Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat

Gietijzeren poffertjesplaat van Inno Cuisinno. Het zware model heeft een diameter van 24 cm en biedt ruimte aan 19 poffertjes. Deze Inno Cuisinno poffertjesplaat is afgewerkt met twee handvaten. Wonen/Keuken. Inno Cuisinno Gietijzeren poffertjesplaat. - Product ID 0795490133
Inno Cuisinno Gietijzeren PoffertjesplaatTIP!
Bekijken
Inno Cuisinno Snijplank Pro

Inno Cuisinno Snijplank Pro

€18,95 Inno Cuisinno snijplank Pro van kunststof. Deze snijplank is geschikt voor professioneel gebruik, absorbeert geen (vlees-)sappen en is vaatwasmachinebestendig. De plank is voorzien van een sapgoot aan de bovenzijde. De snijplank Pro van Inno Cuisinno is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u voor elke voedselsoort een andere plank kunt gebruiken. Aanbieding Inno Cuisinno Snijplank Pro kopen.
Inno Cuisinno Inox Odeur

Inno Cuisinno Inox Odeur

-30% De Inno Cuisinno Inox Odeur verwijdert alle geurtjes van uw handen binnen enkele seconden en zonder chemische middelen. Rol de Inox Odeur met koud stromend water door de handen en na ongeveer 20 seconden zijn de handen fris.  Aanbieding Inno Cuisinno Inox Odeur kopen. €7,95
SUPER
KORTING
-77%-75%-80%-81%-70%
Inno Cuisinno Snijplank Met Sapgoot 32,5 X26,5 CM

Inno Cuisinno Snijplank Met Sapgoot 32,5 X26,5 CM

€18,95 Inno Cuisino snijplank van recyclebaar hoogmoleculair polyethyleen 500. Deze snijplank van Inno Cuisino is voorzien van een sapgoot en is geschikt voor professioneel gebruik en absorbeert geen (vlees)sappen. Aanbieding Inno Cuisinno Snijplank met sapgoot 32, 5 x26, 5 cm kopen.
Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 CM

Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 CM

€5,99 Kaasdoek van Inno Cuisinno. Dit kaasdoek is bij uitstek geschikt voor het zeven van bouillons, sauzen en sappen en het uitlekken van onder meer yoghurt, karnemelk en kwark. Aanbieding Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 cm kopen.
Le Creuset Gietijzeren Braadpan 28 CM

Le Creuset Gietijzeren Braadpan 28 CM

€255,00 Braadpan van Le Creuset in duurzame kwaliteit geëmailleerd gietijzer. Dit model kan gebruikt worden op elke warmtebron en is geschikt om in de oven te plaatsen. Gietijzer houdt temperaturen vast en de pan is in staat om warme en koude gerechten op temperatuur te houden. De braadpan van Le Creuset is voorzien van handvaten en een deksel. Aanbieding Le Creuset Gietijzeren braadpan 28 cm kopen.
Le Creuset Gietijzeren Braadpan 24CM

Le Creuset Gietijzeren Braadpan 24CM

€209,00 Braadpan van Le Creuset in duurzame kwaliteit geëmailleerd gietijzer. Dit model kan gebruikt worden op elke warmtebron en is geschikt om in de oven te plaatsen. Gietijzer houdt temperaturen vast en de pan is in staat om warme en koude gerechten op temperatuur te houden. De braadpan van Le Creuset is voorzien van handvaten en een deksel. Aanbieding Le Creuset Gietijzeren braadpan 24cm kopen.
Le Creuset Gietijzeren Ovale Braadpan

Le Creuset Gietijzeren Ovale Braadpan

€239,00 Braadpan van Le Creuset in duurzame kwaliteit gietijzer. Dit model is geschikt voor alle warmtebronnen en kan in de oven geplaatst worden. Gietijzer houdt temperaturen vast en is geschikt om gerechten warm of koud te houden. De braadpan van Le Creuset wordt geleverd met een deksel in dezelfde kwaliteit. Aanbieding Le Creuset Gietijzeren ovale braadpan kopen.
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Basilicum

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Basilicum

€169,00 Groene, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - basilicum kopen.
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Aubergine

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Aubergine

€169,00 Auberginekleurige, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - aubergine kopen.
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Kersenrood

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Kersenrood

€169,00 Kersenrode, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - kersenrood kopen.
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 28 CM - Kersenrood

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 28 CM - Kersenrood

€189,00 Kersenrode, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 28 cm - kersenrood kopen.
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 28 CM - Grenadine

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 28 CM - Grenadine

€189,00 Bordeauxrode, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 28 cm - grenadine kopen.
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Grafietgrijs

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Grafietgrijs

€169,00 Grafietgrijze, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - grafietgrijs kopen.
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Grenadine

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Grenadine

€169,00 Grenadine, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - grenadine kopen.
Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat à 24

Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat à 24

€17,95 Perfecte poffertjes worden op deze gietijzeren poffertjesplaat gebakken. Deze poffertjespan van Inno Cuisinno heeft plek voor maarliefst 15 poffertjes. Een ideale pan tijdens een kinderfeestje of voor een origineel ontbijt. Aanbieding Inno Cuisinno Gietijzeren poffertjesplaat à 24 kopen.
Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Wit

Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Wit

€19,95 Deze snijplank van hoogwaardig kunststof is geschikt voor intensief gebruik in professionele keukens en voldoet aan alle normen voor hygiene. Aanbieding Inno Cuisinno Horeca Snijplank met ril 32, 5 cm Wit kopen.
Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 18 CM

Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 18 CM

€22,95 Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 18 cm Aanbieding Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 18 cm kopen.
Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 11,5 CM

Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 11,5 CM

€17,95 Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 11, 5 cm Aanbieding Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 11, 5 cm kopen.
Inno Cuisinno Gastronorm Snijplank

Inno Cuisinno Gastronorm Snijplank

€18,95 De Gastronorm snijplank van Inno Cuisinno geschikt voor veelvuldig, intensief gebruik waardoor hij perfect is voor in de professionele keuken. De stevige plank is gemaakt van hoogmoleculair polyethyleen en is vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Aanbieding Inno Cuisinno Gastronorm Snijplank kopen.


Yves Saint Laurent Temps Majeur Crème »
« Kook Pannenlap In RuitdessinAanbieding zoeken: Dameskleding Damesschoenen Herenkleding Herenschoenen Kinderkleding Babykleding Sportkleding
Dagaanbiedingen 28 juli 2014
... loading deals ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox