Koeka Boxpak Met Voetjes

Koeka effen boxpak met voetjes van velours voor jongens en meisjes (unisex)uit de collectielijn 'Get Inspired' in de kleur cerise. salopettes, tenues en boxpakken. Koeka Boxpak Met Voetjes. - Product ID 1010636975

Koeka Boxpak Met VoetjesTIP!
Bekijken
Petit Bateau Boxpak Met Voetjes

Petit Bateau Boxpak Met Voetjes

€39,99

Petit Bateau gestreepte boxpak met voetjes van jersey voor jongensuit de collectielijn 'n'H Aanbieding Petit Bateau boxpak met voetjes kopen.

Koeka Boxpak

Koeka Boxpak

€69,99

Koeka effen boxpak van teddy voor jongens en meisjes (unisex)uit de collectielijn 'Must Have?s' in de kleur stone taupe. Aanbieding Koeka boxpak kopen.

SUPER
KORTING
-80%-50%-75%-41%-50%
Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse White

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse White

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse white kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Taupe

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Taupe

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse taupe kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse M.grey

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse M.grey

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse m.grey kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Baby Pink

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Baby Pink

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse baby pink kopen.

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Soft Cerise

Koeka Babypakje Met Voetjes Toulouse Soft Cerise

€30,95

Het babypakje Toulouse is een unisex babypakje. De heerlijke voetjes aan dit pakje zorgen ervoor dat je baby het heerlijk warm heeft. Aan de voorzijde is het pakje voorzien van een sluiting met drukknopen. Op de achterzijde is tevens een opening geplaatst met drukknopen.  Maten 50/56, 62/68 Samenstelling 100% katoen (melange grijs = 70% katoen, 30% polyester) TOG rating 0, 33 (Bekijk het TOG rating overzicht voor informatie over de warmte van verschillende producten.) Wasadvies Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.   Aanbieding Koeka Babypakje met voetjes Toulouse soft cerise kopen.

Name It Boxpak

Name It Boxpak

€9,99

Name It print boxpak van baby interlock voor meisjesuit de collectielijn 'Hold me Tight' in de kleur ballerina pink. Aanbieding Name It boxpak kopen.

Ido Boxpak

Ido Boxpak

€28,99

IDO effen boxpak van baby sweat voor meisjesuit de collectielijn 'A Chic Touch - baby' in de kleur pink. Aanbieding iDO boxpak kopen.

Jottum Boxpak

Jottum Boxpak

-30%

Jottum effen boxpak van cotton elastan voor jongensuit de collectielijn 'Blue Ridge Mountain - baby boys' in de kleur white. Aanbieding Jottum boxpak kopen.

€49,95
Le Chic Boxpak

Le Chic Boxpak

-30%

Le Chic gestreepte boxpak van cotton elastan voor jongensuit de collectielijn 'New Spirit - boys' in de kleur white. Aanbieding Le Chic boxpak kopen.

€29,95
Noppies Boxpak

Noppies Boxpak

€19,95

Noppies effen boxpak van cotton elastan voor jongens en meisjes (unisex)uit de collectielijn 'Clover Baby's ' in de kleur white. Aanbieding Noppies boxpak kopen.

Molo Boxpak

Molo Boxpak

€39,99

Molo print boxpak van cotton elastan voor meisjesuit de collectielijn 'Peaceful Star - baby girls' in de kleur bear. Aanbieding Molo boxpak kopen.

Babyface Boxpak

Babyface Boxpak

€24,99

Babyface print boxpak van sweatstof voor jongensuit de collectielijn 'City Trip' in de kleur ivory. Aanbieding Babyface boxpak kopen.

Mexx Boxpak

Mexx Boxpak

€29,99

Mexx effen boxpak van peached jersey voor jongensuit de collectielijn 'Little Hero - baby boys' in de kleur electric blue lemonade. Aanbieding Mexx boxpak kopen.

Gant Boxpak

Gant Boxpak

€39,99

Gant gestreepte boxpak van baby interlock voor meisjesuit de collectielijn 'Waves - newborn girls' in de kleur light pink. Aanbieding Gant boxpak kopen.

Tumble N Dry Boxpak

Tumble N Dry Boxpak

€39,99

Tumble N Dry gem Aanbieding Tumble N Dry boxpak kopen.

Petit Bateau Boxpak

Petit Bateau Boxpak

€34,99

Petit Bateau print boxpak van baby interlock voor meisjesuit de collectielijn 'n'H Aanbieding Petit Bateau boxpak kopen.

Imps & Elfs Boxpak

Imps & Elfs Boxpak

€28,99

Imps & Elfs effen boxpak van jersey (organic cotton) voor jongensuit de collectielijn 'Milky Day - boys' in de kleur worker blue. Aanbieding Imps & Elfs boxpak kopen.Ricosta Audrey Sneakers Laag Rood »
« Koeka BoxpakDagaanbiedingen 30 augustus 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox