Koeka Boxpak Met Voetjes

Koeka effen boxpak met voetjes van velours voor jongens en meisjes (unisex)uit de collectielijn 'Get Inspired' in de kleur cerise. salopettes, tenues en boxpakken. Koeka Boxpak Met Voetjes. - Product ID 1010636975

Koeka Boxpak Met VoetjesTIP!
Bekijken
Petit Bateau Boxpak Met Voetjes

Petit Bateau Boxpak Met Voetjes

€39,99

Petit Bateau gestreepte boxpak met voetjes van jersey voor jongensuit de collectielijn 'n'H Aanbieding Petit Bateau boxpak met voetjes kopen.

Koeka Boxpak

Koeka Boxpak

€27,45

Koeka effen boxpak van baby interlock voor jongens en meisjes (unisex)uit de collectielijn 'Functionality Style' in de kleur grey white. Aanbieding Koeka boxpak kopen.

SUPER
KORTING
-80%-50%-75%-41%-50%
Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse White

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse White

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse white kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Taupe

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Taupe

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse taupe kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse M.grey

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse M.grey

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse m.grey kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Cerise

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Cerise

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin cerise kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Sapphire

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Sapphire

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin sapphire kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Silver Grey

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Silver Grey

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin silver grey kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Baby Pink

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Baby Pink

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse baby pink kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Soft Cerise

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Soft Cerise

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse soft cerise kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Dark Blue

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Dark Blue

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin dark blue kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Baby Pink

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Baby Pink

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin baby pink kopen.

€36,95
Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Dark Grey

Koeka Babypakje Met Voetjes Berlin Dark Grey

-30%

Het slaappakje Berlin is een unisex slaappakje. Dit pakje is gemaakt van 100% velours. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Het pakje heeft aan de voorzijde een sluiting met drukknopen en tevens is er aan de achterzijde een opening met drukknopen. Het pakje is gemaakt voor de baby in de leeftijdscategorie van +- 0 tot 6 maanden.    Maten 50/56, 62/68 en 74/80   Samenstelling 100% katoen (velours) TOG rating 0, 8 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende babybakjes.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.  Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Berlin dark grey kopen.

€36,95
Name It Boxpak

Name It Boxpak

€21,99

Name It tie/dye boxpak van jersey voor jongensuit de collectielijn 'Little Rock Star' in de kleur medium blue denim. Aanbieding Name It boxpak kopen.

Ido Boxpak

Ido Boxpak

€28,99

IDO effen boxpak van baby sweat voor meisjesuit de collectielijn 'A Chic Touch - baby' in de kleur pink. Aanbieding iDO boxpak kopen.

Converse Boxpak

Converse Boxpak

€22,99

Converse effen boxpak van baby interlock voor jongensuit de collectielijn 'All Star Winter - baby boys' in de kleur aero blue. Aanbieding Converse boxpak kopen.

Jottum Boxpak

Jottum Boxpak

-30%

Jottum effen boxpak van cotton elastan voor jongensuit de collectielijn 'Blue Ridge Mountain - baby boys' in de kleur blue dark navy. Aanbieding Jottum boxpak kopen.

€49,95
Le Chic Boxpak

Le Chic Boxpak

-50%

Le Chic gestreepte boxpak van pique voor jongensuit de collectielijn 'New Spirit - boys' in de kleur grey melange. Aanbieding Le Chic boxpak kopen.

€29,95
Noppies Boxpak

Noppies Boxpak

€19,95

Noppies effen boxpak van cotton elastan voor jongens en meisjes (unisex)uit de collectielijn 'Clover Baby's ' in de kleur white. Aanbieding Noppies boxpak kopen.Ricosta Audrey Sneakers Laag Rood »
« Koeka BoxpakDagaanbiedingen 22 september 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox