen Opbergtas Rubber Vierkant

Vtwonen Opbergtas Rubber Vierkant

€49,95

De vtwonen Rubber/kanvas tas is een bescheiden, maar klasse (opberg)tas. Het rubber zorgt ervoor dat de tas stevig en ook flexibel is. Deze stoere tas is te gebruiken als opberger voor bijvoorbeeld tijdschriften, haardhout of allerlei andere spullen. Aanbieding vtwonen opbergtas Rubber vierkant kopen.

Blomus Kledinghanger Muro Met Rubber

Blomus Kledinghanger Muro Met Rubber

€23,95

Garderobehanger / kledinghanger uit rvs en rubber, serie Muro, breedte 45 cm Aanbieding Blomus kledinghanger Muro met rubber kopen.

Kettler Halterset Chroom-rubber 10 Kg

Kettler Halterset Chroom-rubber 10 Kg

-7%

Deze chromen halterschijven van Kettler zijn ingelegd met een rubberen rand en hebben een haltergat van 30, 5 mm. Deze zijn speciaal geschikt voor diverse halterstaven en dumbbells. Zo kan de training steeds een beetje verzwaard worden. Aanbieding Kettler Halterset Chroom-Rubber 10 kg kopen.

€69,95
Borstel Rubber Groot - Adori

Borstel Rubber Groot - Adori

€3,99

Handige rubberen borstel geschikt voor honden en katten. Aanbieding Borstel rubber groot - Adori kopen.

Borstel Rubber Klein - Adori

Borstel Rubber Klein - Adori

€3,59

Handige rubberen borstel geschikt voor honden en katten. Aanbieding Borstel rubber klein - Adori kopen.

Rigtig Flessenhouder Rubber Blauw

Rigtig Flessenhouder Rubber Blauw

€8,99

Blauwe flessenhouder vervaardigd uit rubber met een lengte van 56 cm geschikt voor +/- 20 plastic flessen, serie Formfjord Aanbieding Rigtig flessenhouder rubber blauw kopen.

Menu Vaas Rubber Rood Groot

Menu Vaas Rubber Rood Groot

€29,95

Rode rubberen vaas groot model (hoogte 20 cm, diameter 15 cm) Aanbieding Menu vaas rubber rood groot kopen.

Menu Vaas Rubber Fuchsia Groot

Menu Vaas Rubber Fuchsia Groot

€29,95

Rubberen vaas groot model in de kleur fuchsia (hoogte 20 cm, diameter 15 cm) Aanbieding Menu vaas rubber fuchsia groot kopen.

Ring Voor Weckpot Rubber Set Van 6 Fido

Ring Voor Weckpot Rubber Set Van 6 Fido

€3,49

Ring voor Weckpot Rubber Set van 6 FidoWeckpotten zijn ontzettend handig, en u kunt er producten luchtdicht mee verpakken. Het komt echter voor dat de rubberen ringen in de weckpotten verslijten of uitrekken, waardoor de potten niet meer goed luchtdicht afgesloten kunnen worden. Wanneer dit gebeurt, hoeft u slechts de ringen te vervangen. Deze rubberen ringen zijn geschikt voor alle weckpotten van Fido. Zo kunt u uw weckpotten weer goed afsluiten zonder dat u een hele nieuwe weckpot hoeft te kopen!- Rubber- Aanbieding Ring voor Weckpot Rubber Set van 6 Fido kopen.2-pak Molton Onderlegger »
« 2-pak LedikantlakenDagaanbiedingen 19 september 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox