Naturtint Haarkleuring

Naturtint haarkleuring 160 ml Naturtint. Naturtint Haarkleuring. - Product ID 1012

Naturtint HaarkleuringTIP!
Bekijken
Hennaplus Men's Own Haarkleuring Black

Hennaplus Men's Own Haarkleuring Black

-19%

Hennaplus Men's Own Black is een semi-permanente haarkleuring voor mannen voor het terugbrengen van de natuurlijke haarkleur. Hennaplus Long Lasting Colour zorgt voor een langdurige intense kleur en brengt een mooie diepe kleur aan in het haar. Met natuurlijke grijsdekking tot 6 weken. Aanbieding Hennaplus Men's Own Haarkleuring Black kopen.

€11,99
Hennaplus Men's Own Haarkleuring Medium Blond

Hennaplus Men's Own Haarkleuring Medium Blond

-19%

Hennaplus Men's Own is een semi-permanente haarkleuring voor mannen voor het terugbrengen van de natuurlijke haarkleur. Het zorgt voor een langdurige intense kleur en brengt een mooie diepe kleur aan in het haar. Met natuurlijke grijsdekking tot 6 weken. Aanbieding Hennaplus Men's Own Haarkleuring Medium Blond kopen.

€11,99
SUPER
KORTING
-69%-90%-50%-22%-75%
Hennaplus Men's Own Haarkleuring Dark Blond

Hennaplus Men's Own Haarkleuring Dark Blond

-19%

Hennaplus Men's Own is een semi-permanente haarkleuring voor mannen voor het terugbrengen van de natuurlijke haarkleur. Het zorgt voor een langdurige intense kleur en brengt een mooie diepe kleur aan in het haar. Met natuurlijke grijsdekking tot 6 weken. Aanbieding Hennaplus Men's Own Haarkleuring Dark Blond kopen.

€11,99
Hennaplus Men's Own Haarkleuring Dark Brown

Hennaplus Men's Own Haarkleuring Dark Brown

-19%

Hennaplus Men's Own Haarkleuring Dark Brown is een semi-permanente haarkleuring voor mannen voor het terugbrengen van de natuurlijke haarkleur. Het zorgt voor een langdurige intense kleur en brengt een mooie diepe kleur aan in het haar. Met natuurlijke grijsdekking tot 6 weken. Aanbieding Hennaplus Men's Own Haarkleuring Dark Brown kopen.

€11,99
Hennaplus Men's Own Haarkleuring Medium Brown

Hennaplus Men's Own Haarkleuring Medium Brown

-22%

Hennaplus Men's Own is een semi-permanente haarkleuring voor mannen voor het terugbrengen van de natuurlijke haarkleur. Het zorgt voor een langdurige intense kleur en brengt een mooie diepe kleur aan in het haar. Met natuurlijke grijsdekking tot 6 weken. Aanbieding Hennaplus Men's Own Haarkleuring Medium Brown kopen.

€12,49
Hennaplus Men's Own Haarkleuring Light Brown

Hennaplus Men's Own Haarkleuring Light Brown

-19%

Hennaplus Men's Own is een semi-permanente haarkleuring voor mannen voor het terugbrengen van de natuurlijke haarkleur. Het zorgt voor een langdurige intense kleur en brengt een mooie diepe kleur aan in het haar. Met natuurlijke grijsdekking tot 6 weken. Aanbieding Hennaplus Men's Own Haarkleuring Light Brown kopen.

€11,99
Schwarzkopf Haarkleuring Million Color 5-6

Schwarzkopf Haarkleuring Million Color 5-6

-25%

De Million Color permanente haarkleuring lijn van Schwarzkopf is geeft je precies die kleur die je zoekt. De formule van deze haarkleuring bestaat uit miljoenen poederpigmenten die het haar een pure kleurintensiteit geven. Het kleurpoeder wordt gemengd met ontwikkelemulsie en maakt zo een luxe, glossy kleurcreme die gemakkelijk te mengen en aan te brengen is. Aanbieding Schwarzkopf Haarkleuring Million Color 5-6 kopen.

€13,99
Garnier Nutrisse Haarkleuring Blond D+++

Garnier Nutrisse Haarkleuring Blond D+++

-25%

De Garnier Nutrisse Haarkleuring Blond D+++ is een makkelijke cremeformule met een super verhelderend effect. Deze permanente haarkleuring maakt het haar tot wel 8 tonen lichter. Het is eenvoudig aan te brengen en drupt niet. De unieke formule bevat heerlijk geurende avocado- en druivenpitolie voor verzorging van de hoofdhuid en het haar. De haarkleuring geeft een rijke kleur en een langdurige glans. De optimale dekking camoufleert alle grijze haren. De verpakking bevat nu zelfs twee keer meer nabehandeling. Hierdoor kan je het meerdere malen gebruiken. De stralende kleur blijft voor minimaal zes weken behouden. Aanbieding Garnier Nutrisse Haarkleuring Blond D+++ kopen.

€14,50
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring

-13%

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 is een moderne permanente haarkleurcrème die op een zachte manier uw haar een intensiteit en kleur geeft. Perfecte kleur een rijk palet zorgt voor een brede waaier aan kleuren. Je haar zal schijnen met uitzonderlijk natuurlijke reflexen. Dubbele bescherming het pakket bevat een zakje met een natuurlijk mengsel van soja-en arganolie, dat rijk is aan actieve vitamine E en belangrijke onverzadigde vetzuren waaronder Omega 6. De combinatie van olie-en haarkleur staat garant voor een intensieve hydratatie, zachtheid en beschermt het haar tegen beschadiging tijdens het kleuren. Ook inbegrepen een conditioner, te gebruiken na het kleuren. Voedt, regenereert, versterkt en beschermt je haarkleur. WaarschuwingenLaat genoeg tijd tussen het kleuren en ontkleuren van uw haar! Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje

-13%

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine kopen.

€3,99
Schwarzkopf Haarkleuring Million Color 10-1 Ultrablond

Schwarzkopf Haarkleuring Million Color 10-1 Ultrablond

-25%

De Million Color permanente haarkleuring lijn van Schwarzkopf is geeft je precies die kleur die je zoekt. De formule van deze haarkleuring bestaat uit miljoenen poederpigmenten die het haar een pure kleurintensiteit geven. Het kleurpoeder wordt gemengd met ontwikkelemulsie en maakt zo een luxe, glossy kleurcreme die gemakkelijk te mengen en aan te brengen is.  Schwarzkopf Haarkleuring Million Color 10-1 biedt een intense en glanzende look en is geschikt voor licht- tot donkerblond haar. Voor een overweldigende, natuurlijke uitstraling. Aanbieding Schwarzkopf Haarkleuring Million Color 10-1 Ultrablond kopen.

€13,99
L'oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 05.56 Castillane

L'oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 05.56 Castillane

-11%

L'Oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 05.56 Castillane is een duurzame, glansrijke kleuring. Het gepatenteerde anti-vervagingssysteem bevat extra duurzame kleurdeeltjes, die zich vast zetten in het hart van het haar en een rijke, stralende en duurzame kleur garanderen. De tube extra glansverzorging verrijkt met UV-filter en Vitamime E geeft het haar na elke behandeling opnieuw zachtheid en glans, alsof het net gekleurd is. Aanbieding L'Oreal Paris Recital Preference Haarkleuring 05.56 Castillane kopen.

€17,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 0.2 Blauw Zwart

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 0.2 Blauw Zwart

-13%

Cameleo is een moderne permanente haarkleurcrème die op een zachte manier uw haar een intensiteit en kleur geeft. Perfecte kleur een rijk palet zorgt voor een brede waaier aan kleuren. Je haar zal schijnen met uitzonderlijk natuurlijke reflexen. Dubbele bescherming het pakket bevat een zakje met een natuurlijk mengsel van soja-en arganolie, dat rijk is aan actieve vitamine E en belangrijke onverzadigde vetzuren waaronder Omega 6. De combinatie van olie-en haarkleur staat garant voor een intensieve hydratatie, zachtheid en beschermt het haar tegen beschadiging tijdens het kleuren. Ook inbegrepen een conditioner, te gebruiken na het kleuren. Voedt, regenereert, versterkt en beschermt je haarkleur. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 0.2 Blauw Zwart kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.45 Licht Mahonie

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.45 Licht Mahonie

-13%

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.45 is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.45 Licht Mahonie kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 7.45 Intensief Rood

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 7.45 Intensief Rood

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 7.45 Intensief Rood kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 8.1 Licht Asblond

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 8.1 Licht Asblond

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 8.1 Licht Asblond kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.0 Natuurlijk Blond

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.0 Natuurlijk Blond

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.0 Natuurlijk Blond kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.1 Ultiem Asblond

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.1 Ultiem Asblond

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 9.1 Ultiem Asblond kopen.

€3,99


Kneipp Geschenkverpakking Badolie »
« Arkocaps GemberDagaanbiedingen 23 december 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox