Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Intense Red Pepita.nl / Autostoeltjes / Merken / Maxi Cosi. Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red. - Product ID 3328

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red-25%
Bekijk Aanbieding
€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total Black

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total Black

-25%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Total Black Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Total Black kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Leopard Pink

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Leopard Pink

-43%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Leopard Pink Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Leopard Pink kopen.

€264,99
SUPER
KORTING
-70%-73%-86%-55%-63%
Baby Maxi-cosi Rubi Intense Red

Baby Maxi-cosi Rubi Intense Red

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Intense Red kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Raspberry Red

Baby Maxi-cosi Rubi Raspberry Red

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Raspberry Red kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Total Black

Baby Maxi-cosi Rubi Total Black

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Total Black kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Walnut Brown

Baby Maxi-cosi Rubi Walnut Brown

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Walnut Brown kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Dress Blue

Baby Maxi-cosi Rubi Dress Blue

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Dress Blue kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Divine Denim

Baby Maxi-cosi Rubi Divine Denim

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Divine Denim kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Graphic Crystal

Baby Maxi-cosi Rubi Graphic Crystal

-22%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Graphic Crystal kopen.

€255,00
Maxi Cosi Rubi Raspberry Red Collectie 2014

Maxi Cosi Rubi Raspberry Red Collectie 2014

€198,99

Maxi-Cosi Rubi van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18 kg) De nieuwe Rubi autostoel is voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18 kg) en is uitgerust met een uniek intuïtief gordelinstallatiesysteem. Hierdoor is het erg eenvoudig om de autostoel in de auto te installeren. Speciale haken houden de gordels open terwijl je je kind in het stoeltje plaatst. De 4 verschillende standen maken elke rit tot een relaxte ervaring. Dankzij de gelijktijdig verstelbare hoofdsteun en gordels is de Maxi-Cosi Rubi erg prettig in het gebruik. · Gelijktijdige verstelmogelijkheid van de hoofdsteun en de gordels · Praktische haken houden het gordelsysteem open om het kind eenvoudig in het stoeltje te kunnen plaatsen · 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie Details · Voorwaarts gericht autostoeltje, geschikt voor peuters van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg) · Intuïtieve en eenvoudige gordelbevestiging · Hoofdsteun en gordelsysteem gelijktijdig verstelbaar · Praktische haken houden de gordels open om je kind eenvoudig in het stoeltje te plaatsen · Optimale hoofdbescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System) · Hoge zitting voor een goed uitzicht naar buiten · 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie · Eenvoudig te installeren met een 3-punts autogordel · Bekleding afneembaar en wasbaar Materiaal · Buitenkant 100% polyester · Vulling 75% polyester, 25% polyurethaan · Voering 100% polyester Aanbieding MAXI COSI Rubi Raspberry red Collectie 2014 kopen.

Maxi-cosi Rubi Autostoel | Intens Red 2013

Maxi-cosi Rubi Autostoel | Intens Red 2013

-28%

Maxi-Cosi Rubi Rubi voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi en is uitgerust met een uniek intu Aanbieding Maxi-Cosi Rubi autostoel | Intens Red 2013 kopen.

€249,95
Baby Maxi-cosi Rubi Zomerhoes Cool Grey

Baby Maxi-cosi Rubi Zomerhoes Cool Grey

€38,00

Maxi-Cosi Rubi Zomerhoes Cool GreyMet deze zomerhoes voor de Maxi-Cosi Rubi autostoel ben je er zeker van dat je kind in de zomer lekker comfortabel kan zitten. De hoes is gemaakt van badstof en voelt lekker zacht en koel aan. Verder past de hoes perfect over de bekleding van de Rubi en helpt tevens mee om het zitje langer schoon te houden.Materiaal BadstofUitwasbaar Ja, op 30 graden. Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Zomerhoes Cool Grey kopen.

Autostoel Maxi-cosi Rubi Walnut Brown 2014

Autostoel Maxi-cosi Rubi Walnut Brown 2014

-29%

De nieuwe Rubi autostoel is voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar (9-18kg) en is uitgerust met een uniek intuï, tief gordelinstallatiesysteem. Hierdoor is het bijzonder eenvoudig om de autostoel in de auto te installeren. Speciale haken houden de gordels open terwijl je je kind in het stoeltje plaatst en de 4 verschillende standen maken elke rit tot een relaxte ervaring. De Maxi-Cosi Rubi is nog prettiger in het gebruik dankzij de aan de voorkant eenvoudig in 7 standen gelijktijdig verstelbare hoofdsteun en gordels. Kenmerken, Productkenmerken, &bull, Voorwaarts gericht autostoeltje, geschikt voor peuters van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg), &bull, Intuï, tieve en eenvoudige gordelbevestiging, &bull, Hoofdsteun en gordelsysteem gelijktijdig verstelbaar, &bull, Praktische haken houden de gordels open om je kind eenvoudig in het stoeltje te plaatsen, &bull, Optimale hoofdbescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System), &bull, Hoge zitting voor een goed uitzicht naar buiten, &bull, 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie, Leeftijd &, gewicht, 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9-18 kg (groep 1) Aanbieding Autostoel Maxi-Cosi Rubi Walnut Brown 2014 kopen.

€253,00
Maxi-cosi Rubi Zomerhoes Cool Grey 2013

Maxi-cosi Rubi Zomerhoes Cool Grey 2013

€45,95

Keep it cool in je stoel! Het badstof van deze zomerhoes voelt lekker koel aan en is daardoor prettig bij warm weer. De wasbare hoes past perfect over de bekleding van de Maxi-Cosi Rubi en helpt het autostoeltje langer schoon te houden Aanbieding Maxi-Cosi Rubi Zomerhoes Cool Grey 2013 kopen.

Autostoel Maxi-cosi Rubi Total Black 2014

Autostoel Maxi-cosi Rubi Total Black 2014

-28%

De nieuwe Rubi autostoel is voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar (9-18kg) en is uitgerust met een uniek intuï, tief gordelinstallatiesysteem. Hierdoor is het bijzonder eenvoudig om de autostoel in de auto te installeren. Speciale haken houden de gordels open terwijl je je kind in het stoeltje plaatst en de 4 verschillende standen maken elke rit tot een relaxte ervaring. De Maxi-Cosi Rubi is nog prettiger in het gebruik dankzij de aan de voorkant eenvoudig in 7 standen gelijktijdig verstelbare hoofdsteun en gordels. Kenmerken, Productkenmerken, &bull, Voorwaarts gericht autostoeltje, geschikt voor peuters van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg), &bull, Intuï, tieve en eenvoudige gordelbevestiging, &bull, Hoofdsteun en gordelsysteem gelijktijdig verstelbaar, &bull, Praktische haken houden de gordels open om je kind eenvoudig in het stoeltje te plaatsen, &bull, Optimale hoofdbescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System), &bull, Hoge zitting voor een goed uitzicht naar buiten, &bull, 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie, Leeftijd &, gewicht, 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9-18 kg (groep 1) Aanbieding Autostoel Maxi-Cosi Rubi Total Black 2014 kopen.

€249,00
Maxi Cosi Rubi Graphic Crystal Collectie 2014

Maxi Cosi Rubi Graphic Crystal Collectie 2014

€198,99

Maxi-Cosi Rubi van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18 kg) De nieuwe Rubi autostoel is voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18 kg) en is uitgerust met een uniek intuïtief gordelinstallatiesysteem. Hierdoor is het erg eenvoudig om de autostoel in de auto te installeren. Speciale haken houden de gordels open terwijl je je kind in het stoeltje plaatst. De 4 verschillende standen maken elke rit tot een relaxte ervaring. Dankzij de gelijktijdig verstelbare hoofdsteun en gordels is de Maxi-Cosi Rubi erg prettig in het gebruik. · Gelijktijdige verstelmogelijkheid van de hoofdsteun en de gordels · Praktische haken houden het gordelsysteem open om het kind eenvoudig in het stoeltje te kunnen plaatsen · 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie Details · Voorwaarts gericht autostoeltje, geschikt voor peuters van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg) · Intuïtieve en eenvoudige gordelbevestiging · Hoofdsteun en gordelsysteem gelijktijdig verstelbaar · Praktische haken houden de gordels open om je kind eenvoudig in het stoeltje te plaatsen · Optimale hoofdbescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System) · Hoge zitting voor een goed uitzicht naar buiten · 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie · Eenvoudig te installeren met een 3-punts autogordel · Bekleding afneembaar en wasbaar Materiaal · Buitenkant 100% polyester · Vulling 75% polyester, 25% polyurethaan · Voering 100% polyester Aanbieding MAXI COSI Rubi Graphic crystal Collectie 2014 kopen.

Maxi Cosi Rubi Walnut Brown Model 2013/14

Maxi Cosi Rubi Walnut Brown Model 2013/14

€199,00

MAXI COSI Rubi model 2013/14 Snel en veilig op reis! Of je nu een dagje weg wilt met de familie, of je moet snel even inkopen doen iedere reis begint met een eerste stap. De Maxi-Cosi Rubi maakt deze eerste stap voor jou en je kind heel gemakkelijk en aangenaam. Met de voor zich sprekende installatie van de autostoel in een driepuntsgordel systeem kan bij deze groep 1 autostoel niets meer fout lopen! De speciale gordelhaken houden de gordels aan de kant, zodat je kleine passagier snel kan gaan zitten en gezekerd kan worden in de stoel. Het Side Protection System garandeert optimale bescherming bij een zijwaartse aanrijding. De stoel ziet daarbij toe op een aangename en ontspannen autorit doordat deze verstelbaar is in vier verschillende zitposities, van zit- naar slaappositie lekker comfortabel. Wat deze autostoel nog praktischer maakt de in 7 standen hoogte verstelbare hoofdsteun en het gordelsysteem kunnen vanaf de voorkant eenvoudig versteld worden. Het enige wat overblijft voor jou om te doen, is bekijken waar de reis naartoe gaat! Kenmerken &bull Side Protection System garandeert optimale bescherming bij een aanrijding van opzij &bull Bijzonder stabiel en veilig je kind in de stoel zetten door middel van een gordelklem &bull Innovatief harnasgordelsysteem maakt het mogelijk snel je kind in de stoel te zetten en er weer uit te halen &bull Eenvoudige installatie van de stoel in de auto met behulp van het standaard driepuntsgordel systeem - daarbij zorgen de gordelhaken zorgen ervoor dat de gordels niet meer in de weg zitten &bull Aan de voorkant eenvoudig van de zit- in de slaappositie te verstellen &bull 4 comfortabele posities verstelbaar van zit- naar slaappositie met slecht een enkele handbeweging &bull De hoogte van de hoofdsteun en de harnasgordels kunnen aan de voorzijde gelijktijdig versteld worden &bull De stoel heeft een verhoogde zitpositie, zodat je kind makkelijker en beter rondkijken kan &bull De bekleding is eenvoudig te verwijderen en te wassen &bull Gewicht 9, 15 kg &bull Afmeting B 44 x L 57 x H 71 cm &bull Zitvlak 29 x 30 cm &bull Groep 1 autostoel (Vanaf ca. 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9 - 18 kg) Aanbieding MAXI COSI Rubi Walnut brown model 2013/14 kopen.

Maxi Cosi Rubi Total Black Model 2013/14

Maxi Cosi Rubi Total Black Model 2013/14

€199,00

MAXI COSI Rubi model 2013 Snel en veilig op reis! Of je nu een dagje weg wilt met de familie, of je moet snel even inkopen doen iedere reis begint met een eerste stap. De Maxi-Cosi Rubi maakt deze eerste stap voor jou en je kind heel gemakkelijk en aangenaam. Met de voor zich sprekende installatie van de autostoel in een driepuntsgordel systeem kan bij deze groep 1 autostoel niets meer fout lopen! De speciale gordelhaken houden de gordels aan de kant, zodat je kleine passagier snel kan gaan zitten en gezekerd kan worden in de stoel. Het Side Protection System garandeert optimale bescherming bij een zijwaartse aanrijding. De stoel ziet daarbij toe op een aangename en ontspannen autorit doordat deze verstelbaar is in vier verschillende zitposities, van zit- naar slaappositie lekker comfortabel. Wat deze autostoel nog praktischer maakt de in 7 standen hoogte verstelbare hoofdsteun en het gordelsysteem kunnen vanaf de voorkant eenvoudig versteld worden. Het enige wat overblijft voor jou om te doen, is bekijken waar de reis naartoe gaat! Kenmerken &bull Side Protection System garandeert optimale bescherming bij een aanrijding van opzij &bull Bijzonder stabiel en veilig je kind in de stoel zetten door middel van een gordelklem &bull Innovatief harnasgordelsysteem maakt het mogelijk snel je kind in de stoel te zetten en er weer uit te halen &bull Eenvoudige installatie van de stoel in de auto met behulp van het standaard driepuntsgordel systeem - daarbij zorgen de gordelhaken zorgen ervoor dat de gordels niet meer in de weg zitten &bull Aan de voorkant eenvoudig van de zit- in de slaappositie te verstellen &bull 4 comfortabele posities verstelbaar van zit- naar slaappositie met slecht een enkele handbeweging &bull De hoogte van de hoofdsteun en de harnasgordels kunnen aan de voorzijde gelijktijdig versteld worden &bull De stoel heeft een verhoogde zitpositie, zodat je kind makkelijker en beter rondkijken kan &bull De bekleding is eenvoudig te verwijderen en te wassen &bull Gewicht 9, 15 kg &bull Afmeting B 44 x L 57 x H 71 cm &bull Zitvlak 29 x 30 cm &bull Groep 1 autostoel (Vanaf ca. 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9 - 18 kg) Aanbieding MAXI COSI Rubi Total black model 2013/14 kopen.

Autostoel Maxi-cosi Rubi Graphic Crystal 2014

Autostoel Maxi-cosi Rubi Graphic Crystal 2014

-30%

De nieuwe Rubi autostoel is voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar (9-18kg) en is uitgerust met een uniek intuï, tief gordelinstallatiesysteem. Hierdoor is het bijzonder eenvoudig om de autostoel in de auto te installeren. Speciale haken houden de gordels open terwijl je je kind in het stoeltje plaatst en de 4 verschillende standen maken elke rit tot een relaxte ervaring. De Maxi-Cosi Rubi is nog prettiger in het gebruik dankzij de aan de voorkant eenvoudig in 7 standen gelijktijdig verstelbare hoofdsteun en gordels. Kenmerken, Productkenmerken, &bull, Voorwaarts gericht autostoeltje, geschikt voor peuters van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg), &bull, Intuï, tieve en eenvoudige gordelbevestiging, &bull, Hoofdsteun en gordelsysteem gelijktijdig verstelbaar, &bull, Praktische haken houden de gordels open om je kind eenvoudig in het stoeltje te plaatsen, &bull, Optimale hoofdbescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System), &bull, Hoge zitting voor een goed uitzicht naar buiten, &bull, 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie, Leeftijd &, gewicht, 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9-18 kg (groep 1) Aanbieding Autostoel Maxi-Cosi Rubi Graphic Crystal 2014 kopen.

€255,00


Norrback Ursula Fake Fur Jack »
« Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total BlackDagaanbiedingen 20 augustus 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox