Defendog Sproeiflacon 500ml

Defendog Sproeiflacon 500ml Defendog Is Een Spray Die Langdurig Werkzaam Is Tegen Vlooien En Teken Bij Honden. Bestel Defendog Spray Hier Voordelig Online! Honden. - Product ID 128
Defendog Sproeiflacon 500mlDEAL
Bekijk Aanbieding
€37,50
Virbac Defendog 500ml

Virbac Defendog 500ml

€31,99 De Defendog spray van Virbac biedt bescherming tegen deze teken en vlooien en oa stofmijt(schurft). De ervaring van gebruikers wijst erop dat het zeer effectief is tegen teken.  Behandelde honden zijn gedurende 4 weken tegen teken en 6 tot 8 weken tegen vlooien beschermd. Defendog is een anti-parasitair middel dat als een onzichtbare film op de huid en de vacht langdurig werkzaam is tegen vlooien en teken.Hoe werkt het?WerkingDefendog is een anti-parasitair middel tegen vlooien en teken. De werkzame stof is permethrin, welke tot de groep van de synthetische pyrethroïden behoort. Het heeft een giftige werking op het zenuwstelsel van insecten, maar is bijzonder veilig voor mens en dier.Zwemmen, vooral in zeewater, kan de werkzaamheid verminderen en zal de periode van bescherming verkorten. De dieren na behandeling niet wassen of behandelen met een shampoo, dit verwijdert de werkzame bestanddelen.Giftig voor vissen;derhalve niet toepassen bij aquaria of oppervlaktewater. Niet gelijktijdig gebruiken met andere insecticiden zoals andere pyrethroïden, organofosforverbindingen of carbamaten.GebruiksadviesDe fles rechtop houden en gelijkmatig de schone en droge vacht bespuiten tot de haren doordrenkt zijn; masseer daarna de vacht om de huid te bevochtigen Behandel het gehele lichaam inclusief de oren, maar met uitzondering van de ogen, neus en bek. De dosering varieert afhankelijk van het lichaamsoppervlak en de vachtlengte, maar bedraagt gemiddeld 5 ml per kilogram lichaamsgewicht. Dit komt overeen met ongeveer 5 keer sproeien maar afhankelijk van hoeveel u opbrengt en hoe goed u het middel in de vacht wrijft.Kleine hond tot 20 kg lichaamsgewicht 5 ml per kg lichaamsgewicht.Middelgrote hond 20-40 kg lichaamsgewicht 3 ml per kg lichaamsgewicht.Grote hond vanaf 40 kg lichaamsgewicht 100 ml per dier.Ook geschikt voor PUPS!! Aanbieding Virbac Defendog 500ml kopen. €45,49
Hoefteer 500ml

Hoefteer 500ml

€10,75 Sectolin Hoefteer is een natuurproduct dat preventief en verzorgend gebruikt wordt bij rotstraal. Bestel Sectolin Hoefteer hier voordelig online! Aanbieding Hoefteer 500ml kopen.
Sweet Itch 500ml

Sweet Itch 500ml

€18,75 Sweet Itch is een middel tegen jeukende manen, staart en onderbuik bij paarden. Bestel het hier voordelig online! Aanbieding Sweet Itch 500ml kopen.
Virbac Defendog Voor Honden 500 Ml

Virbac Defendog Voor Honden 500 Ml

€36,95 Goedkoop Virbac Defendog Voor Honden 500 ml Aanbieding Virbac Defendog Voor Honden 500 ml kopen.
Virbac Defendog Sproeiflacon 500 Ml

Virbac Defendog Sproeiflacon 500 Ml

€44,49 Defendog spray is een snelwerkende anti-parasitaire spray tegen vlooien en teken bij de hond.Inhoud 500 ml Aanbieding Virbac Defendog sproeiflacon 500 ml kopen. €57,95
Velda All Clear 500ml

Velda All Clear 500ml

€16,95 Draadalgen zijn vervelend en zorgen voor een troebele vijver. Bij een hoge PH- en een lage KH-waarde ontstaat draadalgen. All Clear is ontwikkeld om draadalgen tegen te gaan! Aanbieding Velda All Clear 500ml kopen.
Ledercombi 500ml

Ledercombi 500ml

€10,95 Onderhouds en reinigingsmiddel in een. Aanbieding Ledercombi 500ml kopen.
Spraystone Beschermer - 500ml

Spraystone Beschermer - 500ml

€19,95 Beschermer met UV-filter die het aanhechten van vuil, wijn- en vetvlekken, vogeluitwerpselen, kalkaanslag (kringen), groene aanslag, verkleuring en overige aanslag voorkomt. Zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige coating. Herstelt en voorkomt kleurverandering. Tast het materiaal niet aan. Aanbieding Spraystone beschermer - 500ml kopen.
Spraystone Reiniger - 500ml

Spraystone Reiniger - 500ml

€15,95 De spraystone reiniger die eenvoudig vuil, wijn- en vetvlekken, vogeluitwerpselen, kalkaanslag (kringen) en overige aanslag door slechte weersomstandigheden op spraystone verwijdert. Tast het materiaal niet aan. Aanbieding Spraystone reiniger - 500ml kopen.
Virbac Defendog Spray

Virbac Defendog Spray

€49,00 Aanbieding Virbac Defendog Spray kopen.
Kachelruitreiniger 500ml

Kachelruitreiniger 500ml

€3,94 De kachelruitreiniger verwijdert snel en doeltreffend alle hardnekkige vervuiling! Verwijdert roet, vet en teer van glas, raampjes van kachels en haardenKenmerken 500mlSpecificaties Type Haardvuur Model Kachelruitreiniger 500ml Aanbieding Kachelruitreiniger 500ml kopen.
De-icer 500ml

De-icer 500ml

€2,95 De De-Icer 500ml ontdooit uw ramen snel en effectief en beschermt ook weer tegen herbevriezing. Handige spuitflacon ruitontdooier! Ontdooit uw ramen waardoor u weer veilig de weg op kan gaan.SpecificatiesInhoud 500mlHandige spuitflaconOnschadelijk voor rubber, lak en chroomDe-Icer verstuiver Aanbieding De-Icer 500ml kopen.
Beschermingsspray 500ml.

Beschermingsspray 500ml.

€14,95 Horse Fitform zelfreinigende beschermingssprayInhoud 500ml.Beschermt maandenlang tegen vuil en vocht! Deze spray is zelfreinigend door de nano-deeltjes. Zeer geschikt voor textiel, leder en kunstleder. Aanbieding Beschermingsspray 500ml. kopen.
Equifresh KoeLGel 500ml

Equifresh KoeLGel 500ml

€9,95 Equifresh Koelgel - Koelt en verfrist- Inhoud 500 mlKoelt en verfrist vermoeide paardenbenen, pezen, gewrichten en spieren. Werkt snel en laat geen sporen achter op de vacht. Kan gezwollen benen voorkomen indien de gel direct na de training word toegepast. - Aanbevolen voor paard en ruiter- Bevat geen doping relevante stoffen- Toepassen direct na de training of wedstrijd- Laat geen residu achter op de huid Aanbieding Equifresh Koelgel 500ml kopen.
Easycare Reinigingslotion 500ml

Easycare Reinigingslotion 500ml

€9,95 EasyCare Reinigingslotion - Reinigen zonder water - Inhoud 500 ml. De speciale samenstelling van deze reinigingslotion zorgt voor een zachte en milde reiniging van de vacht van uw paard zonder het gebruik van water. - Bevat teunisbloemolie (maakt glad en glanzend) - Voor een zachte reiniging van de vacht van het paard zonder water - Teunisbloemolie de huid en lang haar verzacht en laat het licht schijnen - Voor het reinigen tussen of voor toernooien - Spuit op, laat in het kort en met een droge doek, klaarGebruik - In sprayen, de spray een korte tijd laten intrekken en afvegen met een droge doek Aanbieding EasyCare Reinigingslotion 500ml kopen.
Olie Zeep 500ml

Olie Zeep 500ml

€6,79 Pharmaka Olie Zeep - Zuiver plantaardig- Inhoud 500 ml.Pharmaka olie zeep voor een milde en oppervlaktevriendelijke reiniging. Het verwijdert onder andere zware vervuiling op hoofdstellen, harnas, zadels, etc. Kan ook worden gebruikt voor een grondige en zachte reiniging van uw paardrijkleding.- Milde en oppervlaktevriendelijke reiniging - Verwijdert sterke vervuiling op zadels, hoofdstellen en tuigen - Ideaal reinigingsmiddel in de stal en in huis - Bestaat uitsluitend uit plantaardige grondstoffen- Ook geschikt voor een grondige, behoedzame reiniging van ruiterkleding Aanbieding Olie Zeep 500ml kopen.
Eet En Drinkbak Zoutgeglazuurd 500ml

Eet En Drinkbak Zoutgeglazuurd 500ml

€2,28 Stenen voederbak voor knaagdieren - Zware uitvoering• Inhoud 500 ml.• Doorsnede 11 cm.Hoge kwaliteit stenen voederbak extra sterk door zoutglazuur. De keramiek bak is redelijk zwaar, waardoor hij beter op zijn plek blijft staan.• Met licht gebogen rand• Zware uitvoering• Sterke Gladde afwerking door zoutglazuur• Geschikt voor knagers, knaagdieren, katten vogels en kippen Aanbieding Eet en Drinkbak Zoutgeglazuurd 500ml kopen.
Konijnendrinkfles Medium 500ml.

Konijnendrinkfles Medium 500ml.

€4,49 Konijnendrinkfles - Inhoud 500ml. Past op alle soorten gaas en draadwerk Deze konijnendrinkfles is zeer geschikt voor grote kooien hokken en rennen. De konijnendrinkfles is gemaakt van stevig kunststof en past gezien de bevestiging in alle gangbare draadkooien. De konijnendrinkfles wordt bevestigd door middel van 1 trekveer aan de bovenzijde en een trekveer aan de zijkant. Op deze manier kan hij vrijwel overal worden opgehangen en verhoogt dit de stabiliteit van de drinkplaats. • Drinkfles van kunststof • Geschikt voor alle soorten gaas en draadwerk • Stabiele ophanging met veerondersteuning • Water eenvoudig bij te vullen vanaf de bovenzijde Aanbieding Konijnendrinkfles medium 500ml. kopen.
Constanta Coolspray 500ml.

Constanta Coolspray 500ml.

€9,95 Constanta Coolspray - geschikt voor alle tondeuses- Inhoud 500 ml.Speciale koelvloeistofspray voor tondeuses en scheermachines met een meervoudige werking. Het desinfecteert, koelt, reinigt en smeert de messen. Verbetering van het scheerresultaat en houdt de messen langer scherp. Aanbieding Constanta Coolspray 500ml. kopen.
Drinkfles Easy 500ml

Drinkfles Easy 500ml

€4,39 Drinkfles Easy 500ml.Drinkfles Easy is speciaal voor konijnen. De drinkfles is helemaal van kunststof en past in alle draadkooien of rennen. Hij is erg handig in gebruik aangezien hij gemakkelijk bij de vullen is door alleen maar het dekseltje omhoog te doen. U kunt zelfs vanaf de buitenkant zien wat de waterstand is. Wel raden wij u aan het water toch elke dag te verversen, ondanks dat de waterstand misschien nog genoeg aangeeft. Aanbieding Drinkfles Easy 500ml kopen.
Hg Ruitenontdooier 500ml

Hg Ruitenontdooier 500ml

€4,89 De HG ruitenontdooier is ideaal tijdens de koude wintermaanden. De spray sproeit gelijkmatig op de autoruiten en verwijdert in de winter snel en effectief sneeuw en ijs van jouw autoruiten. Zelfs zwaar bevroren ruiten maken geen kans. Zonder krabben kan je nu met goed zicht rustig de weg op. Bovendien voorkomt de HG ruitenontdooier dat jouw ruit weer snel aanvriest. Aanbieding HG ruitenontdooier 500ml kopen.Kaopectate 180 Ml. »
« Frontline Combo Dog XL 40-60 Kg - 3 Pipetten
Aanbieding zoeken: Dameskleding Damesschoenen Herenkleding Herenschoenen Kinderkleding Babykleding Sportkleding
Aanbiedingen in de spotlight
... loading deals ...Bekijk de aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox