Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Intense Red Pepita.nl / Autostoeltjes / Merken / Maxi Cosi. Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red. - Product ID 3328

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red-36%
Bekijk Aanbieding
€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red

-36%

Autostoel Maxi-Cosi Rubi Intense Red Maxi-Cosi autostoel Rubi Intense Red De nieuwe Maxi-Cosi autostoel Rubi is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar en van 9 tot 18 kg (groep 1). De autostoel is voorzien van een uniek gordelsysteem waardoor het erg eenvoudig wordt deze in de auto te installeren. Met speciale haken worden de gordels van het autostoeltje opengehouden waardoor u gemakkelijk uw kind erin kunt plaatsen. Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende standen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Intense Red kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total Black

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total Black

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Total Black Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Total Black kopen.

€264,99
SUPER
KORTING
-84%-86%-62%-90%-80%
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Leopard Pink

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Leopard Pink

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Leopard Pink Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Leopard Pink kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total Black

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total Black

-36%

Autostoel Maxi-Cosi Rubi Total Black Maxi-Cosi autostoel Rubi Total Black De nieuwe Maxi-Cosi autostoel Rubi is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar en van 9 tot 18 kg (groep 1). De autostoel is voorzien van een uniek gordelsysteem waardoor het erg eenvoudig wordt deze in de auto te installeren. Met speciale haken worden de gordels van het autostoeltje opengehouden waardoor u gemakkelijk uw kind erin kunt plaatsen. Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende standen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Total Black kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Leopard Pink

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Leopard Pink

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Leopard Pink De nieuwe Maxi-Cosi autostoel Rubi is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar en van 9 tot 18 kg (groep 1). De autostoel is voorzien van een uniek gordelsysteem waardoor het erg eenvoudig wordt deze in de auto te installeren. Met speciale haken worden de gordels van het autostoeltje opengehouden waardoor u gemakkelijk uw kind erin kunt plaatsen. Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende standen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Leopard Pink kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi River Blue

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi River Blue

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi River Blue Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende ligstanden Gemakkelijk met de gordel te bevestigen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi River Blue kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Black Raven

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Black Raven

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Black Raven Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende ligstanden Gemakkelijk met de gordel te bevestigen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Black Raven kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Earth Brown

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Earth Brown

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Earth Brown Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende ligstanden Gemakkelijk met de gordel te bevestigen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Earth Brown kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi River Blue

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi River Blue

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi River Blue De Maxi-Cosi autostoel Rubi is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar en van 9 tot 18 kg (groep 1). De autostoel is voorzien van een uniek gordelsysteem waardoor het erg eenvoudig wordt deze in de auto te installeren. Met speciale haken worden de gordels van het autostoeltje opengehouden waardoor u gemakkelijk uw kind erin kunt plaatsen. De autostoel heeft een extra hoofdverkleiner die meergroeit met uw kindje, deze verkleiner zorgt ervoor dat uw kindje nog beter beschermd wordt in de autostoel. De autostoel Rubi wordt stevig en gemakkelijk vastgezet in de auto door middel van de autogordel Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi River Blue kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Black Raven

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Black Raven

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Black Raven De Maxi-Cosi autostoel Rubi is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar en van 9 tot 18 kg (groep 1). De autostoel is voorzien van een uniek gordelsysteem waardoor het erg eenvoudig wordt deze in de auto te installeren. Met speciale haken worden de gordels van het autostoeltje opengehouden waardoor u gemakkelijk uw kind erin kunt plaatsen. De autostoel heeft een extra hoofdverkleiner die meergroeit met uw kindje, deze verkleiner zorgt ervoor dat uw kindje nog beter beschermd wordt in de autostoel. De autostoel Rubi wordt stevig en gemakkelijk vastgezet in de auto door middel van de autogordel Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Black Raven kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Earth Brown

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Earth Brown

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Earth Brown De Maxi-Cosi autostoel Rubi is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar en van 9 tot 18 kg (groep 1). De autostoel is voorzien van een uniek gordelsysteem waardoor het erg eenvoudig wordt deze in de auto te installeren. Met speciale haken worden de gordels van het autostoeltje opengehouden waardoor u gemakkelijk uw kind erin kunt plaatsen. De autostoel heeft een extra hoofdverkleiner die meergroeit met uw kindje, deze verkleiner zorgt ervoor dat uw kindje nog beter beschermd wordt in de autostoel. De autostoel Rubi wordt stevig en gemakkelijk vastgezet in de auto door middel van de autogordel Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Earth Brown kopen.

€264,99
Baby Maxi-cosi Rubi Intense Red

Baby Maxi-cosi Rubi Intense Red

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Intense Red kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Raspberry Red

Baby Maxi-cosi Rubi Raspberry Red

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Raspberry Red kopen.

€255,00
Maxi-cosi Rubi Robin Red 2015

Maxi-cosi Rubi Robin Red 2015

€169,00

Het Maxi-Cosi Rubi-autostoeltje is uitgerust met een uniek, intuitief gordelinstallatiesysteem, waardoor je het stoeltje met het grootste gemak in de auto installeert. Speciale riemhaken houden de gordel open zodat de stoel goed bereikbaar is, en de 4zit-/slaapstanden garanderen een ontspannen rit. Handig is ook dat je de gordel en hoofdsteun gelijktijdig vanaf de voorkant in zeven posities kunt afstellen. Intuï, tieve gordelloop, Gelijktijdig afstellen van gordel en hoofdsteunen, Riemhaken, Meerdere zit-/ slaapstanden, Kenmerken Gebruiksgemak, Installatie met 3-punts autogordel, Gelijktijdig afstellen veligheidsgordel en hoofdsteun, Hoes afneembaar zonder de gordel te verwijderen, Wasbare hoes, Comfort 4zit-/slaapstanden, Algemeen Voorwaarts gericht autostoeltje, 5-punts veiligheidsharnas, In hoogte verstelbaar, Side Protection System, Leeftijd &, gewicht 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9-18 kg (groep 1) Aanbieding Maxi-Cosi Rubi Robin red 2015 kopen.

Baby Maxi-cosi Rubi Robin Red

Baby Maxi-cosi Rubi Robin Red

€169,00

Maxi-Cosi RubiDe Maxi-Cosi Rubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is een veilig autostoeltje van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog steviger en veiligere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Robin Red kopen.

Baby Maxi-cosi Rubi Total Black

Baby Maxi-cosi Rubi Total Black

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Total Black kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Walnut Brown

Baby Maxi-cosi Rubi Walnut Brown

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Walnut Brown kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Dress Blue

Baby Maxi-cosi Rubi Dress Blue

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Dress Blue kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Divine Denim

Baby Maxi-cosi Rubi Divine Denim

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Divine Denim kopen.

€255,00


Norrback Ursula Fake Fur Jack »
« Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total BlackDagaanbiedingen 23 november 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox