Reisenthel Toilettas Met Ophanghaak

Reisenthel toilettas in stevige kwaliteit,  als deze tas is uitgeklapt komt er een ophanghaak tevoorschijn. Binnenin een steekvak,  twee ritsvakken, vier gaasvakjes voor flessen, een groot gaasvak en een uitneembare spiegel. Wonen/Badkamer. Reisenthel Toilettas Met Ophanghaak. - Product ID 6107090031

Reisenthel Toilettas Met Ophanghaak TIP!
Bekijken
Reisenthel Toilettas

Reisenthel Toilettas

€24,90

Reisenthel toilettas, eenvoudig op te rollen en vast te zetten met een eenvoudig kliksysteem. Op deze manier blijven de spullen ook tijdens de reis keurig op hun plek zitten. De tas kan vrijwel overal aan bevestigd worden of het nu een klein haakje is of de rails van het douchegordijn. Aan de binnenkant zit een uitneembaar spiegeltje, drie opbergvakjes en een gegaasd opbergvak. Aanbieding Reisenthel Toilettas kopen.

Reisenthel Toilettas 3 L

Reisenthel Toilettas 3 L

€16,95

Toilettas in een geweven kwaliteit voorzien van een handige vakken. De toilettas is 23, 5 x 21 x 10 cm. Verder is de toilettas voorzien van een spiegeltje, een hanglus en heeft het een inhoud van 3 liter. Aanbieding Reisenthel Toilettas 3 L kopen.

Reisenthel Toilettas XL 6l

Reisenthel Toilettas XL 6l

€24,95

Toilettas in een geweven kwaliteit voorzien van een handige vakken. De toilettas is 28 x 25 x 10 cm. Verder is de toilettas voorzien van een spiegeltje, een hanglus en heeft het een inhoud van 6 liter. Aanbieding Reisenthel Toilettas XL 6L kopen.

Reisenthel Toilettas Met All-over Print

Reisenthel Toilettas Met All-over Print

€16,90

Reisenthel toilettas met all-over print. Dit model is uitgevoerd met op de bovenzijde een grote lus. Aan de binnenzijde bevindt zich een haak waar het model, indien opengevouwen, aan opgehangen kan worden. Wanneer uitgevouwen, bestaat dit model uit twee ritsvakken, een spiegeltje, een opbergvak aan de bovenzijde en een ruim opbergvak aan de onderzijde voorzien van een viertal kleinere zakjes. Deze toilettas is afgewerkt met een Reisenthel merkdetail. Aanbieding Reisenthel Toilettas met all-over print kopen.

Reisenthel Toilettas Rood

Reisenthel Toilettas Rood

€13,90

Rode toilettas van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas rood kopen.

Reisenthel Toilettas Grijs

Reisenthel Toilettas Grijs

€13,90

Donkergrijze toilettas van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas grijs kopen.

Reisenthel Toilettas Retro

Reisenthel Toilettas Retro

€13,90

Retro toilettas van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas retro kopen.

Reisenthel Toilettas Met Bloemenprint

Reisenthel Toilettas Met Bloemenprint

€13,90

Toilettas met vrolijke bloemenprint van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas met bloemenprint kopen.

Reisenthel Toilettas Met Stippendessin

Reisenthel Toilettas Met Stippendessin

€13,90

Toilettas met een gekleurd stippendessin van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas met stippendessin kopen.

Reisenthel Uitklapbare Toilettas Met All-over Print

Reisenthel Uitklapbare Toilettas Met All-over Print

€24,90

Reisenthel toilettas met all-overprint. Dit model is uitgevoerd met een overslag met haaksluiting en kan daar, indien opengevouwen, aan opgehangen worden. Aan de onderzijde bevindt zich dan een toilettas met twee afsluitbare vakken, daarboven twee extra ritsvakken en bovenaan een kleine spiegel voor drie kleinere vakken. Deze toilettas is afgewerkt met een Reisenthel merkdetail. Aanbieding Reisenthel Uitklapbare toilettas met all-over print kopen.

Reisenthel Toilettas Met Grafische Print

Reisenthel Toilettas Met Grafische Print

€13,90

Reisenthel toilettas van textiel met grafische print. Dit model is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie steekvakjes. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas met grafische print kopen.

Reisenthel Ophang Toilettas Retro

Reisenthel Ophang Toilettas Retro

€16,90

Retro Reisenthel toilettas in stevige kwaliteit, als deze tas is uitgeklapt komt er een ophanghaak tevoorschijn. Binnenin een steekvak, twee ritsvakken, vier gaasvakjes voor flessen, een groot gaasvak en een uitneembare spiegel. De toilettas heeft een inhoud van 3 liter en een draagvermogen van 3 kilogram. Aanbieding Reisenthel Ophang toilettas retro kopen.

Reisenthel Toilettas Rood Met Stippen

Reisenthel Toilettas Rood Met Stippen

€13,90

Rode toilettas met stippen van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze rode toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas rood met stippen kopen.

Reisenthel Ophang Toilettas, Bloemenprint

Reisenthel Ophang Toilettas, Bloemenprint

€16,90

Reisenthel toilettas met bloemenprint in stevige kwaliteit, als deze tas is uitgeklapt komt er een ophanghaak tevoorschijn. Binnenin een steekvak, twee ritsvakken, vier gaasvakjes voor flessen, een groot gaasvak en een uitneembare spiegel. De toilettas heeft een inhoud van 3 liter en een draagvermogen van 3 kilogram. Aanbieding Reisenthel Ophang toilettas, bloemenprint kopen.

Reisenthel Oprolbare Toilettas Met Bloemen

Reisenthel Oprolbare Toilettas Met Bloemen

€24,90

Toilettas van Reisenthel met vrolijke bloemenprint. Deze toilettas is eenvoudig op te rollen en vast te zetten met een kliksysteem. Op deze manier blijven de spullen ook tijdens de reis keurig op hun plek zitten. De tas kan vrijwel overal aan bevestigd worden, bijvoorbeeld aan een haakje op de deur in de badkamer. Aan de binnenkant zit een uitneembaar spiegeltje, drie opbergvakjes en een gegaasd opbergvak. Aanbieding Reisenthel Oprolbare toilettas met bloemen kopen.

Reisenthel Oprolbare Toilettas Rood

Reisenthel Oprolbare Toilettas Rood

€24,90

Rode toilettas van Reisenthel. Deze toilettas is eenvoudig op te rollen en vast te zetten met een kliksysteem. Op deze manier blijven de spullen ook tijdens de reis keurig op hun plek zitten. De tas kan vrijwel overal aan bevestigd worden, bijvoorbeeld aan een haakje op de deur in de badkamer. Aan de binnenkant zit een uitneembaar spiegeltje, drie opbergvakjes en een gegaasd opbergvak. Aanbieding Reisenthel Oprolbare toilettas rood kopen.

Reisenthel Oprolbare Toilettas Met Stippen

Reisenthel Oprolbare Toilettas Met Stippen

€24,90

Bruine toilettas van Reisenthel met stippen. Deze toilettas is eenvoudig op te rollen en vast te zetten met een kliksysteem. Op deze manier blijven de spullen ook tijdens de reis keurig op hun plek zitten. De tas kan vrijwel overal aan bevestigd worden, bijvoorbeeld aan een haakje op de deur in de badkamer. Aan de binnenkant zit een uitneembaar spiegeltje, drie opbergvakjes en een gegaasd opbergvak. Aanbieding Reisenthel Oprolbare toilettas met stippen kopen.

Reisenthel Toilettas Lichtblauw Met Bloemen

Reisenthel Toilettas Lichtblauw Met Bloemen

€13,90

Lichtblauwe toilettas met vrolijke bloemenprint van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas lichtblauw met bloemen kopen.


-86%-75%-70%-94%-83%-83%-53%-70%

Reisenthel Toilettas »
« Simplehuman Pedaalemmer


Dagaanbiedingen 27 januari 2015
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag


Nieuwe aanbiedingen in je mailbox: