Over ons


Deze website is opgericht in 2007 in eerste instantie onder de naam Kortingkorting.nl, later zijn we verder gegaan onder het label PakAanbieding. Al sinds 2007 bieden wij dagelijks een overzicht van de nieuwste aanbiedingen in een handig overzicht.

De presentatie is gemakkelijk gehouden door alleen een afbeelding met prijs te tonen. Op deze manier kun je, zonder dat het veel tijd kost, heel erg veel aanbiedingen bekijken. Deze manier van presenteren was uniek in de wereld. De stijl is ook niet onopgemerkt gebleven in Amerika, daar hebben partijen als Pinterest deze overgenomen en bekend gemaakt bij het grote publiek.


PakAanbieding.nl verkoopt zelf geen producten maar toont aanbiedingen van diverse websites, er zijn honderden webshops aangesloten en het aanbod groeit elke dag.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ook bekend van:

Wij zijn meerdere malen zeer positief in het nieuws geweest.

FrankWatching
"Kortingkorting.nl biedt dagelijks een overzicht van de nieuwste aanbiedingen. Via de mobiele site zijn de actuele prijzen ook snel in de winkel via je mobiele telefoon op te vragen. Dat kan handig zijn bij het afdingen."


Elsevier
"Kortingkorting geeft een helder overzicht. Daardoor ben je nooit meer uren op zoek naar een bepaalde aanbieding.""Er zijn onderhand al wel een paar duizend webshops in Nederland die dagelijks hun eigen aanbiedingen hebben. Het is geen doen om al die sites dagelijks af te gaan en dus is er iemand zo slim geweest alles op een website te zetten.""Kortingkorting.nl verzamelt dagelijks de beste aanbiedingen uit allerlei webshops. Er is veel variatie, in assortiment en in prijs ... Veel spullen vallen onder de categorie computers en elektronica, maar ook schoenen en meubels zijn op de site terug te vinden.""Zo krijg de P van Prijs wel een heel andere invulling."