Naturtint Haarkleuring

Naturtint haarkleuring 160 ml Naturtint. Naturtint Haarkleuring. - Product ID 1012

Naturtint HaarkleuringTIP!
Bekijken
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring

-13%

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 is een moderne permanente haarkleurcrème die op een zachte manier uw haar een intensiteit en kleur geeft. Perfecte kleur een rijk palet zorgt voor een brede waaier aan kleuren. Je haar zal schijnen met uitzonderlijk natuurlijke reflexen. Dubbele bescherming het pakket bevat een zakje met een natuurlijk mengsel van soja-en arganolie, dat rijk is aan actieve vitamine E en belangrijke onverzadigde vetzuren waaronder Omega 6. De combinatie van olie-en haarkleur staat garant voor een intensieve hydratatie, zachtheid en beschermt het haar tegen beschadiging tijdens het kleuren. Ook inbegrepen een conditioner, te gebruiken na het kleuren. Voedt, regenereert, versterkt en beschermt je haarkleur. WaarschuwingenLaat genoeg tijd tussen het kleuren en ontkleuren van uw haar! Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje

-13%

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje kopen.

€3,99
SUPER
KORTING
-72%-65%-40%-28%-66%
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine kopen.

€3,99
L'oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 05.56 Castillane

L'oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 05.56 Castillane

-11%

L'Oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 05.56 Castillane is een duurzame, glansrijke kleuring. Het gepatenteerde anti-vervagingssysteem bevat extra duurzame kleurdeeltjes, die zich vast zetten in het hart van het haar en een rijke, stralende en duurzame kleur garanderen. De tube extra glansverzorging verrijkt met UV-filter en Vitamime E geeft het haar na elke behandeling opnieuw zachtheid en glans, alsof het net gekleurd is. Aanbieding L'Oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 05.56 Castillane kopen.

€17,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 0.2 Blauw Zwart

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 0.2 Blauw Zwart

-13%

Cameleo is een moderne permanente haarkleurcrème die op een zachte manier uw haar een intensiteit en kleur geeft. Perfecte kleur een rijk palet zorgt voor een brede waaier aan kleuren. Je haar zal schijnen met uitzonderlijk natuurlijke reflexen. Dubbele bescherming het pakket bevat een zakje met een natuurlijk mengsel van soja-en arganolie, dat rijk is aan actieve vitamine E en belangrijke onverzadigde vetzuren waaronder Omega 6. De combinatie van olie-en haarkleur staat garant voor een intensieve hydratatie, zachtheid en beschermt het haar tegen beschadiging tijdens het kleuren. Ook inbegrepen een conditioner, te gebruiken na het kleuren. Voedt, regenereert, versterkt en beschermt je haarkleur. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 0.2 Blauw Zwart kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.45 Licht Mahonie

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.45 Licht Mahonie

-13%

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.45 is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.45 Licht Mahonie kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 7.45 Intensief Rood

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 7.45 Intensief Rood

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 7.45 Intensief Rood kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 8.1 Licht Asblond

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 8.1 Licht Asblond

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 8.1 Licht Asblond kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.0 Natuurlijk Blond

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.0 Natuurlijk Blond

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.0 Natuurlijk Blond kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.1 Ultiem Asblond

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.1 Ultiem Asblond

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.1 Ultiem Asblond kopen.

€3,99
L'oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 9.13 Ijzig Blond

L'oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 9.13 Ijzig Blond

-11%

L'oreal Paris Recital Preference 9.13 IJzig Blond is een permanente Haarkleuringscrème, die werkt in 10 minuten. Voor 100% grijsdekking. De haarkleuring beschermt daarnaast tegen schadelijke invloeden. Bevat optimale PH-waarde, beschermt tegen vrije radicalen. Voor een schitterende kleur, die zo zacht aanvoelt als Kasjmier. Aanbieding L'Oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 9.13 IJzig Blond kopen.

€17,99
Haarkleuring Blond 10/0

Haarkleuring Blond 10/0

€6,00

HEMA permanente haarkleuring geeft uw haar een natuurlijke, langhoudende kleur met een schitterende glans. HEMA haarkleuring is makkelijk in gebruik, drupt niet en geeft een fantastisch kleurresultaat in 30 minuten. De bijgevoegde conditioner voedt en hydrateert het haar en beschermt de kleur. meer informatie Aanbieding haarkleuring blond 10/0 kopen.

Haarkleuring Mahony 5/75

Haarkleuring Mahony 5/75

€6,00

HEMA permanente haarkleuring geeft uw haar een natuurlijke, langhoudende kleur met een schitterende glans. HEMA haarkleuring is makkelijk in gebruik, drupt niet en geeft een fantastisch kleurresultaat in 30 minuten. De bijgevoegde conditioner voedt en hydrateert het haar en beschermt de kleur. meer informatie Aanbieding haarkleuring mahony 5/75 kopen.

Haarkleuring Kopergoud 7/34

Haarkleuring Kopergoud 7/34

€6,00

HEMA permanente haarkleuring geeft uw haar een natuurlijke, langhoudende kleur met een schitterende glans. HEMA haarkleuring is makkelijk in gebruik, drupt niet en geeft een fantastisch kleurresultaat in 30 minuten. De bijgevoegde conditioner voedt en hydrateert het haar en beschermt de kleur. meer informatie Aanbieding haarkleuring kopergoud 7/34 kopen.

Haarkleuring Goudbruin 7/73

Haarkleuring Goudbruin 7/73

€6,00

HEMA permanente haarkleuring geeft uw haar een natuurlijke, langhoudende kleur met een schitterende glans. HEMA haarkleuring is makkelijk in gebruik, drupt niet en geeft een fantastisch kleurresultaat in 30 minuten. De bijgevoegde conditioner voedt en hydrateert het haar en beschermt de kleur. meer informatie Aanbieding haarkleuring goudbruin 7/73 kopen.

Haarkleuring Chestnut 5/4

Haarkleuring Chestnut 5/4

€6,00

HEMA permanente haarkleuring geeft uw haar een natuurlijke, langhoudende kleur met een schitterende glans. HEMA haarkleuring is makkelijk in gebruik, drupt niet en geeft een fantastisch kleurresultaat in 30 minuten. De bijgevoegde conditioner voedt en hydrateert het haar en beschermt de kleur. meer informatie Aanbieding haarkleuring chestnut 5/4 kopen.

Haarkleuring Light Blond 9/0

Haarkleuring Light Blond 9/0

€6,00

HEMA permanente haarkleuring geeft uw haar een natuurlijke, langhoudende kleur met een schitterende glans. HEMA haarkleuring is makkelijk in gebruik, drupt niet en geeft een fantastisch kleurresultaat in 30 minuten. De bijgevoegde conditioner voedt en hydrateert het haar en beschermt de kleur. meer informatie Aanbieding haarkleuring light blond 9/0 kopen.

Haarkleuring Licht Bruin 7/0

Haarkleuring Licht Bruin 7/0

€6,00

HEMA permanente haarkleuring geeft uw haar een natuurlijke, langhoudende kleur met een schitterende glans. HEMA haarkleuring is makkelijk in gebruik, drupt niet en geeft een fantastisch kleurresultaat in 30 minuten. De bijgevoegde conditioner voedt en hydrateert het haar en beschermt de kleur. meer informatie Aanbieding haarkleuring licht bruin 7/0 kopen.

Haarkleuring Chocolade Bruin 6/7

Haarkleuring Chocolade Bruin 6/7

€6,00

HEMA permanente haarkleuring geeft uw haar een natuurlijke, langhoudende kleur met een schitterende glans. HEMA haarkleuring is makkelijk in gebruik, drupt niet en geeft een fantastisch kleurresultaat in 30 minuten. De bijgevoegde conditioner voedt en hydrateert het haar en beschermt de kleur. meer informatie Aanbieding haarkleuring chocolade bruin 6/7 kopen.Kneipp Geschenkverpakking Badolie »
« Arkocaps GemberDagaanbiedingen 23 november 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox