Winterharde Camelia

Camellia 'Brushfield's Yellow' is een ware parel! Kwekers van de camelia zijn erin geslaagd van deze geliefde heester een tuinvorm te kweken die winterhard is. Camellia 'Brushfield's Yellow' staat prachtig in de volle grond in de tuin, maar ook op het terras zal deze camelia variëteit ieders aandacht trekken. Leveringshoogte 30-40 cm. Specials. Winterharde Camelia. - Product ID 12211

Winterharde Camelia TIP!
Bekijken Zet op mijn verlanglijst
Winterharde Fuchsia ’tom Thumb’

Winterharde Fuchsia ’tom Thumb’

€18,95

Leuke en rijkbloeiende fuchsia die gemakkelijk in de vollegrond in de winter buiten kan blijven staan. Past heel goed in een border of in een pot op uw terras. Leveringshoogte 10-15 cm. Aanbieding Winterharde Fuchsia ’Tom Thumb’ kopen.

Details
Winterharde Fuchsia Collectie

Winterharde Fuchsia Collectie

€18,95

Kwekers slagen er steeds beter in winterharde fuchsia's te kweken. Ook deze prachtige Fuchsia's 'Lady Thumb' en 'Tom Thumb' zijn goed tegen koude bestand. Ze kunnen in de winter gemakkelijk in de vollegrond blijven staan. Fuchsia's 'Lady Thumb' en 'Tom Thumb' staan schitterend in een mooie bloempot of plantenbak. Leveringshoogte 10-15 cm.Geleverd worden 3 stuks per soort. Aanbieding Winterharde Fuchsia collectie kopen.

Details
Winterharde Geranium 'birch Double'

Winterharde Geranium 'birch Double'

-16%

Geranium 'Birch double' (Geranium himalayense) is een winterharde, dubbelbloemige geranium variëteit. De plant valt op door haar 3, 5 cm grote, dubbelbloemige, roze bloemen. Het groen van de bladeren steekt mooi af tegen de roze bloemkleur. Bovendien heeft de geranium een compacte groeiwijze, dus ook mooi in plantenbakken. Aanbieding Winterharde geranium 'Birch Double' kopen.

€21,90
Winterharde Fuchsia 'lady Thumb'

Winterharde Fuchsia 'lady Thumb'

€10,95

Kwekers slagen er steeds beter in winterharde fuchsia's te maken. Zo ook deze prachtige Fuchsia 'Lady Thumb'! Deze variëteit is goed tegen koude bestand en kan gemakkelijk in de vollegrond in de winter buiten blijven staan. Fuchsia 'Lady Thumb' staat schitterend in een mooie bloempot of plantenbak. Leveringshoogte 10-15 cm. Aanbieding Winterharde Fuchsia 'Lady Thumb' kopen.

Details
Winterharde Fuchsia 'delta Sarah'

Winterharde Fuchsia 'delta Sarah'

€19,95

Kwekers slagen er steeds beter in winterharde fuchsia's te maken. Zo ook deze prachtige Fuchsia 'Delta Sarah'! Deze variëteit is goed tegen koude bestand en kan gemakkelijk in de vollegrond in de winter buiten blijven staan. Fuchsia 'Delta Sarah' staat schitterend in een mooie bloempot of plantenbak. Leveringshoogte 10-15 cm. Aanbieding Winterharde Fuchsia 'Delta Sarah' kopen.

Details
Winterharde Fuchsia 'celia Smedley'

Winterharde Fuchsia 'celia Smedley'

-11%

De winterharde Fuchsia 'Celia Smedley' geeft een overvloed aan prachtig roodpurperen bloemen met opvallende witte stampers. De bloemen geven een ware explosie aan kleur! U kunt deze fuchsia in de tuin zetten maar ook op het terras of balkon. De plant is een genot om naar te kijken! In de volle grond geplant is deze soort goed winterhard! Aanbieding Winterharde Fuchsia 'Celia Smedley' kopen.

€21,90
18 Winterharde Fuchsia’s In 3 Soorten - Jonge Plant

18 Winterharde Fuchsia’s In 3 Soorten - Jonge Plant

-13%

Ook deze prachtige fuchsia’s zijn goed tegen koude bestand. Ze kunnen in de winter gemakkelijk in de volle grond blijven staan. Fuchsia’s staan schitterend in een mooie bloempot of plantenbak. Aanbieding 18 Winterharde fuchsia’s in 3 soorten - Jonge Plant kopen.

€34,50
Camelia

Camelia

€3,95

Camellia japonica is zeer geschikt om uw terras of balkon mee op te vrolijken! Dit soort bloeit rijk met mooie, grote bloemen. Camellia japonica behoudt zijn blad gedurende de winter maar laat de plant wel beschut overwinteren (niet kouder dan 4 graden voor planten in pot). Oudere Camelia planten kunnen in de volle grond wel wat meer vorst verdragen. Aanbieding Camelia kopen.

Details
Buff Buff Infinity Lyocell Pink Camelia

Buff Buff Infinity Lyocell Pink Camelia

€25,95

De Infinity Buff is gemaakt van Tencel, een textiel wat gemaakt wordt van de Eucalyptusboom (gereguleerde teelt) en is behandeld met zilver-ionen wat betekent dat het fris zal blijven ruiken en bacteriegroei wordt geremd. Het biedt ook een uitstekende vochtregulatie en is zeer ademend. 1% van de opbrengst van verkoop van dit product zal worden geschonken aan non-profit organisaties die werken voor het milieu. De infinity Buff kan gedragen worden in een enkele, dubbele of zelfs een driedubbele omslag, als een sjaal, sahariane, hoofdband, muts of muts masker. De naadloze Infinity Buff is wasbaar in de machine. Zijn elasticiteit zal bewaard blijven en het is kleurvast. Aanbieding Buff Buff Infinity Lyocell Pink Camelia kopen.

Details
Buff Buff Infinity Organic Camelia Gradient

Buff Buff Infinity Organic Camelia Gradient

-40%

De Infinity Organic Cotton van Buff is een modieuze, multifunctionele doek van naadloos, elastisch en onderhoudsvriendelijk biologisch katoen streelt uiterst comfortabel zelfs de meest gevoelige huid. De comfortabele loopsjaal kan ook gevarieerd als bijvoorbeeld muts, hoofdband en sahariane worden gedragen en bewijst zo een veelzijdig accessoire te zijn voor iedere dag. Aanbieding Buff Buff Infinity Organic Camelia Gradient kopen.

€32,95
T-camelia Tank-top

T-camelia Tank-top

-40%

Diesel Women T-Camelia Tank-Top Aanbieding T-Camelia Tank-Top kopen.

€84,00
Camelia Pants

Camelia Pants

-40%

Cream Camelia Pants Aanbieding Camelia Pants kopen.

€99,00
Emoi Top Camelia

Emoi Top Camelia

-20%

Emoi Top camelia Kleding bij Zalando NL | Materiaal buitenlaag 100% katoen | Kleding nu zonder verzendkosten bij Zalando NL bestellen! Aanbieding Emoi Top camelia kopen.

€9,95
Uno Haak 9CM Camelia

Uno Haak 9CM Camelia

-24%

Aanbieding Uno haak 9cm camelia kopen.

€25,00
Uno Knop 14 CM Camelia

Uno Knop 14 CM Camelia

-26%

Aanbieding Uno knop 14 cm camelia kopen.

€38,00
Ballerina's Camelia By Kickers

Ballerina's Camelia By Kickers

€79,00

CAMELIA by Kickers. Ballerina's van Lakleer Aanbieding Ballerina's CAMELIA by Kickers kopen.

Details
Ballerina's Camelia Cp By Unisa

Ballerina's Camelia Cp By Unisa

€55,00

SALE (-20%) Aanbieding Ballerina's CAMELIA CP by Unisa kopen.

Details
Trenchcoat Bt London Camelia

Trenchcoat Bt London Camelia

€44,99

Trenchcoat BT London CAMELIA Zwart Verkrijgbaar in damesmaat. L, M, S, XL. . Aanbieding Trenchcoat BT London CAMELIA kopen.

Details

-70%-53%-69%-89%-37%-70%-33%-71%

Kruipende Jeneverbes »
« Driekleurige Stam-hibiscus


Dagaanbiedingen 24 mei 2015
... aanbiedingen laden ...Bekijk alle aanbiedingen van vandaag