Stanley Gereedschapswagen 1-79-206

Stanley Gereedschapswagen 1-79-206 Stanley Gereedschapswagen 1-79-206 Zeer Ruime En Veelzijdige Gereedschapswagen Met Een Handig Schuifsysteem, Een Afneembare Koffer En Afneembaar Ladenblok Powertoolshop/gereedschapsopbergsystemen. - Product ID 327623
Stanley Gereedschapswagen 1-79-206TIP!
Bekijken
Gereedschapswagen Mammoet XL

Gereedschapswagen Mammoet XL

€2995 De grootste en meest uitgebreide gereedschapswagen uit het assortiment van Datona is de Mammoet gereedschapswagen. De Mammoet gereedschapswagen is met zijn afmeting van 2 meter de krachtigste en meest veelzijdige gereedschapswagen. Deze gereedschapswagen met luchtbanden is inzetbaar op elk terrein. Of het nu op een pitstraat is of bedrijventerrein, de gereedschapswagen is overal inzetbaar. De gereedschapswagen beschikt over een werkbank. Super handig voor het klussen op locatie.Met 7 gereedschap Aanbieding Gereedschapswagen Mammoet XL kopen.
Gereedschapswagen Rvs 6 Laden

Gereedschapswagen Rvs 6 Laden

€299,00 IndustriĆ«le gereedschapwagen met 6 solide dubbel kogelgelagerde laden. Het gehele buitenwerk van deze wagen is van roestvrijstaal, het binnenwerk is van stevig en dik plaatstaal gefrabiceerd. Deze wagen wordt geleverd met vier stabiele zwenkwielen met rem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen voor een goede wendbaarheid. Tevens voorzien van handige stuurgreep. De laden zijn 100% uittrekbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. een cilinderslot is de wagen geheel afsluitbaar. Deze hogekwaliteits gereedschapwagen heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle industriĆ«le eigenschappen. Al onze gereedschapswagens en -kisten zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn kras- en slagvast. Het is mogelijk om een werkbank met deze gereedschapswagen te combineren die u eenvoudig onder het werkblad plaatst. Deze gereedschapwagen wordt zonder gereedschap geleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om de wagen te laten vullen met industrieel gereedschap naar wens. Tevens professionele RVS topkist verkrijgbaar.Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby.Deze werkplaatswagen wordt gemonteerd geleverd. Onmisbaar in de professionele werkplaats! Aanbieding Gereedschapswagen RVS 6 laden kopen.
Gereedschapswagen Rvs 15 Laden

Gereedschapswagen Rvs 15 Laden

€995,00 Supergrote, robuuste RVS gereedschapswagen met 15 solide dubbel kogelgelagerde laden, de onderste laden zijn zelfs tweemaal dubbel kogelgelagerd! Deze zeer zwaar uitgevoerde wagen wordt geleverd met vier stabiele zwenkwielen (met rem) voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen voor een goede wendbaarheid. De multifunctionele gereedschapwagen is tevens voorzien van handige stuurgreep die u naar keuze kunt monteren zoals de zwenkwielen (rechter- of linkerzijde). De laden zijn 100% uitschuifbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. een cilinderslot is de wagen geheel en deels afsluitbaar. Deze hogekwaliteits gereedschapswagen heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle industriele eigenschappen. Al onze gereedschapswagens en -kisten zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn kras- en slagvast. Deze gereedschapwagen wordt zonder gereedschap geleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om de wagen te laten vullen met industrieel gereedschap naar wens. Het zal u niet ontbreken aan opslagcapaciteit. Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby.Dit complete werkstation wordt gemonteerd geleverd. Aanbieding Gereedschapswagen RVS 15 laden kopen.
Werkbank Met Gereedschapswagen

Werkbank Met Gereedschapswagen

€499,00 Uiterst stabiele constructie met stalen onderstel. Deze hogekwaliteits werkbank heeft een mooie vormgeving en is voorzien van een mooi afgewerkt stalen blad. Al onze werkbanken zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een kras- en slagvaste poedercoating, geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Deze werktafel heeft een ergonomische werkhoogte van 95 cm en heeft een open struktuur. U kunt daarom een gereedschapswagen met 5 laden en robuuste wielen onder deze werkbank plaatsen. Deze combinatie is zeer solide en kan de zwaarste werkzaamheden aan! Het werkblad is van ABS kunststof en is geluiddempend en eenvoudig te vervangen. Aanbieding Werkbank met gereedschapswagen kopen.
Gevulde Gereedschapswagen 70-delig

Gevulde Gereedschapswagen 70-delig

€479,00 Robuuste gereedschapwagen met 5 solide dubbel kogelgelagerde lades, geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Alle lades zijn voorzien van een onverwoestbaar snelsluitsysteem, dit veiligheidssysteem is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat alle lades zijn beveiligd. De gevulde gereedschapswagen heeft 3 lades volledig gevuld met gereedschapsets. Deze wagen wordt geleverd met vier stabiele wielen, waarvan twee zwenkwielen met rem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn Aanbieding Gevulde gereedschapswagen 70-delig kopen.
Gevulde Gereedschapswagen 78-delig

Gevulde Gereedschapswagen 78-delig

€499,95 Robuuste gereedschapwagen met 5 solide dubbel kogelgelagerde lades, geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Alle lades zijn voorzien van een onverwoestbaar snelsluitsysteem, dit veiligheidssysteem is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat alle lades zijn beveiligd. De gevulde gereedschapswagen heeft 3 lades volledig gevuld met gereedschapsets. Deze wagen wordt geleverd met vier stabiele wielen, waarvan twee zwenkwielen met rem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn Aanbieding Gevulde gereedschapswagen 78-delig kopen.
Verrijdbare Werkbank En Gereedschapswagen

Verrijdbare Werkbank En Gereedschapswagen

€1799 Supergrote, robuuste mobiele werkbank met 17 solide dubbel kogelgelagerde laden. Deze zeer zwaar uitgevoerde wagen wordt geleverd met zes stabiele wielen, waarvan vier zwenkwielen met rem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen voor een goede wendbaarheid. De multifunctionele werkbank is tevens voorzien van handige stuurgrepen. De laden zijn 100% uittrekbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. twee cilindersloten is de werkbank geheel en deels afsluitbaar. Deze hogekwaliteits werkbank met laden heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle eigenschappen zodat juist ook industrieel gebruik geen enkel probleem is. Al onze werkbanken hoogwaardig afgewerkt en hebben een kras- en slagvaste poedercoating. Het zal u niet ontbreken aan opslagcapaciteit. Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby. Dit complete werkstation wordt gemonteerd geleverd in de kleur racing red, maar is ook verkrijgbaar in de kleuren cool white en piano black. Aanbieding Verrijdbare werkbank en gereedschapswagen kopen.
Gereedschapswagen En Werkbank Rvs 10 Laden

Gereedschapswagen En Werkbank Rvs 10 Laden

€895,00 Supergrote, robuuste RVS gereedschapswagen met ruime gereedschapskast en 10 solide dubbel kogelgelagerde laden, de onderste laden zijn zelfs tweemaal dubbel kogelgelagerd! Voorzien van een dik eikenhouten werkblad zodat u deze wagen ook als professionele werkbank kunt gebruiken. Deze zeer zwaar uitgevoerde wagen wordt geleverd met vier stabiele zwenkwielen (met rem) voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen goede wendbaarheid. De multifunctionele gereedschapwagen is tevens voorzien van handige stuurgreep die u naar keuze kunt monteren zoals de zwenkwielen (rechter- of linkerzijde). De laden zijn 100% uitschuifbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. twee cilindersloten is de wagen geheel en deels afsluitbaar. Deze hogekwaliteits gereedschapwagen heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle industriele eigenschappen. Al onze gereedschapswagens en -kisten zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn kras- en slagvast. Deze gereedschapswagen wordt zonder gereedschap geleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om de wagen te laten vullen met industrieel gereedschap naar wens. Het zal u niet ontbreken aan opslagcapaciteit. Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby.Dit complete werkstation wordt gemonteerd geleverd. Aanbieding Gereedschapswagen en werkbank RVS 10 laden kopen.
Gereedschapswagen En Werkbank 17 Laden

Gereedschapswagen En Werkbank 17 Laden

€1799 Supergrote, robuuste gereedschapswagen met 17 solide dubbel kogelgelagerde laden. Deze zeer zwaar uitgevoerde wagen wordt geleverd met zes stabiele wielen, waarvan twee zwenkwielen met rem voor gemakkelijk en veilig verplaatsen. Deze wielen zijn gelagerd om zo ook uitstekend te kunnen werken tijdens volledige belasting en zorgen voor een goede wendbaarheid. De multifunctionele gereedschapwagen is tevens voorzien van handige stuurgrepen. De laden zijn 100% uittrekbaar en deze zijn geheel naar wens in te delen, standaard geleverd met kunststof matten. D.m.v. twee cilindersloten is de wagen geheel en deels afsluitbaar. Deze hogekwaliteits gereedschapwagen heeft een mooie vormgeving en is voorzien van alle eigenschappen zodat juist ok industrieel gebruik geen enkel probleem is. Al onze gereedschapswagens en -kisten zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een kras- en slagvaste poedercoating. Deze gereedschapkar wordt zonder gereedschap geleverd, maar uiteraard is het ook mogelijk om de wagen te laten vullen met industrieel gereedschap naar wens. Het zal u niet ontbreken aan opslagcapaciteit. Geschikt voor industrie, garages, landbouw, hobby.Dit complete werkstation wordt gemonteerd geleverd in de kleur rood, maar is ook verkrijgbaar in wit en zwart. Aanbieding Gereedschapswagen en werkbank 17 laden kopen.
Stanley Fatmax Cantilever Gereedschapswagen

Stanley Fatmax Cantilever Gereedschapswagen

€104,95 Dankzij de FatMax Cantilever gereedschapswagen van Stanley heb je altijd je gereedschap bij de hand. De gereedschapswagen bestaat uit drie uitschuifbare delen waarin plek is voor groot en klein gereedschap. Goed voor vele jaren klusplezier! Aanbieding Stanley FatMax Cantilever Gereedschapswagen kopen. €129,95
Stanley Gereedschapswagen Mp 1-95-621

Stanley Gereedschapswagen Mp 1-95-621

€169,00 Stanley Gereedschapswagen MP 1-95-621 metalen/kunststof gereedschapswagen met 3 compartimenten, een telescopische handgreep en grote wielen. Aanbieding Stanley Gereedschapswagen MP 1-95-621 kopen.
Stanley Fatmax Gereedschapswagen Mp 1-95-622

Stanley Fatmax Gereedschapswagen Mp 1-95-622

€179,00 Stanley Fatmax Gereedschapswagen MP 1-95-622 metalen/kunststof gereedschapswagen met 4 compartimenten, een telescopische handgreep en grote wielen. Aanbieding Stanley Fatmax Gereedschapswagen MP 1-95-622 kopen.
Stanley Cantilever Gereedschapswagen 1-94-210

Stanley Cantilever Gereedschapswagen 1-94-210

€109,00 Stanley Cantilever Gereedschapswagen 1-94-210 ideale gereedschapswagen voor het vervoeren van grotere gereedschappen en toebehoren. Aanbieding Stanley Cantilever Gereedschapswagen 1-94-210 kopen.
Stanley Fatmax Gereedschapswagen 113l 1-94-850

Stanley Fatmax Gereedschapswagen 113l 1-94-850

€129,00 Stanley Fatmax Gereedschapswagen 113L 1-94-850 zeer ruime gereedschapswagen met uitneembaar compartiment voor het verticaal opbergen van gereedschap. Aanbieding Stanley Fatmax Gereedschapswagen 113L 1-94-850 kopen.
Stanley Contractor Galva Gereedschapswagen 1-95-828

Stanley Contractor Galva Gereedschapswagen 1-95-828

€115,00 Stanley Contractor Galva Gereedschapswagen 1-95-828 metalen en kunststof gereedschapswagen met ruime bak voor grote (elektrische) gereedschappen. Aanbieding Stanley Contractor Galva Gereedschapswagen 1-95-828 kopen.
Stanley Gereedschapswagen Mp

Stanley Gereedschapswagen Mp

€166,00 Multifunctionele gereedschapswagen van Stanley, type 1-95-621. De multifunctionaliteit komt tot uiting in de verschillende opbergvaken van deze gereedschapswagen. Aanbieding Stanley Gereedschapswagen MP kopen. €211,00
Stanley Gereedschapswagen 1-93-278

Stanley Gereedschapswagen 1-93-278

€159,95 Grote gereedschapskist/trolley met 190 liter inhoud van Stanley, type 1-93-278. De trolley heeft een uitneembare bak en grote, stevige wielen die ver uit elkaar staan voor meer stabiliteit. Het is mogelijk om een handzaag of waterpas te bevestigen aan de gereedschapskist, daarnaast kan de deksel gebruikt worden als werkbank voor timmerhout. Praktisch zijn de uitklapbare metalen hendel om de gereedschapstrolley voort te trekken en de sterke metalen sluitingen. Aanbieding Stanley Gereedschapswagen 1-93-278 kopen. €193,00
Stanley Gereedschapswagen Met Organizer

Stanley Gereedschapswagen Met Organizer

€64,95 Een verrijdbare gereedschapsbak van Stanley, type 1-92-904. Alles aan dit model is XL, de grote inzet, de wielen en natuurlijk de totale opslagruimte. De bak heeft twee uitklapbare assortimentsvakjes in de deksel en is makkelijk mee te nemen met de handgreep / duwbeugel. Af te sluiten met het metalen slot. Aanbieding Stanley Gereedschapswagen met organizer kopen. €98,00
Stanley Fatmax Cantilever Gereedschapswagen

Stanley Fatmax Cantilever Gereedschapswagen

€102,50 Multifunctionele gereedschapswagen van Stanley, type 1-94-210. De multifunctionaliteit komt tot uiting in de verschillende opbergvaken van deze gereedschapswagen. Aanbieding Stanley FatMax Cantilever Gereedschapswagen kopen. €157,00
Stanley Gereedschapswagen Fatmax 162210210

Stanley Gereedschapswagen Fatmax 162210210

€110,00 Gereedschapswagen Aanbieding Stanley gereedschapswagen FatMax 162210210 kopen.
Gereedschapswagen Metaal XL

Gereedschapswagen Metaal XL

€176,00 Een FatMax multifunctionele gereedschapswagen van Stanley 1-95-622. Deze rollende werkplaats heeft een stevige kunststof omhulling en onderscheidt zich door het unieke, gepatenteerde schuifsysteem (zie de foto's). De gereedschapswagen heeft een telescopische handgreep en grote wielen zodat deze makkelijk te verrijden is. Aanbieding gereedschapswagen metaal XL kopen. €237,00Stanley Fatmax Xtreme Duo Uitschuifmes 0-10-789 »
« Berghoff Straight Koekenpan 28 CM
Aanbieding zoeken: Dameskleding Damesschoenen Herenkleding Herenschoenen Kinderkleding Babykleding Sportkleding
Aanbiedingen in de spotlight
... loading deals ...Bekijk de aanbiedingen van vandaag


Ontvang direct nieuwe aanbiedingen in je mailbox