Kop En Schotel Squito

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Koken & Tafelen/Bestek & Servies. Kop En Schotel Squito. - Product ID 1128599

Kop En Schotel SquitoTIP!
Bekijken
Squito Kop En Schotel

Squito Kop En Schotel

€3,99

Moderne kop en schotel van Squito om lekker je kopje koffie uit te drinken. Aanbieding Squito kop en schotel kopen.

Kop Met Rechthoekige Schotel Squito

Kop Met Rechthoekige Schotel Squito

€3,89

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Kop met rechthoekige schotel Squito kopen.

SUPER
KORTING
-90%-80%-84%-86%-88%
Kop En Schotel Espresso Squito Yong 8cl

Kop En Schotel Espresso Squito Yong 8cl

€2,39

Kop en Schotel Espresso Squito Yong 8clKop en schotel uit de serie Squito. Het Squito servies van Yong is een heel sterk (New Bone China) servies. Het is vaatwasmachinebestendig, mag in de magnetron en in de oven. Het heeft een mooie witte kleur, is modern, vierkant en zeer uitgebreid. Daarnaast is het betaalbaar. Deze eigenschappen maken dit servies tot één van de best verkochte serviezen van Cook&Co. Gebruik deze kop en schotel om espresso uit te drinken, of om te serveren aan uw gasten. Door het kleine formaat is de kop en schotel erg geschikt voor espresso.- Porselein- Inhoud 8cl- Vaatwasmachinebestendig- Oven- en magnetronbestendig Aanbieding Kop en Schotel Espresso Squito Yong 8cl kopen.

Kop En Schotel Rechthoekig Squito Yong

Kop En Schotel Rechthoekig Squito Yong

€3,99

Kop en Schotel Rechthoekig Squito YongWanneer u op een stijlvolle manier koffie wilt serveren, dan hoort het kopje natuurlijk op een schoteltje. Maar voor net dat beetje extra stijl, kunt u het serveren op een langwerpige schotel! De schotel bevat een uitsnede voor het kopje, zodat deze goed blijft staan. Aan de andere kant van de schotel is dan nog voldoende ruimte over om iets lekkers bij de koffie te serveren, zoals koekjes of een chocolaatje! Zo ziet uw koffie er professioneel uit, alsof hij rechtstreeks uit een restaurant komt.- 20x12 cm- New Bone China Porselein- Oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendigOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Kop en Schotel Rechthoekig Squito Yong kopen.

Kop En Schotel Squito Yong 20cl

Kop En Schotel Squito Yong 20cl

€3,99

Kop en Schotel Squito Yong 20clKrijgt u gasten op bezoek en wilt u ze koffie serveren zoals het hoort? Dan is deze kop en schotel wellicht iets voor u. Het is onderdeel van het bekende Squito servies van Yong; stijlvol en zeer sterk. Bovendien heeft dit koffiekopje nét even een andere uitstraling dan anders, door de bijzonder vorm van het oor. Zo serveert u uw koffie of thee in stijl.- New Bone China porselein- Inhoud 20cl- Stijlvol designOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Kop en Schotel Squito Yong 20cl kopen.

Kop En Schotel Rond 20cl Squito Yong

Kop En Schotel Rond 20cl Squito Yong

€5,59

Kop en Schotel Rond 20cl Squito YongKrijgt u gasten op bezoek en wilt u ze koffie serveren zoals het hoort? Dan is deze kop en schotel wellicht iets voor u. Het is onderdeel van het bekende Squito servies van Yong; stijlvol en zeer sterk. Bovendien heeft dit koffiekopje nét even een andere uitstraling dan anders, door de bijzonder vorm van het oor. Dit prachtige setje is ook verkrijgbaar in een vierkant design. Zo serveert u uw koffie of thee in stijl.- New Bone China porselein- Inhoud 20cl- Stijlvol designOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Kop en Schotel Rond 20cl Squito Yong kopen.

Theepot Squito 1l

Theepot Squito 1l

€12,99

1 liter.|Van porselein.|Met filter. Aanbieding Theepot Squito 1L kopen.

Squito Slaschaal

Squito Slaschaal

€12,99

23x23 cm.|Van wit porselein. Aanbieding Squito slaschaal kopen.

Melkkannetje Squito 33 Cl

Melkkannetje Squito 33 Cl

-23%

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Melkkannetje Squito 33 cl kopen.

€3,89
Kom Squito 10x10 CM

Kom Squito 10x10 CM

€2,29

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Kom Squito 10x10 cm kopen.

Fonduebord Squito

Fonduebord Squito

€7,99

Ø 26 cm.|van new bone China.|Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Fonduebord Squito kopen.

Eierdop Squito

Eierdop Squito

€1,49

Van wit porselein. Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Eierdop Squito kopen.

Squito Mok Groot

Squito Mok Groot

€2,79

Een keer wat anders dan de standaard vorm van een mok. Deze mok van squito heeft een moderne vorm met apart oor, waardoor je een keer een ander design in de kast hebt staan. Aanbieding Squito mok groot kopen.

Senseo Mok Squito

Senseo Mok Squito

€1,99

Drink lekker je senseotje uit deze Senseo mok Squito. Aanbieding Senseo mok squito kopen.

Schaal Squito 14x14 CM

Schaal Squito 14x14 CM

€3,29

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Schaal Squito 14x14 cm kopen.

Diep Bord Squito

Diep Bord Squito

€5,49

Afmetingen 22x22 cm. Van wit porselein. Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Diep bord Squito kopen.

Squito 2-laags Etagère

Squito 2-laags Etagère

€12,99

Van porselein.|2 laags.| Aanbieding Squito 2-laags etagère kopen.

Eierdop Squito Yong

Eierdop Squito Yong

€1,19

Eierdop Squito YongEierdop uit de serie Squito. Het Squito servies van Yong is een heel sterk (New Bone China) servies. Het is vaatwasmachine bestendig, mag in de magnetron en gebruikt worden in de oven. Het heeft een mooie witte kleur, is modern, vierkant en zeer uitgebreid. Daarnaast is het betaalbaar. Deze eigenschappen maken dit servies tot één van de best verkochte serviezen van Cook&Co. Aanbieding Eierdop Squito Yong kopen.

Melkkannetje Squito Yong

Melkkannetje Squito Yong

€3,19

Melkkannetje Squito YongWanneer u koffie aan uw gasten serveert, is het handig om hierbij koffiemelk te serveren. Dat kan natuurlijk uit een pakje, maar het is veel mooier om uw melk te serveren in een melkkannetje. En dit prachtige kannetje van Squito Yong past bij bijna elk servies. Het kannetje heeft een modern design, met een recht oortje. Het melkkannetje is natuurlijk perfect te combineren met het suikerpotje van Squito Yong. Het melkkannetje is gemaakt van stevig New Bone China porselein, zodat deze niet snel kapot gaat en lang meegaat!- 8 x 9, 5 x 12 cm - New Bone China Porselein- Magnetron- en vaatwasmachinebestendigOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Melkkannetje Squito Yong kopen.Kop Met Rechthoekige Schotel Squito »
« Kledinghangers 10 StuksDagaanbiedingen 21 december 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox