Kop En Schotel Squito

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Koken & Tafelen/Bestek & Servies. Kop En Schotel Squito. - Product ID 1128599

Kop En Schotel Squito TIP!
Bekijken
Kop Met Rechthoekige Schotel Squito

Kop Met Rechthoekige Schotel Squito

€3,89

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Kop met rechthoekige schotel Squito kopen.

Kop En Schotel Rechthoekig Squito Yong

Kop En Schotel Rechthoekig Squito Yong

€4,99

Kop en Schotel Rechthoekig Squito YongWanneer u op een stijlvolle manier koffie wilt serveren, dan hoort het kopje natuurlijk op een schoteltje. Maar voor net dat beetje extra stijl, kunt u het serveren op een langwerpige schotel! De schotel bevat een uitsnede voor het kopje, zodat deze goed blijft staan. Aan de andere kant van de schotel is dan nog voldoende ruimte over om iets lekkers bij de koffie te serveren, zoals koekjes of een chocolaatje! Zo ziet uw koffie er professioneel uit, alsof hij rechtstreeks uit een restaurant komt.- 20x12 cm- New Bone China Porselein- Oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendigOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Kop en Schotel Rechthoekig Squito Yong kopen.

Kop En Schotel Squito Yong 20cl

Kop En Schotel Squito Yong 20cl

€4,99

Kop en Schotel Squito Yong 20clKrijgt u gasten op bezoek en wilt u ze koffie serveren zoals het hoort? Dan is deze kop en schotel wellicht iets voor u. Het is onderdeel van het bekende Squito servies van Yong; stijlvol en zeer sterk. Bovendien heeft dit koffiekopje nét even een andere uitstraling dan anders, door de bijzonder vorm van het oor. Zo serveert u uw koffie of thee in stijl.- New Bone China porselein- Inhoud 20cl- Stijlvol designOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Kop en Schotel Squito Yong 20cl kopen.

Kop En Schotel Rond 20cl Squito Yong

Kop En Schotel Rond 20cl Squito Yong

€6,99

Kop en Schotel Rond 20cl Squito YongKrijgt u gasten op bezoek en wilt u ze koffie serveren zoals het hoort? Dan is deze kop en schotel wellicht iets voor u. Het is onderdeel van het bekende Squito servies van Yong; stijlvol en zeer sterk. Bovendien heeft dit koffiekopje nét even een andere uitstraling dan anders, door de bijzonder vorm van het oor. Dit prachtige setje is ook verkrijgbaar in een vierkant design. Zo serveert u uw koffie of thee in stijl.- New Bone China porselein- Inhoud 20cl- Stijlvol designOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Kop en Schotel Rond 20cl Squito Yong kopen.

Theepot Squito 1l

Theepot Squito 1l

€12,99

1 liter.|Van porselein.|Met filter. Aanbieding Theepot Squito 1L kopen.

Squito Slaschaal

Squito Slaschaal

€12,99

23x23 cm.|Van wit porselein. Aanbieding Squito slaschaal kopen.

Melkkannetje Squito 33 Cl

Melkkannetje Squito 33 Cl

-23%

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Melkkannetje Squito 33 cl kopen.

€3,89
Kom Squito 10x10 CM

Kom Squito 10x10 CM

€2,29

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Kom Squito 10x10 cm kopen.

Fonduebord Squito

Fonduebord Squito

€7,99

Ø 26 cm.|van new bone China.|Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Fonduebord Squito kopen.

Eierdop Squito

Eierdop Squito

€1,49

Van wit porselein. Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Eierdop Squito kopen.

Schaal Squito 14x14 CM

Schaal Squito 14x14 CM

€3,29

Van wit porselein. |Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Schaal Squito 14x14 cm kopen.

Diep Bord Squito

Diep Bord Squito

€5,49

Afmetingen 22x22 cm. Van wit porselein. Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Diep bord Squito kopen.

Squito 20-delig Serviesset

Squito 20-delig Serviesset

-33%

Van porselein. Set bestaat uit 4 platte borden, 4 diepe borden, 4 ontbijtborden en 4 kop en 4 schotels. Vaatwasmachinebestendig. Onderdelen en meer los verkrijgbaar. Aanbieding Squito 20-delig serviesset kopen.

€74,64
Squito 2-laags Etagère

Squito 2-laags Etagère

€12,99

Van porselein.|2 laags.| Aanbieding Squito 2-laags etagère kopen.

Eierdop Squito Yong

Eierdop Squito Yong

€1,49

Eierdop Squito YongEierdop uit de serie Squito. Het Squito servies van Yong is een heel sterk (New Bone China) servies. Het is vaatwasmachine bestendig, mag in de magnetron en gebruikt worden in de oven. Het heeft een mooie witte kleur, is modern, vierkant en zeer uitgebreid. Daarnaast is het betaalbaar. Deze eigenschappen maken dit servies tot één van de best verkochte serviezen van Cook&Co. Aanbieding Eierdop Squito Yong kopen.

Melkkannetje Squito Yong

Melkkannetje Squito Yong

€3,99

Melkkannetje Squito YongWanneer u koffie aan uw gasten serveert, is het handig om hierbij koffiemelk te serveren. Dat kan natuurlijk uit een pakje, maar het is veel mooier om uw melk te serveren in een melkkannetje. En dit prachtige kannetje van Squito Yong past bij bijna elk servies. Het kannetje heeft een modern design, met een recht oortje. Het melkkannetje is natuurlijk perfect te combineren met het suikerpotje van Squito Yong. Het melkkannetje is gemaakt van stevig New Bone China porselein, zodat deze niet snel kapot gaat en lang meegaat!- 8 x 9, 5 x 12 cm - New Bone China Porselein- Magnetron- en vaatwasmachinebestendigOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Melkkannetje Squito Yong kopen.

Suikerpot Squito Yong

Suikerpot Squito Yong

€3,99

Suikerpot Squito YongDeze suikerpot van Squito is niet alleen ontzettend stevig door het materiaal (New Bone China porselein), maar ziet er ook nog een heel leuk uit. Dat komt vooral door het leuke, T-vormige knopje op het deksel. Dit geeft de suikerpot een aparte uitstraling. - Ø 10, 5cm- Hoogte 11cm- New Bone China porselein- VaatwasmachinebestendigOver Squito YongHet squito servies van Yong is een heel sterk servies van New Bone China porselein. Mooi wit, modern vierkant, en heel uitgebreid. Daarnaast is het servies ook heel betaalbaar, wat het servies tot één van de best verkocht serviezen van Nederland maakt. Het Squito servies is bovendien vaatwasmachine-, oven- en magnetronbestendig, en dus geschikt voor elke gelegenheid. Aanbieding Suikerpot Squito Yong kopen.

Ontbijtbord Squito 18x18 CM

Ontbijtbord Squito 18x18 CM

€3,29

Ontbijtbord met de afmetingen 18x18 cm. Van wit porselein. Geschikt voor de vaatwasser. Aanbieding Ontbijtbord Squito 18x18 cm kopen.


-91%-73%-83%-74%-63%-75%-63%-64%

Kop Met Rechthoekige Schotel Squito »
« Kledinghangers 10 Stuks


Dagaanbiedingen 4 maart 2015
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag