Reisenthel Toilettas Met Ophanghaak

Reisenthel Toilettas Met Ophanghaak Reisenthel Toilettas In Stevige Kwaliteit,  als Deze tas Is Uitgeklapt Komt Er een Ophanghaak Tevoorschijn. Binnenin Een Steekvak,  twee Ritsvakken, Vier Gaasvakjes Voor Flessen, Een Groot Gaasvak En een Uitneembare Spiegel. Wonen/badkamer. - Product ID 6107090031
Reisenthel Toilettas Met OphanghaakTIP!
Bekijken
Reisenthel WraPCosmetic Hangende Toilettas

Reisenthel WraPCosmetic Hangende Toilettas

€24,90 Deze toilettas van Reisenthel is op te rollen. Hij bespaart veel ruimte in de tas en is dus ideaal voor op reis! Dit tasje heeft een spiegeltje en een verborgen vakje. Een kleine toilettas die uitgerold plek heeft voor alle toiletspullen! Aanbieding Reisenthel Wrapcosmetic Hangende Toilettas kopen.
Reisenthel Toilettas

Reisenthel Toilettas

€13,90 Reisenthel toilettas, eenvoudig op te rollen en vast te zetten met een eenvoudig kliksysteem. Op deze manier blijven de spullen ook tijdens de reis keurig op hun plek zitten. De tas kan vrijwel overal aan bevestigd worden of het nu een klein haakje is of de rails van het douchegordijn. Aan de binnenkant zit een uitneembaar spiegeltje, drie opbergvakjes en een gegaasd opbergvak. Aanbieding Reisenthel Toilettas kopen.
Reisenthel Toilettas Met Bloemenprint

Reisenthel Toilettas Met Bloemenprint

€13,90 Toilettas met vrolijke bloemenprint van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas met bloemenprint kopen.
Reisenthel Toilettas Retro

Reisenthel Toilettas Retro

€13,90 Retro toilettas van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas retro kopen.
Reisenthel Toilettas Grijs

Reisenthel Toilettas Grijs

€13,90 Donkergrijze toilettas van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas grijs kopen.
Reisenthel Toilettas Rood

Reisenthel Toilettas Rood

€13,90 Rode toilettas van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas rood kopen.
Reisenthel Toilettas Met All-over Print

Reisenthel Toilettas Met All-over Print

€16,90 Reisenthel toilettas met all-over print. Dit model is uitgevoerd met op de bovenzijde een grote lus. Aan de binnenzijde bevindt zich een haak waar het model, indien opengevouwen, aan opgehangen kan worden. Wanneer uitgevouwen, bestaat dit model uit twee ritsvakken, een spiegeltje, een opbergvak aan de bovenzijde en een ruim opbergvak aan de onderzijde voorzien van een viertal kleinere zakjes. Deze toilettas is afgewerkt met een Reisenthel merkdetail. Aanbieding Reisenthel Toilettas met all-over print kopen.
Reisenthel Toilettas Lichtblauw Met Bloemen

Reisenthel Toilettas Lichtblauw Met Bloemen

€13,90 Lichtblauwe toilettas met vrolijke bloemenprint van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas lichtblauw met bloemen kopen.
Reisenthel Oprolbare Toilettas Met Stippen

Reisenthel Oprolbare Toilettas Met Stippen

€24,90 Bruine toilettas van Reisenthel met stippen. Deze toilettas is eenvoudig op te rollen en vast te zetten met een kliksysteem. Op deze manier blijven de spullen ook tijdens de reis keurig op hun plek zitten. De tas kan vrijwel overal aan bevestigd worden, bijvoorbeeld aan een haakje op de deur in de badkamer. Aan de binnenkant zit een uitneembaar spiegeltje, drie opbergvakjes en een gegaasd opbergvak. Aanbieding Reisenthel Oprolbare toilettas met stippen kopen.
Reisenthel Oprolbare Toilettas Rood

Reisenthel Oprolbare Toilettas Rood

€24,90 Rode toilettas van Reisenthel. Deze toilettas is eenvoudig op te rollen en vast te zetten met een kliksysteem. Op deze manier blijven de spullen ook tijdens de reis keurig op hun plek zitten. De tas kan vrijwel overal aan bevestigd worden, bijvoorbeeld aan een haakje op de deur in de badkamer. Aan de binnenkant zit een uitneembaar spiegeltje, drie opbergvakjes en een gegaasd opbergvak. Aanbieding Reisenthel Oprolbare toilettas rood kopen.
Reisenthel Oprolbare Toilettas Met Bloemen

Reisenthel Oprolbare Toilettas Met Bloemen

€24,90 Toilettas van Reisenthel met vrolijke bloemenprint. Deze toilettas is eenvoudig op te rollen en vast te zetten met een kliksysteem. Op deze manier blijven de spullen ook tijdens de reis keurig op hun plek zitten. De tas kan vrijwel overal aan bevestigd worden, bijvoorbeeld aan een haakje op de deur in de badkamer. Aan de binnenkant zit een uitneembaar spiegeltje, drie opbergvakjes en een gegaasd opbergvak. Aanbieding Reisenthel Oprolbare toilettas met bloemen kopen.
Reisenthel Ophang Toilettas, Bloemenprint

Reisenthel Ophang Toilettas, Bloemenprint

€16,90 Reisenthel toilettas met bloemenprint in stevige kwaliteit, als deze tas is uitgeklapt komt er een ophanghaak tevoorschijn. Binnenin een steekvak, twee ritsvakken, vier gaasvakjes voor flessen, een groot gaasvak en een uitneembare spiegel. De toilettas heeft een inhoud van 3 liter en een draagvermogen van 3 kilogram. Aanbieding Reisenthel Ophang toilettas, bloemenprint kopen.
Reisenthel Toilettas Rood Met Stippen

Reisenthel Toilettas Rood Met Stippen

€13,90 Rode toilettas met stippen van het merk Reisenthel. Dit model heeft een inhoud van 4 liter en is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie grote lussen om bijvoorbeeld flesjes deodorant of parfum op z'n plek te houden. Deze rode toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een grote lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas rood met stippen kopen.
Reisenthel Ophang Toilettas Retro

Reisenthel Ophang Toilettas Retro

€16,90 Retro Reisenthel toilettas in stevige kwaliteit, als deze tas is uitgeklapt komt er een ophanghaak tevoorschijn. Binnenin een steekvak, twee ritsvakken, vier gaasvakjes voor flessen, een groot gaasvak en een uitneembare spiegel. De toilettas heeft een inhoud van 3 liter en een draagvermogen van 3 kilogram. Aanbieding Reisenthel Ophang toilettas retro kopen.
Reisenthel Toilettas Met Grafische Print

Reisenthel Toilettas Met Grafische Print

€13,90 Reisenthel toilettas van textiel met grafische print. Dit model is aan de binnenzijde voorzien van een ritsvakje en drie steekvakjes. Deze toilettas van Reisenthel sluit met een ritssluiting en is uitgevoerd met een lus. Aanbieding Reisenthel Toilettas met grafische print kopen.
Reisenthel Uitklapbare Toilettas Met All-over Print

Reisenthel Uitklapbare Toilettas Met All-over Print

€24,90 Reisenthel toilettas met all-overprint. Dit model is uitgevoerd met een overslag met haaksluiting en kan daar, indien opengevouwen, aan opgehangen worden. Aan de onderzijde bevindt zich dan een toilettas met twee afsluitbare vakken, daarboven twee extra ritsvakken en bovenaan een kleine spiegel voor drie kleinere vakken. Deze toilettas is afgewerkt met een Reisenthel merkdetail. Aanbieding Reisenthel Uitklapbare toilettas met all-over print kopen.
Reisenthel Toilettas Case 1

Reisenthel Toilettas Case 1

€5,95 Universele organizer voor cosmetica en alle andere losse spulletjes in een handtas Aanbieding Reisenthel Toilettas Case 1 kopen.
Reisenthel Toilettas Cosmeticbag

Reisenthel Toilettas Cosmeticbag

€24,95 De vele zakken van deze handige cosmeticazak garanderen je mooie reizen! Aanbieding Reisenthel Toilettas Cosmeticbag kopen.
Reisenthel Toilettas Toiletbag XL

Reisenthel Toilettas Toiletbag XL

€24,95 Royale toilettas voor veel comfort tijdens lange reizen Aanbieding Reisenthel Toilettas Toiletbag XL kopen.
Reisenthel Toilettas Travelcosmetic

Reisenthel Toilettas Travelcosmetic

€13,95 Deze toilettas brengt niet alleen kleur in je reisspullen, maar ook orde. Je kan makkelijk al je make-up- en douchespullen kwijt in deze overzichtelijke tas. Aanbieding Reisenthel Toilettas Travelcosmetic kopen.
Reisenthel Toilettas Mini Maxi

Reisenthel Toilettas Mini Maxi

€3,47 Met de Mini Maxi Laundrybag zal je koffer even netjes gepakt terugkomen van op reis als wanneer je bent vertrokken, want deze tas houdt propere kledij gescheiden van vuile kledij. En als je toevallig meer plaats nodig hebt in je koffer, dan kan deze tas perfect dienst doen als schoenzak. Aanbieding Reisenthel Toilettas Mini Maxi kopen. €4,95Reisenthel Toilettas »
« Simplehuman Pedaalemmer
Aanbieding zoeken: Dameskleding Damesschoenen Herenkleding Herenschoenen Kinderkleding Babykleding Sportkleding
Aanbiedingen in de spotlight
... loading deals ...Bekijk de aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox