Kroonluchter Eliza Organza Bruin

Een schitterend kroontje met daaromheen een handgemaakte (donker) bruin kleurige organza kap. De kap heeft een doorsnede van 60 cm en een hoogte van 27, 5 cm. Het chroom kleurige eliza kroontje (in de kap) heeft zwart snoer en heeft een doorsnede van 43 cm, de totale hoogte van deze set is 130 cm. De bruin kleurige organza kap is handgemaakt in Nederland en van zeer goede kwaliteit. Geschikt voor 5x 40 Watt lichtbronnen E14 (excl.).  Klassieke Hanglampen. Kroonluchter Eliza Organza Bruin. - Product ID 01kelizabruin

Kroonluchter Eliza Organza Bruin TIP!
Bekijken Zet op mijn verlanglijst
Kroonluchter Eliza Organza Creme

Kroonluchter Eliza Organza Creme

€104,95

Een schitterend kroontje met daaromheen een handgemaakte creme kleurige organza kap. De kap heeft een doorsnede van 60 cm en een hoogte van 27, 5 cm. Het chroom kleurige eliza kroontje (in de kap) heeft zwart snoer en heeft een doorsnede van 43 cm, de totale hoogte van deze set is 130 cm. De bruin kleurige organza kap is handgemaakt in Nederland en van zeer goede kwaliteit. Geschikt voor 5x 40 Watt lichtbronnen E14 (excl.).  Aanbieding Kroonluchter Eliza organza creme kopen.

Details
Kroonluchter Eliza Organza Zwart

Kroonluchter Eliza Organza Zwart

€104,95

Een schitterend kroontje met daaromheen een handgemaakte zwart kleurige organza kap. De kap heeft een doorsnede van 60 cm en een hoogte van 27, 5 cm. Het chroom kleurige eliza kroontje (in de kap) heeft zwart snoer en heeft een doorsnede van 43 cm, de totale hoogte van deze set is 130 cm. De zwart kleurige organza kap is handgemaakt in Nederland en van zeer goede kwaliteit. Geschikt voor 5x 40 Watt lichtbronnen E14 (excl.).  Aanbieding Kroonluchter Eliza organza zwart kopen.

Details
Kroonluchter Eliza

Kroonluchter Eliza

€49,95

Mooie kleine chrome kroonluchter voorzien van geslepen glaspegels en zwart snoer. De doorsnede is 43 cm en de hoogte van het metaal is 33 cm, de totale hoogte met ketting is 128 cm en is gemakkelijk in te korten. Geschikt voor 5 lichtbronnen van maximaal 40 Watt E14 (excl.).  Aanbieding Kroonluchter Eliza kopen.

Details
Stijlv. Organza Lampenkap V. Kroonluchter Camilla

Stijlv. Organza Lampenkap V. Kroonluchter Camilla

€67,90

Elegante organza stoffen kappen voor alle lampen uit de serie Camilla Deze in beige uitgevoerde lampenkappen zijn klassiek geborduurd en gemaakt van organza. Organza is een kwalitatief hoogwaardig, enigszins transparant weefsel dat in een lampenkap verwerkt, voor sfeervolle verlichting zorgt. Aanbieding Stijlv. organza lampenkap v. kroonluchter Camilla kopen.

Details
Grote Organza Kap, Wit

Grote Organza Kap, Wit

€18,90

Organza kap met bevestigingsclip voor kroonluchter met E14-lichtbron Houd rekening met de afmetingen van de kroonluchter. Aanbieding Grote organza kap, wit kopen.

Details
Kleine Organza Kap, Goud

Kleine Organza Kap, Goud

€25,90

Organza kap met bevestigingsclip voor kroonluchter met E14-lichtbron Houd rekening met de afmetingen van de kroonluchter. Aanbieding Kleine organza kap, goud kopen.

Details
Grote Organza Kap, Bordeaux

Grote Organza Kap, Bordeaux

€18,90

Organza kap met bevestigingsclip voor kroonluchter met E14-lichtbron Houd rekening met de afmetingen van de kroonluchter. Aanbieding Grote organza kap, bordeaux kopen.

Details
Grote Organza Kap, Goud

Grote Organza Kap, Goud

€26,90

Organza kap met bevestigingsclip voor kroonluchter met E14-lichtbron Houd rekening met de afmetingen van de kroonluchter. Aanbieding Grote organza kap, goud kopen.

Details
Ronde Hanglamp Organza, Wit

Ronde Hanglamp Organza, Wit

€202,90

Decoratieve hanglamp ORGANZA voor een moderne woonomgeving Deze plafondlamp is met haar witte organzakap een prachtig decoratief object in elke ruimte. De kristallen hangers geven de lamp iets extra's en zorgen voor leuke lichteffecten. Met hanglamp ORGANZA ontstaat een chique en luxueuze sfeer in de kamer. Soort Lichtbron inclusief Glühlampen Lichtbronnen niet inclusief Wattage 40 Aantal lichtbronnen 3 Lamp voor lichtbronnen met energie-efficiëntieklasse tot A++ - E Bevat ingebouwde led-lampen nein Bevat deels led-verlichting nein Extra led te vervangen nein Aanbieding Ronde hanglamp ORGANZA, wit kopen.

Details
Ovale Hanglamp Organza, Wit

Ovale Hanglamp Organza, Wit

€384,90

Decoratieve hanglamp ORGANZA met dimmer voor een moderne woonomgeving Deze plafondlamp is met haar witte organzakap een prachtig decoratief object in elke ruimte. De kristallen hangers geven de lamp iets extra's en zorgen voor leuke lichteffecten. Met hanglamp ORGANZA ontstaat een chique en luxueuze sfeer in de kamer. Soort Lichtbron inclusief Glühlampen Lichtbronnen niet inclusief Wattage 40 Aantal lichtbronnen 6 Lamp voor lichtbronnen met energie-efficiëntieklasse tot A++ - E Bevat ingebouwde led-lampen nein Bevat deels led-verlichting nein Extra led te vervangen nein Aanbieding Ovale hanglamp ORGANZA, wit kopen.

Details
Kleine Organza Kap, Bordeaux

Kleine Organza Kap, Bordeaux

€25,90

Organza kap met bevestigingsclip voor kroonluchter met E14-lichtbron Houd rekening met de afmetingen van de kroonluchter. Aanbieding Kleine organza kap, bordeaux kopen.

Details
Grote Organza Kap, Zwart

Grote Organza Kap, Zwart

€18,90

Organza kap met bevestigingsclip voor kroonluchter met E14-lichtbron Houd rekening met de afmetingen van de kroonluchter. Aanbieding Grote organza kap, zwart kopen.

Details
Grote Organza Kap, Chroom

Grote Organza Kap, Chroom

€26,90

Organza kap met bevestigingsclip voor kroonluchter met E14-lichtbron Houd rekening met de afmetingen van de kroonluchter. Aanbieding Grote organza kap, chroom kopen.

Details
Tafellamp Organza Met Dimmer, Wit

Tafellamp Organza Met Dimmer, Wit

€202,90

Decoratieve tafellamp ORGANZA met dimmer voor een moderne woonomgeving Deze decoratieve tafellamp is met haar witte organzakap een glamoureus onderdeel van elke ruimte. De kristallen hangers maken de lamp tot een bijzonder object en zorgen voor leuke lichteffecten. Met tafellamp ORGANZA ontstaat een chique en luxueuze sfeer in de kamer. Met de ingebouwde dimmer kan de lichtintensiteit traploos geregeld en aan elke sfeer aangepast worden. Soort Lichtbron inclusief Glühlampen Lichtbronnen niet inclusief Wattage 40 Aantal lichtbronnen 4 Lamp voor lichtbronnen met energie-efficiëntieklasse tot A++ - E Bevat ingebouwde led-lampen nein Bevat deels led-verlichting nein Extra led te vervangen nein Aanbieding Tafellamp ORGANZA met dimmer, wit kopen.

Details
Kleine Organza Kap, Chroom

Kleine Organza Kap, Chroom

€25,90

Organza kap met bevestigingsclip voor kroonluchter met E14-lichtbron Houd rekening met de afmetingen van de kroonluchter. Aanbieding Kleine organza kap, chroom kopen.

Details
Organza Wandlamp Akita, Wit

Organza Wandlamp Akita, Wit

€331,90

Design-wandlamp Akita met organzakap in drie kleuren De design-wandlamp Akita heeft een binnenste, witte, glazen kap. Hier omheen zit een andere, fraaie, gerimpelde stoffen kap. De buitenste kap is gemaakt van organza, een stof die aantrekkelijk glinstert en vanwege de transparantie zorgt voor een sfeervolle verlichting. De licht gebogen kap van organza is in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk wit, rood en zwart. Geschikt voor woon- en hotelkamers. Soort Lichtbron inclusief Glühlampen Lichtbron 2 x 40 W Lichtbronnen niet inclusief Wattage 40 Aantal lichtbronnen 2 Lamp voor lichtbronnen met energie-efficiëntieklasse tot A++ - E Bevat ingebouwde led-lampen nein Bevat deels led-verlichting nein Extra led te vervangen nein Aanbieding Organza wandlamp Akita, wit kopen.

Details
Hanglamp Elizabeth Organza Creme

Hanglamp Elizabeth Organza Creme

€178,46

Momenteel niet leverbaar! Momenteel niet leverbaar!!  Hanglamp geschikt voor 5 lampen e14, de geslepen glas pegels zijn met een klemmetje aan de stang bevestigd. Lengte stang 105 cm, hoogte variabel. De handgemaakte organza kap is 110 cm lang en 30 cm hoog, de breedte is 30 cm (afmetingen kunnen afwijken). De chrome plafondplaat is 40 cm lang en 8 cm breed, de lamp hangt aan 2 ijzerdraden met daar tussen in de stroomdraad. Kleuren Creme kleurige organza kap met een chroom armatuur met geslepen glaspegels. Excl. (gloei)lampen. Aanbieding Hanglamp Elizabeth organza creme kopen.

Details
Hanglamp Elizabeth Organza Bruin

Hanglamp Elizabeth Organza Bruin

€178,46

Momenteel niet leverbaar! Momenteel niet leverbaar!!  Hanglamp geschikt voor 5 lampen e14, de geslepen glas pegels zijn met een klemmetje aan de stang bevestigd. Lengte stang 105 cm, hoogte variabel. De handgemaakte organza kap is 110 cm lang en 30 cm hoog, de breedte is 30 cm (afmetingen kunnen afwijken). De chrome plafondplaat is 40 cm lang en 8 cm breed, de lamp hangt aan 2 ijzerdraden met daar tussen in de stroomdraad. Kleuren Donker-bruin kleurige organza kap met een chroom armatuur met geslepen glaspegels. Excl. (gloei)lampen. Aanbieding Hanglamp Elizabeth organza bruin kopen.

Details

-74%-92%-20%-65%-70%-68%-62%-66%

Kroonluchter Eliza Organza Creme »
« Bodum Bistro Waterkoker Elektrisch 0.5 L


Dagaanbiedingen 25 mei 2016
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag