Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat

Gietijzeren poffertjesplaat van Inno Cuisinno. Het zware model heeft een diameter van 24 cm en biedt ruimte aan 19 poffertjes. Deze Inno Cuisinno poffertjesplaat is afgewerkt met twee handvaten. Wonen/Keuken. Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat. - Product ID 0795490133

Inno Cuisinno Gietijzeren Poffertjesplaat TIP!
Bekijken Zet op mijn verlanglijst
Inno Cuisinno Snijplank Pro

Inno Cuisinno Snijplank Pro

€19,95

Inno Cuisinno snijplank Pro van kunststof. Deze snijplank is geschikt voor professioneel gebruik, absorbeert geen (vlees-)sappen en is vaatwasmachinebestendig. De plank is voorzien van een sapgoot aan de bovenzijde. De snijplank Pro van Inno Cuisinno is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u voor elke voedselsoort een andere plank kunt gebruiken. Aanbieding Inno Cuisinno Snijplank Pro kopen.

Details
Inno Cuisinno Snijplank Met Sapgoot 32,5 X26,5 CM

Inno Cuisinno Snijplank Met Sapgoot 32,5 X26,5 CM

€19,95

Inno Cuisino snijplank van recyclebaar hoogmoleculair polyethyleen 500. Deze snijplank van Inno Cuisino is voorzien van een sapgoot en is geschikt voor professioneel gebruik en absorbeert geen (vlees)sappen. Aanbieding Inno Cuisinno Snijplank met sapgoot 32, 5 x26, 5 cm kopen.

Details
Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 CM

Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 CM

€5,99

Kaasdoek van Inno Cuisinno. Dit kaasdoek is bij uitstek geschikt voor het zeven van bouillons, sauzen en sappen en het uitlekken van onder meer yoghurt, karnemelk en kwark. Aanbieding Inno Cuisinno Kaasdoek 90x90 cm kopen.

Details
Inno Cuisinno Vijzel Met Stamper Van Graniet

Inno Cuisinno Vijzel Met Stamper Van Graniet

-19%

Granieten vijzel met een stamper van Inno Cuisinno. Deze vijzel is enigszins ruw zodat het fijnmalen van allerlei soorten kruiden en specerijen makkerlijk gaat. Bij het fijnstampen komen geur en smaak optimaal vrij. De vijzel heeft een diameter van 16, 5 centimeter. Aanbieding Inno Cuisinno Vijzel met stamper van graniet kopen.

€20,99
Marks And Spencer Gietijzeren Pan 20 CM

Marks And Spencer Gietijzeren Pan 20 CM

€65,00

Afmetingen#Hoogte10.5 cm;;;Diameter20 cm;;;Volume/capaciteit3 l*****Productgegevens#De rode kleur en roomkleur zijn van geëmailleerd porselein;;;Twee hengsels;;;Condensatiedeksel;;;Perfect voor langzaam koken|||Geschikt voor het fornuis|||Handwas*****Meer details#N.v.t.;;;N.v.t.;;;Batterij inbegrepenN.v.t.;;;Type lampN.v.t.;;;Lamp inbegrepenN.v.t.;;;Ja;;;MagnetronbestendigN.v.t.;;;Geschikt voor de diepvriesNee;;;LeeftijdscategorieN.v.t.;;;N.v.t. Aanbieding Marks and Spencer Gietijzeren pan 20 cm kopen.

Details
Marks And Spencer Gietijzeren Pan

Marks And Spencer Gietijzeren Pan

€82,00

Afmetingen#Hoogte11 cm;;;Diameter25 cm;;;Volume/capaciteit5 l*****Productgegevens#Twee hengsels|||Handwas;;;Condensatiedeksel;;;Perfect voor langzaam koken|||Geschikt voor fornuis*****Meer details#N.v.t.;;;N.v.t.;;;Batterij inbegrepenN.v.t.;;;Type lampN.v.t.;;;Lamp inbegrepenN.v.t.;;;Ovenvast tot 240 °C;;;MagnetronbestendigNee;;;Geschikt voor de diepvriesNee;;;Geschikt voor inductieringJa;;;LeeftijdscategorieN.v.t.;;;N.v.t. Aanbieding Marks and Spencer Gietijzeren pan kopen.

Details
Staub Gietijzeren Bakvorm 23 CM

Staub Gietijzeren Bakvorm 23 CM

€119,00

Multifunctionele bakvorm van Staub. Deze langwerpige bakvorm is gemaakt van geëmailleerd gietijzer en voorzien van twee kleine handvatten aan weerszijden. De bakvorm komt met een gietijzeren deksel. Door het gebruik van dit gietijzer heeft de bakvorm een perfect homogene warmteverdeling. De bakvorm kan op alle warmtebronnen gebruikt worden, ook inductie. Aanbieding Staub Gietijzeren bakvorm 23 cm kopen.

Details
Staub Gietijzeren Koekenpan 26 CM

Staub Gietijzeren Koekenpan 26 CM

€129,00

Koekenpan van Staub in geëmailleerd gietijzer met gietijzeren steel. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is. Aanbieding Staub Gietijzeren koekenpan 26 cm kopen.

Details
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Dek

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Dek

€199,00

Bordeauxrode, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren dek kopen.

Details
Staub Gietijzeren Koekenpan, 26 CM

Staub Gietijzeren Koekenpan, 26 CM

€129,00

Koekenpan van Staub in geëmailleerd gietijzer met gietijzeren steel. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is. Aanbieding Staub Gietijzeren koekenpan, 26 cm kopen.

Details
Marks And Spencer Gietijzeren Ondiepe Pan

Marks And Spencer Gietijzeren Ondiepe Pan

€82,00

Afmetingen#Hoogte5.5 cm;;;Diameter30 cm;;;Volume/capaciteit3 l*****Productgegevens#Perfect voor langzaam koken;;;Ter bevordering van een lange levensduur van uw product adviseren wij dat u het uitsluitend met de hand afwast;;;Geschikt voor zowel fornuis als oven;;;Condensatiedeksel*****Meer details#N.v.t.;;;N.v.t.;;;Batterij inbegrepenN.v.t.;;;Type lampN.v.t.;;;Lamp inbegrepenN.v.t.;;;Geschikt voor de vaatwasser;;;Ovenvast tot 240 °C;;;MagnetronbestendigNee;;;Geschikt voor de diepvriesNee;;;Geschikt voor inductieringJa;;;LeeftijdscategorieN.v.t.;;;N.v.t. Aanbieding Marks and Spencer Gietijzeren ondiepe pan kopen.

Details
Staub Flensjespan - Gietijzeren Stee

Staub Flensjespan - Gietijzeren Stee

€79,95

Zwarte koekenpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en deze koekenpan is uitgevoerd met een gietijzeren steel. Aanbieding Staub Flensjespan - gietijzeren stee kopen.

Details
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Basilicum

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Basilicum

€169,00

Groene, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - basilicum kopen.

Details
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Aubergine

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Aubergine

€169,00

Auberginekleurige, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - aubergine kopen.

Details
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Kersenrood

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Kersenrood

€179,00

Kersenrode, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - kersenrood kopen.

Details
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 28 CM - Kersenrood

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 28 CM - Kersenrood

€199,00

Kersenrode, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 28 cm - kersenrood kopen.

Details
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Grafietgrijs

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Grafietgrijs

€179,00

Grafietgrijze, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - grafietgrijs kopen.

Details
Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Grenadine

Staub Sauteerpan Met Gietijzeren Deksel 24 CM - Grenadine

€169,00

Grenadine, ronde sauteerpan van Staub in geëmailleerd gietijzer. Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas. Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie. De binnenzijde van de pan is voorzien van zwart email wat duurzaam en krasbestendig is en het gietijzeren deksel is voorzien van een vernikkelde knop welke geschikt is voor in de oven tot 250 graden. Aanbieding Staub Sauteerpan met gietijzeren deksel 24 cm - grenadine kopen.

Details

-83%-77%-63%-72%-84%-81%-90%-80%

Yves Saint Laurent Crayon Jeux Waterproof »
« Buddha To Buddha Armband Nathalie Small


Dagaanbiedingen 30 augustus 2015
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag