Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Intense Red Pepita.nl / Autostoeltjes / Merken / Maxi Cosi. Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red. - Product ID 3328

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Intense Red-36%
Bekijk Aanbieding
€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total Black

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total Black

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Total Black Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Total Black kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Leopard Pink

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Leopard Pink

-47%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Leopard Pink Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Leopard Pink kopen.

€264,99
SUPER
KORTING
-55%-73%-84%-90%-40%
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi River Blue

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi River Blue

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi River Blue Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende ligstanden Gemakkelijk met de gordel te bevestigen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi River Blue kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Black Raven

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Black Raven

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Black Raven Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende ligstanden Gemakkelijk met de gordel te bevestigen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Black Raven kopen.

€264,99
Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Earth Brown

Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Earth Brown

-36%

Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Earth Brown Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar Voorzien van vier verschillende ligstanden Gemakkelijk met de gordel te bevestigen Staat garant voor kwaliteit, design en comfort Aanbieding Maxi-Cosi autostoeltje Rubi Earth Brown kopen.

€264,99
Baby Maxi-cosi Rubi Intense Red

Baby Maxi-cosi Rubi Intense Red

-34%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Intense Red kopen.

€255,00
Maxi-cosi Rubi Robin Red 2015

Maxi-cosi Rubi Robin Red 2015

-20%

Het Maxi-Cosi Rubi-autostoeltje is uitgerust met een uniek, intuitief gordelinstallatiesysteem, waardoor je het stoeltje met het grootste gemak in de auto installeert. Speciale riemhaken houden de gordel open zodat de stoel goed bereikbaar is, en de 4zit-/slaapstanden garanderen een ontspannen rit. Handig is ook dat je de gordel en hoofdsteun gelijktijdig vanaf de voorkant in zeven posities kunt afstellen. Intuï, tieve gordelloop, Gelijktijdig afstellen van gordel en hoofdsteunen, Riemhaken, Meerdere zit-/ slaapstanden, Kenmerken Gebruiksgemak, Installatie met 3-punts autogordel, Gelijktijdig afstellen veligheidsgordel en hoofdsteun, Hoes afneembaar zonder de gordel te verwijderen, Wasbare hoes, Comfort 4zit-/slaapstanden, Algemeen Voorwaarts gericht autostoeltje, 5-punts veiligheidsharnas, In hoogte verstelbaar, Side Protection System, Leeftijd &, gewicht 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9-18 kg (groep 1) Aanbieding Maxi-Cosi Rubi Robin red 2015 kopen.

€199,00
Baby Maxi-cosi Rubi Robin Red

Baby Maxi-cosi Rubi Robin Red

€169,00

Maxi-Cosi RubiDe Maxi-Cosi Rubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is een veilig autostoeltje van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog steviger en veiligere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Robin Red kopen.

Baby Maxi-cosi Rubi Total Black

Baby Maxi-cosi Rubi Total Black

-34%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Total Black kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Walnut Brown

Baby Maxi-cosi Rubi Walnut Brown

-34%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Walnut Brown kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Dress Blue

Baby Maxi-cosi Rubi Dress Blue

-34%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Dress Blue kopen.

€255,00
Baby Maxi-cosi Rubi Divine Denim

Baby Maxi-cosi Rubi Divine Denim

-34%

Maxi-Cosi RubiRubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog betere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Divine Denim kopen.

€255,00
Maxi Cosi Rubi Raspberry Red Collectie 2014

Maxi Cosi Rubi Raspberry Red Collectie 2014

€198,99

Maxi-Cosi Rubi van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18 kg) De nieuwe Rubi autostoel is voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18 kg) en is uitgerust met een uniek intuïtief gordelinstallatiesysteem. Hierdoor is het erg eenvoudig om de autostoel in de auto te installeren. Speciale haken houden de gordels open terwijl je je kind in het stoeltje plaatst. De 4 verschillende standen maken elke rit tot een relaxte ervaring. Dankzij de gelijktijdig verstelbare hoofdsteun en gordels is de Maxi-Cosi Rubi erg prettig in het gebruik. · Gelijktijdige verstelmogelijkheid van de hoofdsteun en de gordels · Praktische haken houden het gordelsysteem open om het kind eenvoudig in het stoeltje te kunnen plaatsen · 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie Details · Voorwaarts gericht autostoeltje, geschikt voor peuters van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg) · Intuïtieve en eenvoudige gordelbevestiging · Hoofdsteun en gordelsysteem gelijktijdig verstelbaar · Praktische haken houden de gordels open om je kind eenvoudig in het stoeltje te plaatsen · Optimale hoofdbescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System) · Hoge zitting voor een goed uitzicht naar buiten · 4 comfortabele standen, van zit- naar slaappositie · Eenvoudig te installeren met een 3-punts autogordel · Bekleding afneembaar en wasbaar Materiaal · Buitenkant 100% polyester · Vulling 75% polyester, 25% polyurethaan · Voering 100% polyester Aanbieding MAXI COSI Rubi Raspberry red Collectie 2014 kopen.

Maxi-cosi Rubi Autostoel | Intens Red 2013

Maxi-cosi Rubi Autostoel | Intens Red 2013

-34%

Maxi-Cosi Rubi Rubi voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar is de nieuwste autostoel van Maxi-Cosi en is uitgerust met een uniek intuïtief gordelinstallatiesysteem. Hierdoor is het erg eenvoudig om de autostoel in de auto te installeren. Het autostoeltje is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. Veiligheid Het Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geïnstalleerd worden. Eigenschappen - Uitwasbare bekleding - Eenvoudig te installeren - Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar 9-18 - Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand - Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden - Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden - Eenvoudige gordelbevestiging - Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen - Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding - Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Maxi-Cosi Rubi autostoel | Intens Red 2013 kopen.

€249,95
Maxi-cosi Rubi Earth Brown 2015

Maxi-cosi Rubi Earth Brown 2015

-20%

Het Maxi-Cosi Rubi-autostoeltje is uitgerust met een uniek, intuitief gordelinstallatiesysteem, waardoor je het stoeltje met het grootste gemak in de auto installeert. Speciale riemhaken houden de gordel open zodat de stoel goed bereikbaar is, en de 4zit-/slaapstanden garanderen een ontspannen rit. Handig is ook dat je de gordel en hoofdsteun gelijktijdig vanaf de voorkant in zeven posities kunt afstellen. Intuï, tieve gordelloop, Gelijktijdig afstellen van gordel en hoofdsteunen, Riemhaken, Meerdere zit-/ slaapstanden, Kenmerken Gebruiksgemak, Installatie met 3-punts autogordel, Gelijktijdig afstellen veligheidsgordel en hoofdsteun, Hoes afneembaar zonder de gordel te verwijderen, Wasbare hoes, Comfort 4zit-/slaapstanden, Algemeen Voorwaarts gericht autostoeltje, 5-punts veiligheidsharnas, In hoogte verstelbaar, Side Protection System, Leeftijd &, gewicht 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9-18 kg (groep 1) Aanbieding Maxi-Cosi Rubi Earth brown 2015 kopen.

€199,00
Maxi-cosi Rubi Black Raven 2015

Maxi-cosi Rubi Black Raven 2015

-20%

Het Maxi-Cosi Rubi-autostoeltje is uitgerust met een uniek, intuitief gordelinstallatiesysteem, waardoor je het stoeltje met het grootste gemak in de auto installeert. Speciale riemhaken houden de gordel open zodat de stoel goed bereikbaar is, en de 4zit-/slaapstanden garanderen een ontspannen rit. Handig is ook dat je de gordel en hoofdsteun gelijktijdig vanaf de voorkant in zeven posities kunt afstellen. Intuï, tieve gordelloop, Gelijktijdig afstellen van gordel en hoofdsteunen, Riemhaken, Meerdere zit-/ slaapstanden, Kenmerken Gebruiksgemak, Installatie met 3-punts autogordel, Gelijktijdig afstellen veligheidsgordel en hoofdsteun, Hoes afneembaar zonder de gordel te verwijderen, Wasbare hoes, Comfort 4zit-/slaapstanden, Algemeen Voorwaarts gericht autostoeltje, 5-punts veiligheidsharnas, In hoogte verstelbaar, Side Protection System, Leeftijd &, gewicht 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9-18 kg (groep 1) Aanbieding Maxi-Cosi Rubi Black Raven 2015 kopen.

€199,00
Maxi-cosi Rubi River Blue 2015

Maxi-cosi Rubi River Blue 2015

-20%

Het Maxi-Cosi Rubi-autostoeltje is uitgerust met een uniek, intuitief gordelinstallatiesysteem, waardoor je het stoeltje met het grootste gemak in de auto installeert. Speciale riemhaken houden de gordel open zodat de stoel goed bereikbaar is, en de 4zit-/slaapstanden garanderen een ontspannen rit. Handig is ook dat je de gordel en hoofdsteun gelijktijdig vanaf de voorkant in zeven posities kunt afstellen. Intuï, tieve gordelloop, Gelijktijdig afstellen van gordel en hoofdsteunen, Riemhaken, Meerdere zit-/ slaapstanden, Kenmerken Gebruiksgemak, Installatie met 3-punts autogordel, Gelijktijdig afstellen veligheidsgordel en hoofdsteun, Hoes afneembaar zonder de gordel te verwijderen, Wasbare hoes, Comfort 4zit-/slaapstanden, Algemeen Voorwaarts gericht autostoeltje, 5-punts veiligheidsharnas, In hoogte verstelbaar, Side Protection System, Leeftijd &, gewicht 9 maanden tot ca. 4 jaar, 9-18 kg (groep 1) Aanbieding Maxi-Cosi Rubi River Blue 2015 kopen.

€199,00
Baby Maxi-cosi Rubi Earth Brown

Baby Maxi-cosi Rubi Earth Brown

€169,00

Maxi-Cosi RubiDe Maxi-Cosi Rubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is een veilig autostoeltje van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog steviger en veiligere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi Earth Brown kopen.

Baby Maxi-cosi Rubi River Blue

Baby Maxi-cosi Rubi River Blue

€169,00

Maxi-Cosi RubiDe Maxi-Cosi Rubi (voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar) is een veilig autostoeltje van Maxi-Cosi. Een groot pluspunt is het gordelinstallatiesysteem voor een nog steviger en veiligere installatie in de auto. Het autostoeltjenbsp; is voorzien van een Side Protection System en gordelhaken. Mocht je kind in de auto willen slapen, dan kan dat. De Rubi kan in meerdere, comfortabele posities gezet worden, waaronder slaapstand. nbsp;VeiligheidHet Side Protection System bestaat uit kussens die het hoofd en de nek van je kind in geval van een zijdelingse aanrijding extra bescherming geven. Het autostoeltje is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Comfort Dankzij de vier verschillende zit- en ligstanden van de Rubi, kan je kind in de auto zowel zitten, lui achterover hangen of liggen. De zachte, ergonomische zitting is perfect afgesteld op het lichaam van je kind, en zit dan ook uitstekend. Gebruiksvriendelijkheid De gordelhaken houden de gordels opzij, zodat deze niet in de weg zitten als je je kind in het autostoeltje wilt zetten. Dankzij het gordelinstallatiesysteem kan het autostoeltje gemakkelijk in de auto geiuml;nstalleerd worden. Features- Uitwasbare bekleding- Eenvoudig te installeren- Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9-18)- Verstelbaar in vier posities, van zit- naar slaapstand- Hoofdsteun kan in 7 verschillende standen gezet worden- Hoofdsteun en gordels kunnen gelijktijdig versteld worden- Eenvoudige gordelbevestiging- Handige haken houden gordels opzij om het kind gemakkelijk in het stoeltje te kunnen plaatsen- Side Protection System biedt extra bescherming in geval van een zijdelingse aanrijding- Goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04 Aanbieding Baby Maxi-Cosi Rubi River Blue kopen.Norrback Ursula Fake Fur Jack »
« Maxi-cosi Autostoeltje Rubi Total BlackDagaanbiedingen 19 december 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox