Hocker Irving Terracotta

Als voetenbank of zitplek maar ook als bijzettafel met een groot dienblad erop is de terracottakleurige Irving vooral erg handig. Door de H-vormige constructie lijkt de Poef meer op een zitbankje dan een Poef en onderscheidt zich zo van de meeste Poefs. De Irving is verkrijgbaar als 3-zitsbank en Hoekslaapbank en in 8 mooie kleuren. meubels/Krukken. Hocker Irving Terracotta. - Product ID 22583

Hocker Irving TerracottaTIP!
Bekijken
Hoekbank Irving Terracotta Links

Hoekbank Irving Terracotta Links

€1299

De terracottakleurige hoekbank Irving is een moderne bank en een heerlijke plek om te ontspannen, alleen of met uw gezin of vrienden. Met een hoog zitcomfort en losse kussens om nog gemakkelijker en knusser te kunnen zitten. Aanbieding Hoekbank Irving terracotta links kopen.

Hoekbank Irving Terracotta Rechts

Hoekbank Irving Terracotta Rechts

€1299

De terracottakleurige hoekbank Irving is een moderne bank en een heerlijke plek om te ontspannen, alleen of met uw gezin of vrienden. Met een hoog zitcomfort en losse kussens om nog gemakkelijker en knusser te kunnen zitten. Aanbieding Hoekbank Irving terracotta rechts kopen.

SUPER
KORTING
-74%-90%-51%-90%-72%
Hocker Irving Beige

Hocker Irving Beige

€179,00

Als voetenbank of zitplek maar ook als bijzettafel met een groot dienblad erop is de beige Irving vooral erg handig. Door de H-vormige constructie lijkt de Poef meer op een zitbankje dan een Poef en onderscheidt zich zo van de meeste Poefs. De Irving is verkrijgbaar als 3-zitsbank en Hoekslaapbank en in 8 mooie kleuren. Aanbieding Hocker Irving beige kopen.

Hocker Irving Lichtbeige

Hocker Irving Lichtbeige

€179,00

Als voetenbank of zitplek maar ook als bijzettafel met een groot dienblad erop is de witte Irving vooral erg handig. Door de H-vormige constructie lijkt de Poef meer op een zitbankje dan een Poef en onderscheidt zich zo van de meeste Poefs. De Irving is verkrijgbaar als 3-zitsbank en Hoekslaapbank en in 8 mooie kleuren. Aanbieding Hocker Irving lichtbeige kopen.

Hocker Irving Bruin

Hocker Irving Bruin

€179,00

Als voetenbank of zitplek maar ook als bijzettafel met een groot dienblad erop is de bruine Irving vooral erg handig. Door de H-vormige constructie lijkt de Poef meer op een zitbankje dan een Poef en onderscheidt zich zo van de meeste Poefs. De Irving is verkrijgbaar als 3-zitsbank en Hoekslaapbank en in 8 mooie kleuren. Aanbieding Hocker Irving bruin kopen.

Hocker Irving Zwart

Hocker Irving Zwart

€179,00

Als voetenbank of zitplek maar ook als bijzettafel met een groot dienblad erop is de zwarte Irving vooral erg handig. Door de H-vormige constructie lijkt de Poef meer op een zitbankje dan een Poef en onderscheidt zich zo van de meeste Poefs. De Irving is verkrijgbaar als 3-zitsbank en Hoekslaapbank en in 8 mooie kleuren. Aanbieding Hocker Irving zwart kopen.

Hocker Irving Antraciet

Hocker Irving Antraciet

€179,00

Als voetenbank of zitplek maar ook als bijzettafel met een groot dienblad erop is de antracietkleurige Irving vooral erg handig. Door de H-vormige constructie lijkt de Poef meer op een zitbankje dan een Poef en onderscheidt zich zo van de meeste Poefs. De Irving is verkrijgbaar als 3-zitsbank en Hoekslaapbank en in 8 mooie kleuren. Aanbieding Hocker Irving antraciet kopen.

Hocker Irving Lichtgroen

Hocker Irving Lichtgroen

€179,00

Als voetenbank of zitplek maar ook als bijzettafel met een groot dienblad erop is de lichtgroene Irving vooral erg handig. Door de H-vormige constructie lijkt de Poef meer op een zitbankje dan een Poef en onderscheidt zich zo van de meeste Poefs. De Irving is verkrijgbaar als 3-zitsbank en Hoekslaapbank en in 8 mooie kleuren. Aanbieding Hocker Irving lichtgroen kopen.

Hocker Irving Rood

Hocker Irving Rood

€179,00

Als voetenbank of zitplek maar ook als bijzettafel met een groot dienblad erop is de rode Irving vooral erg handig. Door de H-vormige constructie lijkt de Poef meer op een zitbankje dan een Poef en onderscheidt zich zo van de meeste Poefs. De Irving is verkrijgbaar als 3-zitsbank en Hoekslaapbank en in 8 mooie kleuren. Aanbieding Hocker Irving rood kopen.

Hocker Q6 Terracotta

Hocker Q6 Terracotta

€74,00

De Q6 slaapstoel was al een geweldig ontwerp en heeft dan ook niet voor niets de ""Interior Innovation Award"" 2012 gewonnen, maar met de gelijknamige hocker is het geheel pas echt compleet. Met een praktische robuuste bekleding, verkrijgbaar in diverse kleuren. Aanbieding Hocker Q6 terracotta kopen.

Slaapfauteuil Q8 Terracotta Met Hocker

Slaapfauteuil Q8 Terracotta Met Hocker

€589,00

Met een kubus als basis bouwt u in een handomdraai bijzondere meubels. Bed, zithoek of stoel met voetenbank, er is veel mogelijk en het is aan u om te ontdekken welke combinatie het beste bij u past. De Q8 is een modulaire stoel uit de Q-collectie. Aanbieding Slaapfauteuil Q8 terracotta met hocker kopen.

Hocker Jefferson Ii Terracotta

Hocker Jefferson Ii Terracotta

€139,00

Hocker Jefferson II is een meubel waar u snel al niet meer zonder kunt. Schuift u hem tegen de bank aan, dan heeft u een comfortabele chaise longue. Los is het meubel perfect als extra zitplaats of als handige bijzettafel te gebruiken en wordt zo al snel onmisbaar. Aanbieding Hocker Jefferson II terracotta kopen.

Hocker Jefferson Terracotta

Hocker Jefferson Terracotta

€109,00

Een klein en handig multitalent voetenbank, extra zitplek maar met een mooi dienblad erop is de terracottakleurige Jefferson zelfs een praktisch bijzettafeltje. Drie functies in één en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Aanbieding Hocker Jefferson terracotta kopen.

Hocker Wilson Terracotta

Hocker Wilson Terracotta

€199,00

De hocker uit de Wilson collectie. De zitmeubelserie bestaat uit vier verschillende basiselementen waarmee van 2-zitsbank tot zithoek alles mogelijk is. Onder de zitvlakken van de midden- en hoekmodules bevindt zich opbergruimte, praktisch voor plaids en beddengoed. Aanbieding Hocker Wilson terracotta kopen.

3-zitsbank Wilson Met Hocker Terracotta

3-zitsbank Wilson Met Hocker Terracotta

€1049

De Wilson 3-zitsbank met hocker is een combinatie die uit alle elementen van de Wilson zitmeubelserie bestaat twee hoekmodules, een middenelement en een losse hocker. De bank kan naar wens met één of meerdere elementen uitgebreid worden zodat hij met u én uw wensen meegroeit. Onder de zitvlakken van de bank bevindt zich een opbergruimte, groot genoeg voor beddengoed en plaids. Aanbieding 3-zitsbank Wilson met hocker terracotta kopen.

Hoekbank Jefferson Iii Terracotta Rechts Met Hocker

Hoekbank Jefferson Iii Terracotta Rechts Met Hocker

€1199

Slaapbanken zijn er in alle soorten en maten maar de antracietkleurige Jefferson III steekt er met kop en schouders bovenuit! Ruim, met bijbehorende hocker en naar wens om te bouwen naar twee 1-persoonsbedden of één 2-persoonsbed. Overdag en ´s nachts een echte aanwinst. Aanbieding Hoekbank Jefferson III terracotta rechts met hocker kopen.

Hoekbank Jefferson Iii Terracotta Links Met Hocker

Hoekbank Jefferson Iii Terracotta Links Met Hocker

€1199

Slaapbanken zijn er in alle soorten en maten maar de antracietkleurige Jefferson III steekt er met kop en schouders bovenuit! Ruim, met bijbehorende hocker en naar wens om te bouwen naar twee 1-persoonsbedden of één 2-persoonsbed. Overdag en ´s nachts een echte aanwinst. Aanbieding Hoekbank Jefferson III terracotta links met hocker kopen.

Hoekbank Jefferson I Met Hocker Terracotta Links

Hoekbank Jefferson I Met Hocker Terracotta Links

€1149

De terracotta hoekbank Jefferson I heeft een aangename verassing in petto! De ruime bank verandert u namelijk in een handomdraai in een comfortabel logeerbed. Groot genoeg voor twee gasten! Strakke puristische vormgeving met handige functie. Aanbieding Hoekbank Jefferson I met hocker terracotta links kopen.

Hoekbank Jefferson Ii Met Hocker Terracotta Rechts

Hoekbank Jefferson Ii Met Hocker Terracotta Rechts

€1079

Vaker logees maar geen aparte logeerkamer? Geen probleem voor de Jefferson II. De terracotta hoekbank met hocker is overdag een ruime bank en ‘s nachts een comfortabel logeerbed voor twee personen. En met de praktische geïntegreerde kasten heeft u het beddengoed ook snel bij de hand. Aanbieding Hoekbank Jefferson II met hocker terracotta rechts kopen.Hocker Irving Bruin »
« Hocker Irving LichtbeigeDagaanbiedingen 25 oktober 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox