Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 4 Kinderen, Pandora Style

Schitterende bedel van écht zilver, voor aan je Pandora bedelarmband (of andere merken). Deze bedel laat een gezinnetje zien van Vader, Moeder en 4 kindjes, die samen de handen vasthouden. 3.2cm hoog x 1.2cm breed. Exclusief armband, alleen bedel met oogje om hem direct aan je armband te rijgen. We verkopen wel losse armbanden voor deze stijl Armband en Bedels Pandora Style. Bedelarmband. Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 4 Kinderen, Pandora Style. - Product ID 3183

Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 4 Kinderen, Pandora Style TIP!
Bekijken Zet op mijn verlanglijst
Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 2 Kinderen, Pandora Style

Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 2 Kinderen, Pandora Style

€27,95

Schitterende bedel van écht zilver, voor aan je Pandora bedelarmband (of andere merken). Deze bedel laat een gezinnetje zien van Vader, Moeder en 2 kindjes, die samen de handen vasthouden. 3.2cm hoog x 1.2cm breed. Exclusief armband, alleen bedel met oogje om hem direct aan je armband te rijgen. We verkopen wel losse armbanden voor deze stijl Armband en Bedels Pandora Style. Aanbieding Loving Family Bedel, 2 Ouders met 2 Kinderen, Pandora Style kopen.

Details
Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 3 Kinderen, Pandora Style

Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 3 Kinderen, Pandora Style

€27,95

Schitterende bedel van écht zilver, voor aan je Pandora bedelarmband (of andere merken). Deze bedel laat een gezinnetje zien van Vader, Moeder en 3 Kindjes, die samen de handen vasthouden. 3.2cm hoog x 1.2cm breed. Exclusief armband, alleen bedel met oogje om hem direct aan je armband te rijgen. We verkopen wel losse armbanden voor deze stijl Armband en Bedels Pandora Style. Aanbieding Loving Family Bedel, 2 Ouders met 3 Kinderen, Pandora Style kopen.

Details
Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 1 Kind, Pandora Style

Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 1 Kind, Pandora Style

€27,95

Schitterende bedel van écht zilver, voor aan je Pandora bedelarmband (of andere merken). Deze bedel laat een gezinnetje zien van Vader, Moeder en 1 kindje, die samen de handen vasthouden. 3.2cm hoog x 1.2cm breed. Exclusief armband, alleen bedel met oogje om hem direct aan je armband te rijgen. We verkopen wel losse armbanden voor deze stijl Armband en Bedels Pandora Style. Aanbieding Loving Family Bedel, 2 Ouders met 1 Kind, Pandora Style kopen.

Details
Loving Family, Ouders Met 1 Kind

Loving Family, Ouders Met 1 Kind

€39,95

Lieflijke hanger van een gezin met één kindje, in sterling zilver uitgevoerd. De hanger is een prachtig 3D sculptuur in kostbaar zilver, met een nog kostbaarder symbool, dat van jouw familie. De hanger is inclusief de ketting van 45 cm. Binnen in, de lijfjes van de ouders, zijn met een structuur behandeld, waardoor deze een witachtige kleur krijgt. Hierdoor is het 3D effect van de hanger nog sterker Aanbieding Loving Family, Ouders met 1 Kind kopen.

Details
Loving Family, Ouders Met 2 Kinderen

Loving Family, Ouders Met 2 Kinderen

€39,95

Familiehanger uitgevoerd in prachtig Sterling Zilver, een miniatuurtje van twee ouders met twee kinderen. De hanger is een prachtig symbool voor de liefde van een moeder van haar gezin. De hanger is inclusief een echt zilveren ketting van 45 cm lengte. Binnen in, de lijfjes van de ouders, zijn met een structuur behandeld, waardoor deze een witachtige kleur krijgt. Hierdoor is het 3D effect van de hanger nog sterker Aanbieding Loving Family, Ouders met 2 Kinderen kopen.

Details
Loving Family, Ouders Met 3 Kinderen

Loving Family, Ouders Met 3 Kinderen

€39,95

Een schitterende hanger voor moeders met 3 kinderen, uitgevoerd in ècht zilver (sterling zilver). De hanger is symbool voor het gezin, met twee ouders en drie kinderen, een prachtige 3D miniatuur voor om je nek. Inclusief een ketting van 45cm. De hanger is ongeveer 2, 2 cm hoog en 1, 4 cm breed. Binnen in, de lijfjes van de ouders, zijn met een structuur behandeld, waardoor deze een witachtige kleur krijgt. Hierdoor is het 3D effect van de hanger nog sterker Aanbieding Loving Family, Ouders met 3 Kinderen kopen.

Details
Loving Family, Ouders Met 4 Kinderen

Loving Family, Ouders Met 4 Kinderen

€39,95

Prachtige hanger voor een moeder van 4 kinderen, uitgevoerd in sterling zilver. De hanger stelt het gezin voor met twee ouders en vier kinderen. De kring van handen vormen samen een hart, om de liefde binnen het gezin te symboliseren. Inclusief een ketting van 45cm. Binnen in, de lijfjes van de ouders, zijn met een structuur behandeld, waardoor deze een witachtige kleur krijgt. Hierdoor is het 3D effect van de hanger nog sterker. Aanbieding Loving Family, Ouders met 4 Kinderen kopen.

Details
Loving Family Bedel, Moeder Met 4 Kinderen, Pandora Style

Loving Family Bedel, Moeder Met 4 Kinderen, Pandora Style

€27,95

Schitterende bedel van écht zilver, voor aan je Pandora bedelarmband (of andere merken). Deze bedel laat een gezinnetje zien van een Moeder en 4 kindjes, die samen de handen vasthouden. 3.2cm hoog x 1.2cm breed. Exclusief armband, alleen bedel met oogje om hem direct aan je armband te rijgen. We verkopen wel losse armbanden voor deze stijl Armband en Bedels Pandora Style. Aanbieding Loving Family Bedel, Moeder met 4 Kinderen, Pandora Style kopen.

Details
Loving Family Bedel, Moeder Met 3 Kinderen, Pandora Style

Loving Family Bedel, Moeder Met 3 Kinderen, Pandora Style

€27,95

Schitterende bedel van écht zilver, voor aan je Pandora bedelarmband (of andere merken). Deze bedel laat een gezinnetje zien van een Moeder en 3 kindjes, die samen de handen vasthouden. 3.2cm hoog x 1.2cm breed. Exclusief armband, alleen bedel met oogje om hem direct aan je armband te rijgen. We verkopen wel losse armbanden voor deze stijl Armband en Bedels Pandora Style. Aanbieding Loving Family Bedel, Moeder met 3 Kinderen, Pandora Style kopen.

Details
Loving Family Bedel, Moeder Met 2 Kinderen, Pandora Style

Loving Family Bedel, Moeder Met 2 Kinderen, Pandora Style

€27,95

Schitterende bedel van écht zilver, voor aan je Pandora bedelarmband (of andere merken). Deze bedel laat een gezinnetje zien van een Moeder en 2 kindjes, die samen de handen vasthouden. 3.2cm hoog x 1.2cm breed. Exclusief armband, alleen bedel met oogje om hem direct aan je armband te rijgen. We verkopen wel losse armbanden voor deze stijl Armband en Bedels Pandora Style. Aanbieding Loving Family Bedel, Moeder met 2 Kinderen, Pandora Style kopen.

Details
Loving Family Bedel, Moeder Met 1 Kind, Pandora Style

Loving Family Bedel, Moeder Met 1 Kind, Pandora Style

€27,95

Schitterende bedel van écht zilver, voor aan je Pandora bedelarmband (of andere merken). Deze bedel laat een gezinnetje zien van Moeder en 1 kindje, die samen de handen vasthouden. 3.2cm hoog x 1.2cm breed. Exclusief armband, alleen bedel met oogje om hem direct aan je armband te rijgen. We verkopen wel losse armbanden voor deze stijl Armband en Bedels Pandora Style. Aanbieding Loving Family Bedel, Moeder met 1 Kind, Pandora Style kopen.

Details
Loving Family, één Ouder Met één Kind

Loving Family, één Ouder Met één Kind

€39,95

Mooie, écht zilveren hanger van een moeder met één kindje, inclusief een ketting van 45cm. Binnen in, het lijfje van de moeder, is met een structuur behandeld, waardoor deze een witachtige kleur krijgt. Hierdoor is het 3D effect van de hanger nog sterker. Aanbieding Loving Family, één ouder met één kind kopen.

Details
Loving Family, Liefdevol Samenzijn

Loving Family, Liefdevol Samenzijn

€39,95

Zilveren hanger, perfect voor dat koppel dat net getrouwd is, als symbool van hun liefde. Het hangertje beeldt twee mensen uit, in een onhelzing. Hun armen vormen samen een hart. Het lijfje aan de binnenzijde is wit/mat gemaakt, zodat het er een mooi diepte werking ontstaat in de hanger. Afmetingen 25mm hoog en 13mm breed, gemaakt van echt zilver. Inclusief een ketting. Aanbieding Loving Family, Liefdevol Samenzijn kopen.

Details
Loving Family, één Ouder Met Drie Kinderen

Loving Family, één Ouder Met Drie Kinderen

€39,95

Prachtige zilveren moederhanger, van één ouder met drie kinderen. Inclusief zilveren ketting van 45cm. Gemaakt van écht zilver. Binnen in, het lijfje van de moeder, is met een structuur behandeld, waardoor deze een witachtige kleur krijgt. Hierdoor is het 3D effect van de hanger nog sterker. Aanbieding Loving Family, één ouder met drie kinderen kopen.

Details
Loving Family, één Ouder Met Vier Kinderen

Loving Family, één Ouder Met Vier Kinderen

€39,95

Prachtige ketting van écht zilver, van een moeder met vier kinderen. Niet elke moeder wil een hanger met twee ouders, omdat ze gescheiden is, of om andere redenen. Die moeders kunnen nu ook gewoon een schitterende moederhanger dragen, met slechts één ouder. De hanger is inclusief de ketting van 45 cm. Binnen in, het lijfje van de moeder, is met een structuur behandeld, waardoor deze een witachtige kleur krijgt. Hierdoor is het 3D effect van de hanger nog sterker. Aanbieding Loving Family, één ouder met vier kinderen kopen.

Details
Loving Family, één Ouder Met Twee Kinderen

Loving Family, één Ouder Met Twee Kinderen

€39,95

Mooie hanger van echt zilver, met één ouder en twee kinderen, inclusief zilveren ketting van 45cm. Binnen in, het lijfje van de moeder, is met een structuur behandeld, waardoor deze een witachtige kleur krijgt. Hierdoor is het 3D effect van de hanger nog sterker Aanbieding Loving Family, één ouder met twee kinderen kopen.

Details
Loving Family Geboortesteen Medaillon Groot

Loving Family Geboortesteen Medaillon Groot

€79,95

Dit schattige medaillon laat de geboortesteentjes van de hele familie door het opengewerkte sieraad zien. Zo kan ze haar familie dichtbij haar hart dragen, en toch zichtbaar. Perfect voor moeders met veel kinderen, kleinkinderen of zelfs achterkleinkinderen! Dit is het grote model, dat wel 15 geboortestenen kan bevatten, en hij komt inclusief een 61 cm lange ketting met mooie platte schakels. Het medaillon is 2.5 x 2.5 cm, flink groot dus. De geboortestenen moet je er nog los bijbestellen, dat kun je hier doen Geboortestenen voor medaillon. Wij doen de stenen netjes in het medaillon als je deze samen bestelt. Aanbieding Loving Family Geboortesteen Medaillon Groot kopen.

Details
Loving Family, Moeder Geboortesteen Medaillon

Loving Family, Moeder Geboortesteen Medaillon

€49,95

Dit medaillon in de vorm van een hart, heeft een moeder en kind op de top van de hanger. Het medaillon is geaccentueerd met een opengewerkt patroon. Het medaillon wordt dichtgehouden voor een balvormige sluiting achter moeder en kind waar de ketting doorheen rijgt en zo een stevig sluit. De scharnier is aan de onderzijde. De hanger kan vier geboortestenen in zich dragen (worden apart verkocht), zodat je personen die jou het dierbaarst zijn in dit unieke sieraad. Perfect cadeau voor oma's, moeders, zusters, vriendinnen en tante's. Inclusief ketting van 50cm lengte. Afmetingen medaillon 20 mm (hoogte), 17 mm (breedte) en 7 mm (diepte). Aanbieding Loving Family, Moeder Geboortesteen Medaillon kopen.

Details

-57%-33%-73%-68%-93%-81%-70%-52%

Loving Family Bedel, Moeder Met 1 Kind, Pandora Style »
« Loving Family Bedel, 2 Ouders Met 3 Kinderen, Pandora S..


Dagaanbiedingen 29 juli 2016
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag