Plafondventilator Wings 42 Staal

Top Design Plafondventilator Met 8 Transparante Plexiglas Bladen Die Naar Gelang De Ingestelde Snelheid Verder Open Gaan Staan. Met De Ingebouwde Lamp Lijkt Deze fan Als Hij Niet Draait Een Gewone Hanglamp En Opent Zich Alleen Als Er Verkoeling Gevraagd Wordt. Diversen. Plafondventilator Wings 42 Staal. - Product ID 46488
Plafondventilator Wings 42 StaalTIP!
Bekijken
Plafondventilator Wings Wit

Plafondventilator Wings Wit

€359,95 Een hele mooie strakke ventilator! Deze vin wordt geleverd met een lamp unit zodat u bijvoorbeeld in de winter de lamp unit kan monteren en in de zomer kunt u deze er weer afhalen (de onderkant is dan strak metaal). Er worden 4 bladen bij geleverd met een doorsnede van 132 cm en de kleur aan de ene kant is glimmend wit en de andere kant is Eiken kleurig.Ook heeft u bij deze ventilator de keuze om de ventilator met 2, 3 of 4 bladen te monteren. Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen en om de lamp aan of uit te schakelen.De hoogte van deze ventilator is of 45 cm. Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is glimmend wit van kleur en het glas onder de ventilator is mat wit. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Wings wit kopen.
Plafondventilator Wings Mat-chroom

Plafondventilator Wings Mat-chroom

€359,95 Een hele mooie strakke ventilator! Deze vin wordt geleverd met een lamp unit zodat u bijvoorbeeld in de winter de lamp unit kan monteren en in de zomer kunt u deze er weer afhalen (de onderkant is dan strak metaal). Er worden 4 bladen bij geleverd met een doorsnede van 132 cm en de kleur aan de ene kant is licht-grijs en de andere kant is Wenge kleurig.Ook heeft u bij deze ventilator de keuze om de ventilator met 2, 3 of 4 bladen te monteren. Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen en om de lamp aan of uit te schakelen.De hoogte van deze ventilator is of 45 cm. Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is mat-chroom van kleur en het glas onder de ventilator is mat wit. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Wings mat-chroom kopen.
SUPER
KORTING
-89%-71%-67%-63%-73%
Plafondventilator Fly Wit

Plafondventilator Fly Wit

€296,95 Ventilator met 3 houten bladen, en geschikt voor 2 lichtbronnen van max. 40 Watt (excl.). Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 6 snelheden van de vin te regelen en om de lamp te dimmen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 35 cm of 42 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is wit van kleur en de bladen zijn wit gelakt, het glas is mat wit van kleur. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fly wit kopen.
Plafondventilator Fanaway Evo 1 M-chr

Plafondventilator Fanaway Evo 1 M-chr

€489,00 Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant vande ventilator is 36 cm. De vin is mat-chroom van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. De lamp is een 55 Watt T5 TL buis (incl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 1 M-chr kopen.
Plafondventilator Fanaway Evo 1 Wit

Plafondventilator Fanaway Evo 1 Wit

€459,00 Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant vande ventilator is 36 cm. De vin is wit van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. De lamp is een 55 Watt T5 TL buis (incl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 1 Wit kopen.
Plafondventilator Fanaway Evo 2 Wit

Plafondventilator Fanaway Evo 2 Wit

€409,00 Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant vande ventilator is 36 cm. De vin is wit van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. Als lichtbron kunt u 3 lichtbronnen gebruiken van maximaal 20 Watt (excl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 2 Wit kopen.
Plafondventilator Air 56 Brons

Plafondventilator Air 56 Brons

€146,00 Royale plafondventilator met vijf houten bladen die voor heerlijke verkoeling zorgen. Tevens is de "fan" voorzien van een lamp waardoor deze perfect als vervanging kan dienen op een normaal lichtpunt. Aanbieding Plafondventilator Air 56 brons kopen.
Plafondventilator Fanaway Evo 2 M-chr

Plafondventilator Fanaway Evo 2 M-chr

€449,00 Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant van de ventilator is 36 cm. De vin is mat-chroom van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. Als lichtbron kunt u 3 lichtbronnen gebruiken van maximaal 20 Watt (excl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 2 M-chr kopen.
Plafondventilator Roar 48 Wit

Plafondventilator Roar 48 Wit

€171,00 Royale plafondventilator met vier houten bladen die voor heerlijke verkoeling zorgen. Tevens is de "fan" voorzien van een lamp waardoor deze perfect als vervanging kan dienen op een normaal lichtpunt. Aanbieding Plafondventilator Roar 48 wit kopen.
Plafondventilator Fanaway Evo 2 Chr

Plafondventilator Fanaway Evo 2 Chr

€439,00 Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant van de ventilator is 36 cm. De vin is Glimmend chroom van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. Als lichtbron kunt u 3 lichtbronnen gebruiken van maximaal 20 Watt (excl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 2 Chr kopen.
Plafondventilator Transparant

Plafondventilator Transparant

€219,95 Ventilator met 5 kunstof bladen, er bevinden zich trekkoordjes aan de vin voor 3 snelheden. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 28, 5 cm of 21, 5 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is chroom kleurig met kunststof. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Transparant kopen.
Plafondventilator Rotor

Plafondventilator Rotor

€274,95 Ventilator met 5 houten bladen, geschikt voor een lichtbron van max. 75 Watt (excl). Er bevinden zich trekkoordjes aan de vin voor 3 snelheden en om de lamp aan en uit te doen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 34, 5 cm of 42, 5 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). U kunt de bladen monteren zodat ze grijs zijn of andersom en dan hebben ze een kerzenkleur print, het motorhuis is mat-chroom. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Rotor kopen.
Plafondventilator Rotor Wit

Plafondventilator Rotor Wit

€274,95 Ventilator met 5 houten bladen, geschikt voor een lichtbron van max. 75 Watt (excl). Er bevinden zich trekkoordjes aan de vin voor 3 snelheden en om de lamp aan en uit te doen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 34, 5 cm of 42, 5 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). De bladen zijn glimmend wit en het motorhuis is wit. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Rotor wit kopen.
Plafondventilator Fly Mat-chroom

Plafondventilator Fly Mat-chroom

€296,95 Ventilator met 3 houten bladen, en geschikt voor 2 lichtbronnen van max. 40 Watt (excl.). Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 5 snelheden van de vin te regelen en om de lamp te dimmen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 35 cm of 42 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is mat-chroom kleurig en de bladen zijn zilver gelakt, het glas is mat wit van kleur. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fly mat-chroom kopen.
Plafondventilator Schans

Plafondventilator Schans

€249,95 Ventilator met 5 houten bladen, en geschikt voor 2 lichtbronnen van max. 40 Watt (excl.). Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen en om de lamp te dimmen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 37 cm of 40 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is glimmend wit van kleur en de bladen zijn wit gelakt, het glas is mat wit van kleur. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Schans kopen.
Plafondventilator Chardon Wit

Plafondventilator Chardon Wit

€234,95 Een hele aparte ventilator! Deze vin wordt geleverd met 2 maten bladen, 1 set voor een doorsnede van 120 cm en 1 set voor een doorsnede van 142 cm. Bij de bladen met een doorsnede van 120 cm is de ene kant kerzen kleurig en de andere zijde is ahorn kleurig, bij de bladen van 142 cm is de ene kant wit en de andere zijde licht grijs.Ook heeft u bij deze ventilator de keuze om de ventilator met 2, 3 of 4 bladen te monteren. Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen en om de lamp aan of uit te schakelen.De hoogte van deze ventilator is of 38 cm of 50 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is glimmend wit van kleur en het glas onder de ventilator is mat wit. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Chardon wit kopen.
Plafondventilator Style Wit

Plafondventilator Style Wit

€249,95 Ventilator met 4 transparante plexi bladen en uitgevoerd zonder licht armatuur. Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen.Bij deze ventilator kunt u kiezen of u 2, 3 of 4 bladen monteert, de diameter van de ventilator is 132 cm. De hoogte van deze ventilator is of 32 cm of 43 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is wit van kleur en de bladen zijn transparant-kunststof. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Style wit kopen.
Plafondventilator Venice Wit

Plafondventilator Venice Wit

€559,00 Design plafondventilator voorzien van 3 transparante plexi bladen.Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen. Deze ventilator heeft geen lamp.De doorsnede van deze ventilator is 122 cm en de hoogte is 43, 5 cm. Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is wit van kleur en de bladen zijn van doorzichtig plexi gemaakt. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Venice wit kopen.
Plafondventilator Artemis Transparant

Plafondventilator Artemis Transparant

€679,00 Schitterende design ventilator met 3 plexi bladen, incl. 80 Watt halogeenlamp. Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening, met deze afstandsbediening kunt u de lamp schakelen en de ventilator snelheid met 3 standen regelen. Doorsnede 148 cm, en de hoogte is 38, 5 cm. Kleur Mat-chroom met plexi. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Artemis transparant kopen.


The Bridge Uomo 061119 Schrijfmappen Brown »
« Plafondventilator Air 56 BronsAanbieding zoeken: Dameskleding Damesschoenen Herenkleding Herenschoenen Kinderkleding Babykleding Sportkleding
Dagaanbiedingen 30 juli 2014
... loading deals ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox