Koeka Boxpak Met Voetjes

Koeka effen boxpak met voetjes van velours voor jongens en meisjes (unisex)uit de collectielijn 'Get Inspired' in de kleur cerise. salopettes, tenues en boxpakken. Koeka Boxpak Met Voetjes. - Product ID 1010636975

Koeka Boxpak Met VoetjesTIP!
Bekijken
Petit Bateau Boxpak Met Voetjes

Petit Bateau Boxpak Met Voetjes

€29,99

Petit Bateau effen boxpak met voetjes van baby interlock voor meisjesuit de collectielijn 'n'H Aanbieding Petit Bateau boxpak met voetjes kopen.

Koeka Boxpak

Koeka Boxpak

€27,45

Koeka effen boxpak van baby interlock voor jongens en meisjes (unisex)uit de collectielijn 'Functionality Style' in de kleur grey white. Aanbieding Koeka boxpak kopen.

SUPER
KORTING
-80%-50%-50%-75%-42%
Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse White

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse White

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse white kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Taupe

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Taupe

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse taupe kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse M.grey

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse M.grey

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse m.grey kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Cerise

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Cerise

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin cerise kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Sapphire

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Sapphire

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin sapphire kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Silver Grey

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Silver Grey

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin silver grey kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Baby Pink

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Baby Pink

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse baby pink kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Soft Cerise

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Soft Cerise

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse soft cerise kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Dark Blue

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Dark Blue

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin dark blue kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Baby Pink

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Baby Pink

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin baby pink kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Dark Grey

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Dark Grey

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin dark grey kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Puck Tea Rose Melange

Koeka Babypakje Met Voetjes Puck Tea Rose Melange

€36,95

Het babypakje Puck met voetjes zorgt ervoor dat je baby van top tot teen heerlijk is ingepakt in het zachte velours. Door drukknoopjes aan de achterkant is het pakje erg handig bij een luierwissel. Ook verkrijgbaar in newborn maat.  Maten 46/48, 50/56, 62/68, 74/80 Samenstelling 60% katoen en 40% polyester Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan. Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Puck tea rose melange kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Puck Grey Melange

Koeka Babypakje Met Voetjes Puck Grey Melange

€36,95

Het babypakje Puck met voetjes zorgt ervoor dat je baby van top tot teen heerlijk is ingepakt in het zachte velours. Door drukknoopjes aan de achterkant is het pakje erg handig bij een luierwissel. Ook verkrijgbaar in newborn maat.  Maten 46/48, 50/56, 62/68, 74/80 Samenstelling 60% katoen en 40% polyester Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan. Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Puck grey melange kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Puck Baby Blue Melange

Koeka Babypakje Met Voetjes Puck Baby Blue Melange

€36,95

Het babypakje Puck met voetjes zorgt ervoor dat je baby van top tot teen heerlijk is ingepakt in het zachte velours. Door drukknoopjes aan de achterkant is het pakje erg handig bij een luierwissel. Ook verkrijgbaar in newborn maat.  Maten 46/48, 50/56, 62/68, 74/80 Samenstelling 60% katoen en 40% polyester Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan. Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Puck baby blue melange kopen.

Name It Boxpak

Name It Boxpak

-20%

Name It tie/dye boxpak van jersey voor jongensuit de collectielijn 'Little Rock Star' in de kleur medium blue denim. Aanbieding Name It boxpak kopen.

€21,99
Ido Boxpak

Ido Boxpak

€36,99

IDO effen boxpak van baby sweat voor jongensuit de collectielijn 'Hit & Leap' in de kleur blue. Aanbieding iDO boxpak kopen.

Converse Boxpak

Converse Boxpak

€22,99

Converse effen boxpak van baby interlock voor jongensuit de collectielijn 'All Star Winter - baby boys' in de kleur navy. Aanbieding Converse boxpak kopen.Ricosta Zayno Sneakers Hoog Zwart »
« Koeka BoxpakDagaanbiedingen 31 oktober 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox