Plafondventilator Wings 42 Staal

Top design plafondventilator met 8 transparante plexiglas bladen die naar gelang de ingestelde snelheid verder open gaan staan. Met de ingebouwde lamp lijkt deze "fan" als hij niet draait een gewone hanglamp en opent zich alleen als er verkoeling gevraagd wordt. Glas ø107cm max. - op twee hoogtes te hangen 44 of 67cm totaal (foto is 67cm) - plafondbevestiging ø15cm - glas ø18.5cm en 20cm hoog Met de afstandsbediening is de snelheid van de bladen in drie standen in te stellen, ook kunt u hiermee de lamp aan- en uitzetten. Deze plafondventilator is uitgerust met een timer en gaat na de vooraf ingestelde tijd automatisch uit, ideaal voor 's nachts. Diversen. Plafondventilator Wings 42 Staal. - Product ID 46488

Plafondventilator Wings 42 Staal-32%
Bekijk Aanbieding
€412,00
Plafondventilator Wings Wit

Plafondventilator Wings Wit

€359,95

Een hele mooie strakke ventilator! Deze vin wordt geleverd met een lamp unit zodat u bijvoorbeeld in de winter de lamp unit kan monteren en in de zomer kunt u deze er weer afhalen (de onderkant is dan strak metaal). Er worden 4 bladen bij geleverd met een doorsnede van 132 cm en de kleur aan de ene kant is glimmend wit en de andere kant is Eiken kleurig.Ook heeft u bij deze ventilator de keuze om de ventilator met 2, 3 of 4 bladen te monteren. Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen en om de lamp aan of uit te schakelen.De hoogte van deze ventilator is of 45 cm. Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is glimmend wit van kleur en het glas onder de ventilator is mat wit. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Wings wit kopen.

Plafondventilator Wings Mat-chroom

Plafondventilator Wings Mat-chroom

€359,95

Een hele mooie strakke ventilator! Deze vin wordt geleverd met een lamp unit zodat u bijvoorbeeld in de winter de lamp unit kan monteren en in de zomer kunt u deze er weer afhalen (de onderkant is dan strak metaal). Er worden 4 bladen bij geleverd met een doorsnede van 132 cm en de kleur aan de ene kant is licht-grijs en de andere kant is Wenge kleurig.Ook heeft u bij deze ventilator de keuze om de ventilator met 2, 3 of 4 bladen te monteren. Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen en om de lamp aan of uit te schakelen.De hoogte van deze ventilator is of 45 cm. Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is mat-chroom van kleur en het glas onder de ventilator is mat wit. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Wings mat-chroom kopen.

SUPER
KORTING
-89%-70%-67%-62%-64%
Plafondventilator Fly Wit

Plafondventilator Fly Wit

€296,95

Ventilator met 3 houten bladen, en geschikt voor 2 lichtbronnen van max. 40 Watt (excl.). Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 6 snelheden van de vin te regelen en om de lamp te dimmen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 35 cm of 42 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is wit van kleur en de bladen zijn wit gelakt, het glas is mat wit van kleur. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fly wit kopen.

Plafondventilator Fanaway Evo 1 M-chr

Plafondventilator Fanaway Evo 1 M-chr

€489,00

Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant vande ventilator is 36 cm. De vin is mat-chroom van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. De lamp is een 55 Watt T5 TL buis (incl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 1 M-chr kopen.

Plafondventilator Fanaway Evo 1 Wit

Plafondventilator Fanaway Evo 1 Wit

€459,00

Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant vande ventilator is 36 cm. De vin is wit van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. De lamp is een 55 Watt T5 TL buis (incl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 1 Wit kopen.

Plafondventilator Fanaway Evo 2 Wit

Plafondventilator Fanaway Evo 2 Wit

€409,00

Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant vande ventilator is 36 cm. De vin is wit van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. Als lichtbron kunt u 3 lichtbronnen gebruiken van maximaal 20 Watt (excl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 2 Wit kopen.

Plafondventilator Air 56 Brons

Plafondventilator Air 56 Brons

-35%

Royale plafondventilator met vijf houten bladen die voor heerlijke verkoeling zorgen. Tevens is de "fan" voorzien van een lamp waardoor deze perfect als vervanging kan dienen op een normaal lichtpunt. Deze ventilator heeft een zomer- en winterstand. Glas ø142cm - op twee hoogtes te hangen 48 of 71cm totaal (foto is 71cm) - plafondbevestiging ø15cm - glas ø21cm De ventilator is uitgevoerd met twee trekschakelaars, één voor de lamp en één om de bladen in drie verschillende snelheden te laten draaien. Aanbieding Plafondventilator Air 56 brons kopen.

€226,00
Plafondventilator Fanaway Evo 2 M-chr

Plafondventilator Fanaway Evo 2 M-chr

€449,00

Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant van de ventilator is 36 cm. De vin is mat-chroom van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. Als lichtbron kunt u 3 lichtbronnen gebruiken van maximaal 20 Watt (excl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 2 M-chr kopen.

Plafondventilator Fanaway Evo 2 Chr

Plafondventilator Fanaway Evo 2 Chr

€439,00

Als deze ventilator aan gezet wordt, klappen de bladen automatisch uit. Als de ventilator uit gezet worden de bladen weer ingeklapt. Als de bladen zijn ingeklapt onstaat er een mooie moderne hanglamp. Doorsnede uitgeklapt 122 cm, doorsnede ingeklapt 47, 5 cm, de hoogte van deze van plafond tot onderkant van de ventilator is 36 cm. De vin is Glimmend chroom van kleur met transparante kunststof bladen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de 3 snelheden van deze ventilator regelen en de lamp is daarmee aan en uit te doen. Als lichtbron kunt u 3 lichtbronnen gebruiken van maximaal 20 Watt (excl.).Het verschil van de Evo2  t.o.v de Evo 1 is dat de Evo 1 een 55 Watt Tl buis als lichtbron heeft en er bevind zich een metalen ring aan de onderzijde van de kap. De Evo 2 heeft 3x E27 fittingen waar 3x 20 Watt lichtbronnen in geplaatst kunnen worden (excl.). Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fanaway Evo 2 Chr kopen.

Turbo Ii Plafondventilator

Turbo Ii Plafondventilator

-10%

Soort Lichtbron inclusief Gl Aanbieding Turbo II plafondventilator kopen.

€85,90
Havanna Plafondventilator

Havanna Plafondventilator

-9%

Soort Lichtbron inclusief HalogenlampenLichtbron 1 x 80 WLichtbronnen inclusiefWattage 80 Aantal lichtbronnen 1 Lamp voor lichtbronnen met energie-effici Aanbieding Havanna plafondventilator kopen.

€202,90
Trigona Plafondventilator

Trigona Plafondventilator

-9%

Soort Lichtbron inclusief EnergiesparlampenLichtbron 2 x 11 WLichtbronnen inclusiefWattage 11 Aantal lichtbronnen 2 Lamp voor lichtbronnen met energie-effici Aanbieding Trigona plafondventilator kopen.

€223,90
Airplane Plafondventilator

Airplane Plafondventilator

-10%

Plafondventilator 105 cm, zilverkleurige propellers; 10 jr beperkte garantiePlafondventilator Airplane, regelbaar in drie standen (vermogen 48/34/24 watt, omw./min 250/200/150), 10 jaar beperkte fabrieksgarantie. Een Westinghouse ... Aanbieding Airplane plafondventilator kopen.

€85,90
Industrial Plafondventilator, Wit

Industrial Plafondventilator, Wit

-12%

Plafondventilator 122 cm voor een beter kamerklimaat, wit, 10 jaar beperkte fabrieksgarantiePlafondventilator Industrial drietraps regelbaar (vermogen 52/35/25 watt, omw/min 240/165/115) 10 jaar beperkte fabrieksgarantie. Een Westinghouse ... Aanbieding Industrial plafondventilator, wit kopen.

€75,90
Plafondventilator Transparant

Plafondventilator Transparant

€219,95

Ventilator met 5 kunstof bladen, er bevinden zich trekkoordjes aan de vin voor 3 snelheden. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 28, 5 cm of 21, 5 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is chroom kleurig met kunststof. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Transparant kopen.

Plafondventilator Rotor

Plafondventilator Rotor

€274,95

Ventilator met 5 houten bladen, geschikt voor een lichtbron van max. 75 Watt (excl). Er bevinden zich trekkoordjes aan de vin voor 3 snelheden en om de lamp aan en uit te doen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 34, 5 cm of 42, 5 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). U kunt de bladen monteren zodat ze grijs zijn of andersom en dan hebben ze een kerzenkleur print, het motorhuis is mat-chroom. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Rotor kopen.

Plafondventilator Rotor Wit

Plafondventilator Rotor Wit

€274,95

Ventilator met 5 houten bladen, geschikt voor een lichtbron van max. 75 Watt (excl). Er bevinden zich trekkoordjes aan de vin voor 3 snelheden en om de lamp aan en uit te doen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 34, 5 cm of 42, 5 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). De bladen zijn glimmend wit en het motorhuis is wit. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Rotor wit kopen.

Plafondventilator Fly Mat-chroom

Plafondventilator Fly Mat-chroom

€296,95

Ventilator met 3 houten bladen, en geschikt voor 2 lichtbronnen van max. 40 Watt (excl.). Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 5 snelheden van de vin te regelen en om de lamp te dimmen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 35 cm of 42 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is mat-chroom kleurig en de bladen zijn zilver gelakt, het glas is mat wit van kleur. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Fly mat-chroom kopen.

Plafondventilator Schans

Plafondventilator Schans

€249,95

Ventilator met 5 houten bladen, en geschikt voor 2 lichtbronnen van max. 40 Watt (excl.). Deze ventilator wordt geleverd incl. afstandsbediening om de 3 snelheden van de vin te regelen en om de lamp te dimmen. Doorsnede 132 cm, de hoogte is of 37 cm of 40 cm (stang is er tusenuit te halen). Incl schakelaar voor zomer en winterstand op het motorhuis (dan draait de vin de andere kant op). Het motorhuis is glimmend wit van kleur en de bladen zijn wit gelakt, het glas is mat wit van kleur. Levertijd ong. 1 a 2 weken. Aanbieding Plafondventilator Schans kopen.The Bridge Uomo 061119 Schrijfmappen Brown »
« Plafondventilator Air 56 BronsDagaanbiedingen 20 augustus 2014
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox