Tissot T-race

De sportieve Tissot T-Race is een hommage aan de motorsport. Met aerodynamische vormen en motorrace genspireerde elementen maakt dit horloge een verpletterende indruk. Het high-tech ogende kleurenpalet van zwart en andere in het oog springende kleuren maakt de stijl waarin dit horloge is gemaakt meer dan af. Tissot T-race.

Tissot T-race TIP!
Bekijken Zet op mijn verlanglijst
Tissot T-race Touch

Tissot T-race Touch

€430,00

Als je op zoek bent naar een sportmaatje, dan hoef je niet verder te kijken. De Tissot T-Race Touch biedt ultieme comfort door de kunstof band, maar zorgt er ook voor dat je tot het uiterste gaat vanwege de vele functies. Deze collectie meet al je tijden en ronden met zijn chronograaf functie, laat je niet vergeten hoe ver je moet gaan, maar geeft je ook de kracht om te laten zien hoe ver je al gekomen bent door het logboek. Het enige wat jij hoeft te doen is er voor te gaan en maak je geen zorgen, de kompas functie zorgt ervoor dat je de weg nooit kwijt raakt. Aanbieding Tissot T-Race Touch kopen.

Details
Tissot T-race Met Diamant

Tissot T-race Met Diamant

€665,00

De sportieve Tissot T-Race is een hommage aan de motorsport. Met aerodynamische vormen en motorrace genspireerde elementen maakt dit horloge een verpletterende indruk. Het high-tech ogende kleurenpalet van wit en andere in het oog springende kleuren maakt de stijl waarin dit horloge is gemaakt meer dan af. Aanbieding Tissot T-Race met Diamant kopen.

Details
Tissot T-race Touch Aluminium

Tissot T-race Touch Aluminium

€430,00

Als je op zoek bent naar een sportmaatje, dan hoef je niet verder te kijken. De Tissot T-Race Touch biedt ultieme comfort door de kunstof band, maar zorgt er ook voor dat je tot het uiterste gaat vanwege de vele functies. Deze collectie meet al je tijden en ronden met zijn chronograaf functie, laat je niet vergeten hoe ver je moet gaan, maar geeft je ook de kracht om te laten zien hoe ver je al gekomen bent door het logboek. Het enige wat jij hoeft te doen is er voor te gaan en maak je geen zorgen, de kompas functie zorgt ervoor dat je de weg nooit kwijt raakt. Aanbieding Tissot T-Race Touch Aluminium kopen.

Details
Tissot T-race Motogp Limited Edition

Tissot T-race Motogp Limited Edition

€665,00

De sportieve Tissot T-Race MotoGP is een hommage aan de motorsport. Met aerodynamische vormen en motorrace genspireerde elementen maakt dit horloge een verpletterende indruk. Het high-tech ogende kleurenpalet van zwart en andere in het oog springende kleuren maakt de stijl waarin dit horloge is gemaakt meer dan af. Aanbieding Tissot T-Race MotoGP Limited Edition kopen.

Details
Tissot T-race Motogp Limited Edition From 0001 To 8888

Tissot T-race Motogp Limited Edition From 0001 To 8888

€645,00

De sportieve Tissot T-Race is een hommage aan de motorsport. Met aerodynamische vormen en motorrace genspireerde elementen maakt dit horloge een verpletterende indruk. Het high-tech ogende kleurenpalet van zwart en andere in het oog springende kleuren maakt de stijl waarin dit horloge is gemaakt meer dan af. Dit horloge is een limited edition waarvan er maar 8888 exemplaren zijn gemaakt. Aanbieding Tissot T-Race MotoGP Limited Edition from 0001 to 8888 kopen.

Details
Tissot T-race Motogp 2015 Automatic Chronograph Limited Edition

Tissot T-race Motogp 2015 Automatic Chronograph Limited Edition

€1260

De sportieve Tissot T-Race MotoGP 2015 Automatic Chronograph Limited Edition is een hommage aan de motorsport. Met aerodynamische vormen en motorrace genspireerde elementen maakt dit horloge een verpletterende indruk. Het high-tech ogende kleurenpalet van zwart en andere in het oog springende kleuren maakt de stijl waarin dit horloge is gemaakt meer dan af. Aanbieding Tissot T-Race MotoGP 2015 Automatic Chronograph Limited Edition kopen.

Details
Tissot T-race Motogp 2015 Quartz Chronograph Limited Edition

Tissot T-race Motogp 2015 Quartz Chronograph Limited Edition

€825,00

De sportieve Tissot T-Race MotoGP is een hommage aan de motorsport. Met aerodynamische vormen en motorrace genspireerde elementen maakt dit horloge een verpletterende indruk. Het high-tech ogende kleurenpalet van zwart en andere in het oog springende kleuren maakt de stijl waarin dit horloge is gemaakt meer dan af. Aanbieding Tissot T-Race MotoGP 2015 Quartz Chronograph Limited Edition kopen.

Details
Tissot Pinky By Tissot Met Diamant

Tissot Pinky By Tissot Met Diamant

€295,00

Pinky door Tissot De naam zelf roept al vrouwelijkheid. Dit model is meer dan alleen een horloge. Het horloge geeft de indruk van een elegante losjes gedragen armband om de pols, die is samengesteld uit prachtige ronde schakels van verschillende groottes. Een mooie gesp integreert perfect waardoor deze verder bijdraagt ​​aan de prachtige armband look. De prachtig afgewerkte horlogekast geeft het horloge de finishing touch. Dit horloge is het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde. Aanbieding Tissot Pinky by Tissot met Diamant kopen.

Details
Tissot Pinky By Tissot

Tissot Pinky By Tissot

€340,00

Pinky door Tissot De naam zelf roept al vrouwelijkheid. Dit model is meer dan alleen een horloge. Het horloge geeft de indruk van een elegante losjes gedragen armband om de pols, die is samengesteld uit prachtige ronde schakels van verschillende groottes. Een mooie gesp integreert perfect waardoor deze verder bijdraagt ​​aan de prachtige armband look. De prachtig afgewerkte horlogekast geeft het horloge de finishing touch. Dit horloge is het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde. Aanbieding Tissot Pinky by Tissot kopen.

Details
Tissot T10

Tissot T10

€330,00

De nieuwste aanvulling op de succesvolle Tissot T-Collectie, een combinatie van elegantie en moderniteit. De rechthoekige kast vloeit direct door in de band, wat de impressie geeft van een geavanceerd, hedendaags sieraad. De Tissot Lady T10 is voorzien van een Zwitsers quartz uurwerk, een veerkrachtig, solide roestvrij stalen kast en saffier glas. Aanbieding Tissot T10 kopen.

Details
Tissot Pr 100

Tissot Pr 100

€195,00

Dit horloge uit de PR 100 lijn van Tissot beschikt over een quartz uurwerk. De PR 100 is een knap staaltje vakmanschap van binnen. Van buiten is ook duidelijk zichtbaar dat er veel werk in het model is gestoken. De PR 100 is al 10 jaar het best verkopende model van Tissot wat al aangeeft wat een fantastisch horloge dit is. Aanbieding Tissot PR 100 kopen.

Details
Tissot TXL

Tissot TXL

€335,00

De Tissot TXL collectie is ontworpen voor de hippe mode/bewuste zakenvrouw. Door de rechthoekige stoere vorm van de horlogekast springt uw horloge altijd in het oog. Het horloge is uitgerust met een zwitsers quartz uurwerk zodat u een betrouwbaar uurwerk in huis heeft. Aanbieding Tissot TXL kopen.

Details
Tissot T02

Tissot T02

€325,00

De T02 van Tissot combineert een ogenschijnlijk eenvoudig design met hoogwaardige materialen en vooruitstrevende techniek. Met zijn lichtgebogen, rechthoekige kast is de T02 een prachtig horloge, uiteraard met de kwaliteit die u van Tissot mag verwachten. Aanbieding Tissot T02 kopen.

Details
Tissot Prc 200 Quartz

Tissot Prc 200 Quartz

€315,00

Tissot staat garant voor baanbrekend vakmanschap en innovatie sinds de oprichting in 1853. Het innovatieve leiderschap in de horlogemarkt wordt gewaarborgd door de ontwikkeling van high-tech producten, speciale materialen en geavanceerde functionaliteit. Met een brede en veelzijdige serie van hoogwaardige uurwerken die worden aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs maakt Tissot het mogelijk om pure Zwitserse kwaliteit bereikbaar te maken voor iedereen. Aanbieding Tissot PRC 200 Quartz kopen.

Details
Tissot Everytime

Tissot Everytime

€330,00

De Everytime collectie van Tissot is een collectie bestaande uit kleine en subtiele horloges voor dames. De vloeiende vormen van de kast en het saffierglas dat met de vorm van de kast mee loopt, benadrukken het vrouwelijke karakter van het horloge. De klassieke vormen van het horloge geven het ook wat chics mee. Aanbieding Tissot Everytime kopen.

Details
Tissot T10 Met Diamant

Tissot T10 Met Diamant

€345,00

De nieuwste aanvulling op de succesvolle Tissot T-Collectie, een combinatie van elegantie en moderniteit. De rechthoekige kast vloeit direct door in de band, wat de impressie geeft van een geavanceerd, hedendaags sieraad. De Tissot Lady T10 is voorzien van een Zwitsers quartz uurwerk, een veerkrachtig, solide roestvrij stalen kast en saffier glas. Aanbieding Tissot T10 met Diamant kopen.

Details
Tissot Tradition Gmt

Tissot Tradition Gmt

€450,00

De Tissot Tradition collectie is genspireerd door de horloges van vroeger. Door de robuuste en klassieke uitstraling van de modellen krijg je weer helemaal het gevoel van weleer. De modellen zijn voorzien van een zwitsers quartz uurwerk Aanbieding Tissot Tradition GMT kopen.

Details
Tissot Tradition

Tissot Tradition

€330,00

De Tissot Tradition collectie is genspireerd door de horloges van vroeger. Door de robuuste en klassieke uitstraling van de modellen krijg je weer helemaal het gevoel van weleer. De modellen zijn voorzien van een zwitsers quartz uurwerk Aanbieding Tissot Tradition kopen.

Details

-58%-68%-76%-70%-90%-87%-79%-75%

Tissot T-touch Ii Jungfraubahn Special Edition Brushed .. »
« Tissot Seastar Chronograaf Automaat


Dagaanbiedingen 30 november 2015
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag