Leifheit Clean Twist System

Door het slingeren van het vuile water, minder kans op krassen, makkelijker schoon te maken. |Wisserbreedte 33 cm. |Smalle steel met daarin het twistsysteem aangebracht. |Emmer met inzet. |Inhoud 20 liter. |3 jaar garantie. Huishoudelijk & Schoonmaak/Vloerwisser. Leifheit Clean Twist System. - Product ID 1122120

Leifheit Clean Twist System -18%
Bekijk Aanbieding€54,95
Leifheit Clean Twist Mopset

Leifheit Clean Twist Mopset

-25%

Deze mopset bestaat uit een emmer met een uitwringpers en een mop met steel. Met de uitwringbare viscose mop kunt uw eenvoudig tegelvloeren schoonmaken. Met het uitwringmechanisme in de steel bepaalt u zelf hoe nat u de vloer wenst schoon te maken. De emmer heeft een inhoud van 20 liter. Aanbieding Leifheit Clean Twist Mopset kopen.

€39,95
Leifheit Clean Twist Set Rolwagen Met Mop

Leifheit Clean Twist Set Rolwagen Met Mop

€59,99

Gratis bezorging vanaf €20, - Handige set van Leifheit met mop en rolwagen zodat u de emmer gemakkelijk kunt verplaatsen door de 360 graden draaiende wieltjes. Aanbieding Leifheit Clean Twist set rolwagen met mop kopen.

Leifheit Clean Twist Sensitive Vervangingsdoek

Leifheit Clean Twist Sensitive Vervangingsdoek

-38%

Vervangingsdoek voor het Twist systeem van Leifheit. De droge doek verwijdert alle stof en haren op uw houten vloer. Aanbieding Leifheit Clean Twist Sensitive vervangingsdoek kopen.

€15,99
Leifheit Leifheit Vloerwisserset Combi Clean

Leifheit Leifheit Vloerwisserset Combi Clean

€29,99

Combi Clean vloerwisserset van Leifheit. Met deze vloerwisser-set van LEIFHEIT, bestaand uit 1 emmer (inhoud 12 l) met uitwringpers, twist-vloerwisser en 1 micro-duo-doek, kun je gemakkelijk grote plekken reinigen en dat geheel zonder bukken en zonder je handen vuil te maken. De comfortabele voetbediening en het flexibele draaischarnier sparen bovendien je rug. De meegeleverde micro-duo-doek zorgt voor schoon en streepvrij resultaat in een dweilbeurt. Microgaren neemt vuil en viezigheid goed op. Rijen bijzonder fijne, iets verhoogde borstels nemen het vuil van iedere oneffen vloer op en verwijderen ook hardnekkig vuil zonder krachtsinspanning. Omdat de doek opzij de vloerwisser omsluit, reinigt hij hoeken en randen gelijk mee. De wisserbreedte is ca. 34 cm. Voor het comfortabel uitwringen van de vloerwisser, eenvoudig met een voetbeweging ontgrendelen, de doek in de combipress plaatsen om uit te wringen. EmmerUitwringpersVloerwisserDoek Aanbieding Leifheit LEIFHEIT Vloerwisserset Combi Clean kopen.

Leifheit Clean & Away Vloerwisser

Leifheit Clean & Away Vloerwisser

-13%

Wanneer het wegwerpdoekje vies is geworden kun je deze eenvoudig wisselen door middel van de klemmen. De vloerwisser is te gebruiken voor de droge schoonmaak en voorzien van een telescoopsteel en een flexibel gewricht. Voor droog gebruik. Aanbieding Leifheit Clean & Away vloerwisser kopen.

€14,99
Leifheit Combi Clean Set XL

Leifheit Combi Clean Set XL

€39,99

Gratis bezorging vanaf €20, - Leifheit Combi Clean set XL is een alles-in-één set voor het schoonmaken van de vloer die bestaat uit een emmer van 12 L, een vloerdweiler en een uitwring opzetstuk. Aanbieding Leifheit Combi Clean set XL kopen.

Leifheit Parketbezem Xtra Clean

Leifheit Parketbezem Xtra Clean

€17,99

Gratis bezorging vanaf €20, - De Leifheit parketbezem Xtra Clean verzamelt al het vuil op parket-, laminaat- en houten vloeren. Aanbieding Leifheit parketbezem Xtra Clean kopen.

Leifheit Clean & Away Statische Doeken 32 Stuks

Leifheit Clean & Away Statische Doeken 32 Stuks

€3,99

Inhoud 32 stuks. Aanbieding Leifheit Clean & Away statische doeken 32 stuks kopen.

Vervangingsmop Voor Clean Twist

Vervangingsmop Voor Clean Twist

€6,99

Leifheit vervangingsmop ten behoeve van de Clean Twist Mopset. Aanbieding Vervangingsmop voor Clean Twist kopen.

Leifheit Leifheit Perfect Roll Sushi In 5-delige Set

Leifheit Leifheit Perfect Roll Sushi In 5-delige Set

€19,99

Perfect Roll Sushi in 5-delige set, van LEIFHEIT. Met 2 reservefolies en receptenboekje met 15 recepten van Christian Henze. Kinderlijk eenvoudig worden hier de smakelijkste rolletjes sushi gemaakt. Leg de ingrediënten in de »Perfect Roll«, klap de beugel om en trekken aan de strook - klaar is de rol. Zo krijg je met de »Perfect Roll« in no time perfect vormgegeven sushi's. Als set met twee reservefolies en een receptenboek is deze »Perfect Roll«-set ook het ideale cadeau-idee. Aanbieding Leifheit LEIFHEIT Perfect Roll Sushi in 5-delige set kopen.

Leifheit Keukentrolley, Leifheit, »side-car Color«

Leifheit Keukentrolley, Leifheit, »side-car Color«

€89,99

Het strakke design en het perfecte in- en uitklapmechanisme zijn kenmerkend voor deze trolley. Sinds 1984 is dit model te zien in de permanente tentoonstelling van het Museum of Modern Art in New York. Bladhoogte ca. 72 cm, ingeklapt slechts 7, 5 cm breed, draagvermogen van elk blad 20 kg. Aanbieding Leifheit Keukentrolley, LEIFHEIT, »Side-Car Color« kopen.

Leifheit Keukentrolley, Leifheit, 'side-car Color'

Leifheit Keukentrolley, Leifheit, 'side-car Color'

€99,99

Keukentrolley, Leifheit, 'Side-Car Color', in wit. Onderscheidt zich door een duidelijk ontwerp, een hoge functionaliteit en een perfect inklapmechanisme. Vanwege de tijdloze elegantie bevindt de bijzetwagen zich sinds 1984 in de doorlopende tentoonstelling van het 'Museum of Modern Art' in New York. Tafelhoogte 72 cm; ingeklapt slechts 7, 5 cm breed. Draagvermogen van de bladen elk 20 kg. Aanbieding Leifheit Keukentrolley, Leifheit, 'Side-Car Color' kopen.

Leifheit Rollenhouder, Leifheit, »parat Royal«

Leifheit Rollenhouder, Leifheit, »parat Royal«

€34,99

Rollenhouder, LEIFHEIT, �Parat Royal�. Deze rollenhouder snijdt gemakkelijk en op schone wijze aluminiumfolie en huishoudfolie. Er blijft altijd een stukje achter voor de volgende keer. Bovendeel van eersteklas edelstaal; messen van roestvrij, gehard edelstaal. U kunt de houder naar wens naar de breedte en dikte van de rollen verstellen. Aanbieding Leifheit Rollenhouder, LEIFHEIT, »Parat Royal« kopen.

Leifheit Leifheit Slacentrifuge Comfort Line

Leifheit Leifheit Slacentrifuge Comfort Line

€24,99

Slacentrifuge COMFORT LINE van LEIFHEIT. Deze slacentrifuge heeft een bijzonder grote inhoud. Excellent trekkoord-mechanisme rechts- en linksdraaiend. De mand kan ook worden gebruikt voor het afgieten van hete etenswaren en de bak is geschikt als slakom. Vaatwasserbestendig. Inhoud ca. 5 liter. Aanbieding Leifheit LEIFHEIT Slacentrifuge COMFORT LINE kopen.

Leifheit Leifheit Strijkplank Airboard Fusion M Plus

Leifheit Leifheit Strijkplank Airboard Fusion M Plus

€69,99

Van LEIFHEIT. Strijkplank Airboard Fusion M Plus. Thermolight-kunststof oppervlak. Deze strijkplank is uitgevoerd met een vast strijkijzerstation en een VDE-getest stopcontact. De praktische kabelgeleiding zorgt voor veiligheid en voorkomt dat de stroomkabel in aanraking komt met het hete strijkvlak. Het frame is uiterst robuust en heeft een hoge stabiliteit. Traploos in hoogte verstelbaar tot 98 cm. Bijzonder licht, slechts 4, 7 kg. Strijkoppervlak ca. 120 x 38 cm. Aanbieding Leifheit LEIFHEIT Strijkplank Airboard Fusion M Plus kopen.

Leifheit Leifheit Mopdoekpers Profi 2-delig

Leifheit Leifheit Mopdoekpers Profi 2-delig

€99,99

Mopdoekpers »Profi«. De ideale oplossing voor het snel reinigen van grote oppervlakken. De doekpers »Profi« bestaat uit een compacte emmer met een inhoud van 8 liter en een persopzetstuk, dat eenvoudig en met een druk van de voet bediend kan worden. Zonder dat je met je handen in het afvalwater zit of hoeft te bukken. Ruimtebesparend op te bergen, omdat het persopzetstuk in de emmer bewaard kan worden. De vloerwisser »Profi« verwijdert met de speciale 2-vezel-wisdoek ook hardnekkig vuil en is heel comfortabel met de voet te bedienen. Door het rondom beweegbare 360°-scharnier is effectief reinigen in vloeiende lijnen mogelijk. Door het brede wisoppervlak van 42 cm hoef je minder te lopen. De steel is plat neer te klappen. Aanbieding Leifheit LEIFHEIT Mopdoekpers Profi 2-delig kopen.

Leifheit Rollenhouder, Leifheit, »parat Plus«

Leifheit Rollenhouder, Leifheit, »parat Plus«

€29,99

Rollenhouder, LEIFHEIT, �Parat Plus�. Deze rollenhouder snijdt gemakkelijk en op schone wijze aluminiumfolie en huishoudfolie. Er blijft altijd een stukje achter voor de volgende keer. Messen van roestvrij, gehard edelstaal. Leuke extra's hierbij zijn de houder, een Tesafilm�-dispenser, een apart vakje voor diepvrieszakjes en opbergdeel voor kleine spulletjes. Deze houder is eenvoudig aan de voorzijde te vullen. Nu speciaal met hoogwaardige keukenrol van Zewa. Aanbieding Leifheit Rollenhouder, LEIFHEIT, »Parat Plus« kopen.

Leifheit Groentehakselaar, Leifheit, 'comfortline'

Leifheit Groentehakselaar, Leifheit, 'comfortline'

€24,99

Groentehakselaar, Leifheit, 'Comfortline'. Beschikt over een speciaal draaimechanisme en een extra scherp mes voor nauwkeurig en efficient hakken. Met klep en praktische opvangbak van excellente kunststof. Hierdoor kan de groentehakselaar eenvoudig met stromend water worden gereinigd. Aanbieding Leifheit Groentehakselaar, Leifheit, 'Comfortline' kopen.


-63%-91%-62%-79%-73%-68%-70%-64%

Schilderen Op Nummer »
« Toverzuigfles - 2 Stuks


Dagaanbiedingen 27 maart 2015
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag