Stanley Gereedschapswagen 1-79-206

Stanley Gereedschapswagen 1-79-206 Stanley Gereedschapswagen 1-79-206 Zeer Ruime En Veelzijdige Gereedschapswagen Met Een Handig Schuifsysteem, Een Afneembare Koffer En Afneembaar Ladenblok Powertoolshop/gereedschapsopbergsystemen. - Product ID 327623
Stanley Gereedschapswagen 1-79-206DEAL
Bekijk Aanbieding
€154,80
Gereedschapswagen Mammoet XL

Gereedschapswagen Mammoet XL

€2995 De grootste en meest uitgebreide gereedschapswagen uit het assortiment van Datona is de Mammoet gereedschapswagen. De Mammoet gereedschapswagen is met zijn afmeting van 2 meter de krachtigste en meest veelzijdige gereedschapswagen. Deze gereedschapswagen met luchtbanden is inzetbaar op elk terrein. Of het nu op een pitstraat is of bedrijventerrein, de gereedschapswagen is overal inzetbaar. De gereedschapswagen beschikt over een werkbank. Super handig voor het klussen op locatie.Met 7 gereedschap Aanbieding Gereedschapswagen Mammoet XL kopen.
Gereedschapswagen Rvs 6 Laden

Gereedschapswagen Rvs 6 Laden

€299,00 IndustriĆ«le gereedschapwagen met 6 solide dubbel kogelgelagerde laden. Het gehele buitenwerk van deze wagen is van roestvrijstaal, het binnenwerk is van stevig en dik plaatstaal gefrabiceerd. Deze wagen wordt geleverd met vier stabiele zwenkwielen met rem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen voor een goede wendbaarheid. Tevens voorzien van handige stuurgreep. De laden zijn 100% uittrekbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. een cilinderslot is de wagen geheel afsluitbaar. Deze hogekwaliteits gereedschapwagen heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle industriĆ«le eigenschappen. Al onze gereedschapswagens en -kisten zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn kras- en slagvast. Het is mogelijk om een werkbank met deze gereedschapswagen te combineren die u eenvoudig onder het werkblad plaatst. Deze gereedschapwagen wordt zonder gereedschap geleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om de wagen te laten vullen met industrieel gereedschap naar wens. Tevens professionele RVS topkist verkrijgbaar.Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby.Deze werkplaatswagen wordt gemonteerd geleverd. Onmisbaar in de professionele werkplaats! Aanbieding Gereedschapswagen RVS 6 laden kopen.
Gereedschapswagen Rvs 15 Laden

Gereedschapswagen Rvs 15 Laden

€995,00 Supergrote, robuuste RVS gereedschapswagen met 15 solide dubbel kogelgelagerde laden, de onderste laden zijn zelfs tweemaal dubbel kogelgelagerd! Deze zeer zwaar uitgevoerde wagen wordt geleverd met vier stabiele zwenkwielen (met rem) voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen voor een goede wendbaarheid. De multifunctionele gereedschapwagen is tevens voorzien van handige stuurgreep die u naar keuze kunt monteren zoals de zwenkwielen (rechter- of linkerzijde). De laden zijn 100% uitschuifbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. een cilinderslot is de wagen geheel en deels afsluitbaar. Deze hogekwaliteits gereedschapswagen heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle industriele eigenschappen. Al onze gereedschapswagens en -kisten zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn kras- en slagvast. Deze gereedschapwagen wordt zonder gereedschap geleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om de wagen te laten vullen met industrieel gereedschap naar wens. Het zal u niet ontbreken aan opslagcapaciteit. Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby.Dit complete werkstation wordt gemonteerd geleverd. Aanbieding Gereedschapswagen RVS 15 laden kopen.
Werkbank Met Gereedschapswagen

Werkbank Met Gereedschapswagen

€499,00 Uiterst stabiele constructie met stalen onderstel. Deze hogekwaliteits werkbank heeft een mooie vormgeving en is voorzien van een mooi afgewerkt stalen blad. Al onze werkbanken zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een kras- en slagvaste poedercoating, geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Deze werktafel heeft een ergonomische werkhoogte van 95 cm en heeft een open struktuur. U kunt daarom een gereedschapswagen met 5 laden en robuuste wielen onder deze werkbank plaatsen. Deze combinatie is zeer solide en kan de zwaarste werkzaamheden aan! Het werkblad is van ABS kunststof en is geluiddempend en eenvoudig te vervangen. Aanbieding Werkbank met gereedschapswagen kopen.
Verrijdbare Werkbank En Gereedschapswagen

Verrijdbare Werkbank En Gereedschapswagen

€1799 Supergrote, robuuste mobiele werkbank met 17 solide dubbel kogelgelagerde laden. Deze zeer zwaar uitgevoerde wagen wordt geleverd met zes stabiele wielen, waarvan vier zwenkwielen met rem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen voor een goede wendbaarheid. De multifunctionele werkbank is tevens voorzien van handige stuurgrepen. De laden zijn 100% uittrekbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. twee cilindersloten is de werkbank geheel en deels afsluitbaar. Deze hogekwaliteits werkbank met laden heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle eigenschappen zodat juist ook industrieel gebruik geen enkel probleem is. Al onze werkbanken hoogwaardig afgewerkt en hebben een kras- en slagvaste poedercoating. Het zal u niet ontbreken aan opslagcapaciteit. Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby. Dit complete werkstation wordt gemonteerd geleverd in de kleur racing red, maar is ook verkrijgbaar in de kleuren cool white en piano black. Aanbieding Verrijdbare werkbank en gereedschapswagen kopen.
Gereedschapswagen En Werkbank Rvs 10 Laden

Gereedschapswagen En Werkbank Rvs 10 Laden

€895,00 Supergrote, robuuste RVS gereedschapswagen met ruime gereedschapskast en 10 solide dubbel kogelgelagerde laden, de onderste laden zijn zelfs tweemaal dubbel kogelgelagerd! Voorzien van een dik eikenhouten werkblad zodat u deze wagen ook als professionele werkbank kunt gebruiken. Deze zeer zwaar uitgevoerde wagen wordt geleverd met vier stabiele zwenkwielen (met rem) voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen goede wendbaarheid. De multifunctionele gereedschapwagen is tevens voorzien van handige stuurgreep die u naar keuze kunt monteren zoals de zwenkwielen (rechter- of linkerzijde). De laden zijn 100% uitschuifbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. twee cilindersloten is de wagen geheel en deels afsluitbaar. Deze hogekwaliteits gereedschapwagen heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle industriele eigenschappen. Al onze gereedschapswagens en -kisten zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn kras- en slagvast. Deze gereedschapswagen wordt zonder gereedschap geleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om de wagen te laten vullen met industrieel gereedschap naar wens. Het zal u niet ontbreken aan opslagcapaciteit. Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby.Dit complete werkstation wordt gemonteerd geleverd. Aanbieding Gereedschapswagen en werkbank RVS 10 laden kopen.
Gereedschapswagen En Werkbank 17 Laden

Gereedschapswagen En Werkbank 17 Laden

€1799 Supergrote, robuuste gereedschapswagen met 17 solide dubbel kogelgelagerde laden. Deze zeer zwaar uitgevoerde wagen wordt geleverd met zes stabiele wielen, waarvan twee zwenkwielen met rem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen voor een goede wendbaarheid. De multifunctionele gereedschapwagen is tevens voorzien van handige stuurgrepen. De laden zijn 100% uittrekbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. twee cilindersloten is de wagen geheel en deels afsluitbaar. Deze hogekwaliteits gereedschapwagen heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle eigenschappen zodat juist ok industrieel gebruik geen enkel probleem is. Al onze gereedschapswagens en -kisten zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een kras- en slagvaste poedercoating. Deze gereedschapkar wordt zonder gereedschap geleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om de wagen te laten vullen met industrieel gereedschap naar wens. Het zal u niet ontbreken aan opslagcapaciteit. Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby.Dit complete werkstation wordt gemonteerd geleverd in de kleur rood, maar is ook verkrijgbaar in wit en zwart. Aanbieding Gereedschapswagen en werkbank 17 laden kopen.
Stanley Fatmax Cantilever Gereedschapswagen

Stanley Fatmax Cantilever Gereedschapswagen

€104,95 Dankzij de FatMax Cantilever gereedschapswagen van Stanley heb je altijd je gereedschap bij de hand. De gereedschapswagen bestaat uit drie uitschuifbare delen waarin plek is voor groot en klein gereedschap. Goed voor vele jaren klusplezier! Aanbieding Stanley FatMax Cantilever Gereedschapswagen kopen. €129,95
Stanley Gereedschapswagen Mp 1-95-621

Stanley Gereedschapswagen Mp 1-95-621

€169,00 Stanley Gereedschapswagen MP 1-95-621 metalen/kunststof gereedschapswagen met 3 compartimenten, een telescopische handgreep en grote wielen. Aanbieding Stanley Gereedschapswagen MP 1-95-621 kopen.
Stanley Fatmax Gereedschapswagen Mp 1-95-622

Stanley Fatmax Gereedschapswagen Mp 1-95-622

€179,00 Stanley Fatmax Gereedschapswagen MP 1-95-622 metalen/kunststof gereedschapswagen met 4 compartimenten, een telescopische handgreep en grote wielen. Aanbieding Stanley Fatmax Gereedschapswagen MP 1-95-622 kopen.
Stanley Cantilever Gereedschapswagen 1-94-210

Stanley Cantilever Gereedschapswagen 1-94-210

€109,00 Stanley Cantilever Gereedschapswagen 1-94-210 ideale gereedschapswagen voor het vervoeren van grotere gereedschappen en toebehoren. Aanbieding Stanley Cantilever Gereedschapswagen 1-94-210 kopen.
Stanley Fatmax Gereedschapswagen 113l 1-94-850

Stanley Fatmax Gereedschapswagen 113l 1-94-850

€129,00 Stanley Fatmax Gereedschapswagen 113L 1-94-850 zeer ruime gereedschapswagen met uitneembaar compartiment voor het verticaal opbergen van gereedschap. Aanbieding Stanley Fatmax Gereedschapswagen 113L 1-94-850 kopen.
Stanley Contractor Galva Gereedschapswagen 1-95-828

Stanley Contractor Galva Gereedschapswagen 1-95-828

€115,00 Stanley Contractor Galva Gereedschapswagen 1-95-828 metalen en kunststof gereedschapswagen met ruime bak voor grote (elektrische) gereedschappen. Aanbieding Stanley Contractor Galva Gereedschapswagen 1-95-828 kopen.
Stanley Multifunctionele Gereedschapswagen Met 4 Compartimenten

Stanley Multifunctionele Gereedschapswagen Met 4 Compartimenten

€174,00 Multifunctionele gereedschapswagen van Stanley, type 1-95-621. De multifunctionaliteit komt tot uiting in de verschillende opbergvaken van deze gereedschapswagen. Aanbieding Stanley multifunctionele gereedschapswagen met 4 compartimenten kopen. €211,00
Stanley Gegalvaniseerde Gereedschapswagen Contractor, Met Bak

Stanley Gegalvaniseerde Gereedschapswagen Contractor, Met Bak

€99,00 Multifunctionele gereedschapswagen met afneembare koffer, geproduceerd door Stanley onder typenummer 1-95-828. Ideale wagen voor de opslag van alle soorten handgereedschap, ook voor grote elektrisch gereedschappen. Aanbieding Stanley gegalvaniseerde gereedschapswagen Contractor, met bak kopen. €124,00
Stanley Gele Gereedschapswagen Contractor, Met Bak

Stanley Gele Gereedschapswagen Contractor, Met Bak

€99,00 Multifunctionele gereedschapswagen met afneembare koffer, geproduceerd door Stanley onder typenummer 1-95-827. Ideale wagen voor de opslag van alle soorten handgereedschap, ook voor grote elektrisch gereedschappen. Aanbieding Stanley gele gereedschapswagen Contractor, met bak kopen. €124,00
Stanley Gereedschapswagen Contractor, Met Compartimenten

Stanley Gereedschapswagen Contractor, Met Compartimenten

€139,00 Een multifunctionele gereedschapswagen, uit de Contractor serie van Stanley, type 1-95-832. Het topmodel uit de Contractor serie door de inhoud die de koffer biedt, ideaal om meerdere soorten (elektrisch) gereedschap in op te slaan. Aanbieding Stanley gereedschapswagen Contractor, met compartimenten kopen. €174,00
Stanley Fat Max Gereedschapswagen 113l, Type 1-94-850

Stanley Fat Max Gereedschapswagen 113l, Type 1-94-850

€128,00 De Stanley Fat Max 1-94-850 is een gereedschapswagen met 113L inhoud. Een handige wagen geschikt voor de klusser die veel gereedschap mee wil nemen. De 1-94-850 heeft de volgende technische kenmerken - Handige opbergruimte voor zaag & waterpas. - Uitneembaar compartiment voor het verticaal opbergen van gereedschap. - Waterdicht. -Robuuste wielen - Uitneembare gereedschapsbak. - Ingebouwd slot. -V-gleuf voor gebruik als zaagbank. -Uitschuifbare handgreep. - Extra handgreep om de gereedschapwagen op te tillen Aanbieding Stanley Fat Max gereedschapswagen 113L, type 1-94-850 kopen. €169,00
Stanley Rolling Workshop 2 In 1 Gereedschapswagen

Stanley Rolling Workshop 2 In 1 Gereedschapswagen

€36,00 Een 2 in 1 gereedschapstrolley van Stanley, type 1-93-968. Deze trolley is snel op te splitsen in twee afzonderlijke compartimenten, namelijk een extra ruime gereedschapskoffer met uitneembare bak en een assortimentscarroussel (een originele variant op de assortimentsdoos) met ekselorganisers. Aanbieding Stanley Rolling workshop 2 in 1 gereedschapswagen kopen. €45,00
Stanley Multifunctionele Gereedschapswagen Fatmax

Stanley Multifunctionele Gereedschapswagen Fatmax

€194,00 Een FatMax multifunctionele gereedschapswagen van Stanley 1-95-622. Deze rollende werkplaats heeft een stevige kunststof omhulling en onderscheidt zich door het unieke, gepatenteerde schuifsysteem (zie de fotos). De gereedschapswagen heeft een telescopische handgreep en grote wielen zodat deze makkelijk te verrijden is. Aanbieding Stanley multifunctionele gereedschapswagen FatMax kopen. €237,00
Stanley Grote Gereedschapswagen Met 190 Liter Inhoud

Stanley Grote Gereedschapswagen Met 190 Liter Inhoud

€159,00 Grote gereedschapskist/trolley met 190 liter inhoud van Stanley, type 1-93-278. De trolley heeft een uitneembare bak en grote, stevige wielen die ver uit elkaar staan voor meer stabiliteit. Het is mogelijk om een handzaag of waterpas te bevestigen aan de gereedschapskist, daarnaast kan de deksel gebruikt worden als werkbank voor timmerhout. Praktisch zijn de uitklapbare metalen hendel om de gereedschapstrolley voort te trekken en de sterke metalen sluitingen. Aanbieding Stanley grote gereedschapswagen met 190 liter inhoud kopen. €193,00Stanley Fatmax Xtreme Duo Uitschuifmes 0-10-789 »
« Berghoff Straight Koekenpan 28 CM
Aanbieding zoeken: Dameskleding Damesschoenen Herenkleding Herenschoenen Kinderkleding Babykleding Sportkleding
Aanbiedingen in de spotlight
... loading deals ...Bekijk de aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox