Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat

Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat Gietijzeren Poffertjesplaat Van Inno Cuisinno. Het Zware Model Heeft Een Diameter Van 24 CM En Biedt Ruimte Aan 19 Poffertjes. Deze Inno Cuisinno Poffertjesplaat Is Afgewerkt Met Twee Handvaten. Wonen/keuken. - Product ID 0795490133
Inno Cuisinno Gietijzeren PoffertjesplaatTIP!
Bekijken
Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat à 24

Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat à 24

€17,95 Perfecte poffertjes worden op deze gietijzeren poffertjesplaat gebakken. Deze poffertjespan van Inno Cuisinno heeft plek voor maarliefst 15 poffertjes. Een ideale pan tijdens een kinderfeestje of voor een origineel ontbijt. Aanbieding Inno Cuisinno Gietijzeren poffertjesplaat à 24 kopen.
Inno Cuisinno Straight Koekenpan à 32 CM

Inno Cuisinno Straight Koekenpan à 32 CM

€109,95 De Straight koekenpan van Inno Cuisinno is gemaakt van gietaluminium en heeft door de perfecte warmtegeleiding en een uitstekend bakresultaat tot gevolg. De koekenpan heeft geen antiaanbaklaag waardoor hij zeer slijt- en brandvast is. Aanbieding Inno Cuisinno Straight Koekenpan à 32 cm kopen.
Inno Cuisinno Straight Koekenpan à 28 CM

Inno Cuisinno Straight Koekenpan à 28 CM

€102,95 De Straight koekenpan van Inno Cuisinno is gemaakt van gietaluminium en heeft door de perfecte warmtegeleiding en een uitstekend bakresultaat tot gevolg. De koekenpan heeft geen antiaanbaklaag waardoor hij zeer slijt- en brandvast is. Aanbieding Inno Cuisinno Straight Koekenpan à 28 cm kopen.
Inno Cuisinno Gastronorm Snijplank

Inno Cuisinno Gastronorm Snijplank

€18,95 De Gastronorm snijplank van Inno Cuisinno geschikt voor veelvuldig, intensief gebruik waardoor hij perfect is voor in de professionele keuken. De stevige plank is gemaakt van hoogmoleculair polyethyleen en is vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Aanbieding Inno Cuisinno Gastronorm Snijplank kopen.
Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 11,5 CM

Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 11,5 CM

€17,95 Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 11, 5 cm Aanbieding Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 11, 5 cm kopen.
Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 18 CM

Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 18 CM

€22,95 Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 18 cm Aanbieding Inno Cuisinno Vijzel & Stamper � 18 cm kopen.
Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Wit

Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Wit

€19,95 Deze snijplank van hoogwaardig kunststof is geschikt voor intensief gebruik in professionele keukens en voldoet aan alle normen voor hygiene. Aanbieding Inno Cuisinno Horeca Snijplank met ril 32, 5 cm Wit kopen.
Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Blauw

Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Blauw

€19,95 Deze snijplank van hoogwaardig kunststof is geschikt voor intensief gebruik in professionele keukens en voldoet aan alle normen voor hygiene. Aanbieding Inno Cuisinno Horeca Snijplank met ril 32, 5 cm Blauw kopen.
Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Rood

Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Rood

€19,95 Deze snijplank van hoogwaardig kunststof is geschikt voor intensief gebruik in professionele keukens en voldoet aan alle normen voor hygiene. Aanbieding Inno Cuisinno Horeca Snijplank met ril 32, 5 cm Rood kopen.
Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Groen

Inno Cuisinno Horeca Snijplank Met Ril 32,5 CM Groen

€19,95 Deze snijplank van hoogwaardig kunststof is geschikt voor intensief gebruik in professionele keukens en voldoet aan alle normen voor hygiene. Aanbieding Inno Cuisinno Horeca Snijplank met ril 32, 5 cm Groen kopen.
Inno Cuisinno Snijplank Pro

Inno Cuisinno Snijplank Pro

€18,95 Inno Cuisinno snijplank Pro van kunststof. Deze snijplank is geschikt voor professioneel gebruik, absorbeert geen (vlees-)sappen en is vaatwasmachinebestendig. De plank is voorzien van een sapgoot aan de bovenzijde. De snijplank Pro van Inno Cuisinno is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u voor elke voedselsoort een andere plank kunt gebruiken. Aanbieding Inno Cuisinno Snijplank Pro kopen.
Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 CM

Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 CM

€5,99 Kaasdoek van Inno Cuisinno. Dit kaasdoek is bij uitstek geschikt voor het zeven van bouillons, sauzen en sappen en het uitlekken van onder meer yoghurt, karnemelk en kwark. Aanbieding Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 cm kopen.
Inno Cuisinno Snijplank Met Sapgoot 32,5 X26,5 CM

Inno Cuisinno Snijplank Met Sapgoot 32,5 X26,5 CM

€18,95 Inno Cuisino snijplank van recyclebaar hoogmoleculair polyethyleen 500. Deze snijplank van Inno Cuisino is voorzien van een sapgoot en is geschikt voor professioneel gebruik en absorbeert geen (vlees)sappen. Aanbieding Inno Cuisinno Snijplank met sapgoot 32, 5 x26, 5 cm kopen.
Inno Cuisinno Inox Odeur

Inno Cuisinno Inox Odeur

-30% De Inno Cuisinno Inox Odeur verwijdert alle geurtjes van uw handen binnen enkele seconden en zonder chemische middelen. Rol de Inox Odeur met koud stromend water door de handen en na ongeveer 20 seconden zijn de handen fris.  Aanbieding Inno Cuisinno Inox Odeur kopen. €7,95
Inno Oka-c3

Inno Oka-c3

€142,00 De Oka-C3 is een design van Teppo Asikainen voor Inno. De Oka is een serie op het gebied van ophangsystemen die men doet denken aan een afgevallen tak van een boom. De Oka C3 is een kapstok die aan de wand bevestigd mag worden. De kapstok is uitgerust met 3 haken en kan in combinatie met de staande en hangende versie voor grappig effet zorgen in de entree thuis als mede op kantoor of wel divers openbare gelegenheden. De Oka serie is naast deze Oka C3 verder uitgebreid met een staande en hang versie, zie voor deze ontwerpen de keuzebalk onder het kopje uitvoering. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Oka van Inno, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Oka. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Inno dealer. Aanbieding Inno Oka-C3 kopen.
Inno Oka-b

Inno Oka-b

€255,00 De Oka-B is een design van Teppo Asikainen voor Inno. De Oka is een serie op het gebied van ophangsystemen die men doet denken aan een afgevallen tak van een boom. Oka B is een staande kapstok met een vierkante basis en uitgerust met 6 haken. Tevens is het net als de hangende versie van de Oka een leuke eyecatcher in de entree van u huis als mede op kantoor of wel divers openbare gelegenheden. De Oka serie is naast deze Oka B verder uitgebreid met een hangende en wand versie, zie voor deze ontwerpen de keuzebalk onder het kopje uitvoering. We hebben momenteel 2 stuks Oka-B met witte haken op voorraad. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Oka van Inno, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Oka. BigBrands "onderdeel van Deal BV" is officieel Inno dealer. Aanbieding Inno Oka-B kopen.
Inno Oka-a

Inno Oka-a

€196,00 De Oka-A is een design van Teppo Asikainen voor Inno. De Oka is een serie op het gebied van ophangsystemen die men doet denken aan een afgevallen tak van een boom. Oka A is een hangende kapstok die doormiddel van een staal kabel van standaard 64 cm, aan het plafond bevestigd kan worden. De kapstok zelf is uitgerust met 6 haken en een in hoogte verstelbare mechanisme, waardoor met de Oka een speel effet gecree Aanbieding Inno Oka-A kopen.
Inno 47 2

Inno 47 2

€125,00 De Waste Paper Basket 47 is een authentieke prullenbak van Inno. De Waste Paper Basket 47 is uitgevoerd in epoxy coated staal en heeft een inhoud van ca. 50 l. Hiernaast is hij in verschillende RAL kleuren te verkregen waardoor het een leuk en handig accessoire is voor op kantoor en in huis. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Wast Paper Basket 47 van Inno, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Wast Paper Basket 47. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Inno dealer. Aanbieding Inno 47 2 kopen.
Inno 220

Inno 220

€482,00 De 220 is een design van Harri Korhonen voor Inno. Deze kapstok heeft een rond onderstel en gemaakt van epoxy staal of verchroomd staal. Het epoxy staal is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, grijs aluminium, metallic grijs en aluminium. Deze kunt u vinden onder het kopje kleuren. Mocht u meer informatie wensen omtrent de 220 van Inno, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zorgen voor aanvullende informatie. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Inno dealer. Aanbieding Inno 220 kopen.
Inno Chill Out

Inno Chill Out

€1016 De Chil Out van Inno is ontworpen door designer Tomi Kapiainen in samenwerking met ja Jari Peltonen. De Chill Out is een persoonlijke staande lamp met een geheel nieuw idee. Chill Out heeft namelijk 2 functies, hij is te gebruiken als lamp en als roomdivider in een. De Chill Out kan in diverse openbare ruimtes, kantoorgebouwen en in home interieurs worden toegepast. Mocht u meer informatie wensen omtrent Chill Out van Inno, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie van de Chill Out. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Inno dealer. Aanbieding Inno Chill Out kopen.
Inno Two-step

Inno Two-step

€433,00 De Two-Step van Inno is een ontwerp van designer Timo Vierros. De Two-Step is een nieuwe innovatieve staande kapstok voor allerlei publieke omgevingen. Door zijn lichtgewicht en de mogelijkheid om te stapelen profiteert u van een gebruiksvriendelijke kapstok in een zeer kleine ruimte. De Two-Step van Inno is standaard uitgerust met 12 jashaken en 4 haken speciaal voor hoeden. Tevens kan de Two-Step uitgebreid worden met coat hangers, deze zijn niet standaard bij de kapstok inbegrepen. Mocht u meer informatie wensen omtrent de Two-Step van Inno, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie over de Two-Step. BigBrands onderdeel van Deal BV is officieel Inno dealer. Aanbieding Inno Two-Step kopen.Yves Saint Laurent Temps Majeur Crème »
« Kook Pannenlap In Ruitdessin

Toon alle winkels


Aanbieding zoeken: Dameskleding Damesschoenen Herenkleding Herenschoenen Kinderkleding Babykleding Sportkleding
Aanbiedingen in de spotlight
... loading deals ...Bekijk de aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox