Naturtint Haarkleuring

Naturtint haarkleuring 160 ml Naturtint. Naturtint Haarkleuring. - Product ID 1012

Naturtint HaarkleuringTIP!
Bekijken
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring

-13%

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 is een moderne permanente haarkleurcrème die op een zachte manier uw haar een intensiteit en kleur geeft. Perfecte kleur een rijk palet zorgt voor een brede waaier aan kleuren. Je haar zal schijnen met uitzonderlijk natuurlijke reflexen. Dubbele bescherming het pakket bevat een zakje met een natuurlijk mengsel van soja-en arganolie, dat rijk is aan actieve vitamine E en belangrijke onverzadigde vetzuren waaronder Omega 6. De combinatie van olie-en haarkleur staat garant voor een intensieve hydratatie, zachtheid en beschermt het haar tegen beschadiging tijdens het kleuren. Ook inbegrepen een conditioner, te gebruiken na het kleuren. Voedt, regenereert, versterkt en beschermt je haarkleur. WaarschuwingenLaat genoeg tijd tussen het kleuren en ontkleuren van uw haar! Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 100 Ontkleuring kopen.

€3,99
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje

-13%

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 5.4 Kastanje kopen.

€3,99
SUPER
KORTING
-74%-65%-40%-28%-63%
Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine

Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine

-13%

Cameleo is een moderne verf voor het haar met een zachte uitwerking, die een intensieve en gelijkmatige kleur garandeert. Een breed kleurspectrum garandeert de juiste keuze vanaf goud-blond en intens rood, elegant bruin to diep zwart. De gekozen kleur geeft het haar een schitterende glans en natuurlijk elasticiteit.De inhoud van de verpakking is een sachet met een mengsel van natuurlijke oliën soja- en arganolie rijk aan actieve vitamine E en Omega 6. Het gebruik van de oliën in combinatie met de verf garandeert intensieve vochtigheid en gladheid van de haasturctuur en voorkomt beschadiging van het haar tijdens het verven. Regeneratieve balsem na het verven, garandeert duurzaamheid en bescherming van de verkregen kleur.De unieke verbinding van kleurcrème en natuurlijke stoffen garandeerd een goede behandeling van het haar en vooral een schitterend, diep en glansend kleureffect. Aanbieding Cameleo Creme Permanente Haarkleuring 6.26 Aubergine kopen.

€3,99
Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10.31

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10.31

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 10.31 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10.13

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10.13

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 10.13 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10.01

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10.01

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 10.01 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10.1

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10.1

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 10.1 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 10

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 10 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram 9.31

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram 9.31

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram 9.31 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.3

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.3

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 9.3 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.2

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.2

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram Nr 9.2 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.13

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.13

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 9.13 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.12

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.12

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 9.12 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.1

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.1

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 9.1 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.01

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9.01

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 9.01 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 9

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 9 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 8.34

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 8.34

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 8.34 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 8.33

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 8.33

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 8.33 kopen.

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 8.31

Loreal Inoa Haarkleuring 6 Tubes A 8 Gram Nr 8.31

€35,33

Inoa haarkleuring, geurloos zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid en beschermt de natuurlijk beschermlaag 2 keer beter. Inoa haarkleuring voor oneindig kleurvermogen bij ieder haarsoort. Meer dan 50 kleuren -basiskleuren en karakterkleuren- bieden een compleet gamma van echt kle tot levendig en stralend warme nuances. de nummering van de kleuren werkt hetzelfde als bij de majirel kleuringen. de mengverhouding bestaat uit drie delen 40gr. Oleo gel 60gr. Oxydant riche 20vol (6%) voor de dekking van grijs haar; om tot 2 tinten te verhelderen en 30vol (9%) om tot 3 tinten te verhelderen. 2 tubes kleurgel 2x 8gr =16gr (2 tubes is noodzakelijk! 1 is een halve dosis.) de inoa kleurgel kan niet met andere ontwikkelaars/oxydanten gemengd worden. Aanbieding Loreal inoa haarkleuring 6 tubes a 8 gram nr 8.31 kopen.Kneipp Geschenkverpakking Badolie »
« Arkocaps GemberDagaanbiedingen 23 oktober 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox